Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Κουκουλάρης Στυλιανός: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πωγωνίου με την παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»


«Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»
Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου
Καψάλης  Κωνσταντίνος  του  Γεωργίου

Κουκουλάρης Στυλιανός: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πωγωνίου στην Ε.Π. Πωγωνιανής, με την παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»

Γεννήθηκε το 1972 στην Πωγωνιανή, όπου τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε μηχανογραφημένη λογιστική και από το 1994 συνέχισε την οικογενειακή επιχείρηση, διατηρώντας κατάστημα παντοπωλείου στο χωριό μου.
Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με τη αμπελουργία – οινοποιεία και τη μελισσοκομία.
Παρακολούθησε εξειδικευμένα προγράμματα αμπελουργίας – οινοποιίας – γευσιγνωσίας στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης
Ως οπαδός της Δια βίου εκπαίδευσης φοιτεί στο Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση από το 1998, ως αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Διευρυμένης Κοινότητας Πωγωνιανής και ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Πωγωνίου με Δήμαρχο τον Κώστα Καψάλη, τα τελευταία 9 χρόνια.
Από το 2000 έως το 2004 διετέλεσε πρόεδρος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Πωγωνιανής.
Παραμένει ενεργό μέλλος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Πωγωνιανής, του Κυνηγητικού Συλλόγου Πωγωνίου , και εκτελεί χρέη ταμία στο σύλλογο «Φίλων Γιάννη και Νίκου Κολέφα».
Είναι παντρεμένος με τη Στάσα Παπαδιαμάντη, στέλεχος στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, και έχουν δυο γιους, το Λάμπρο, φοιτητή στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ και το Διαμάντη, μαθητή Λυκείου.
Διαθέτει τη μεγαλύτερη βιολογική καλλιέργεια σε ρίγανη και τσάι στον Δήμο Πωγωνίου.