Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Περιφέρεια Ηπείρου: Τοποθέτηση σπινιδωτή σε αθλητικές εγκαταστάσεις

Mε την παράδοση- τοποθέτηση απινιδωτή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, όπου καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες παιδιά, συνεχίστηκε η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου για την αντιμετώπιση τυχόν αιφνιδίων καρδιακών επεισοδίων σε χώρους μαζικής συνάθροισης.
Ο απινιδωτής - που είναι προσφορά της επιχείρησης αθλητικών ειδών ZISISSPORT- παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης, μετά τον Αγιασμό που τελέστηκε ενόψει έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης κ. Οδυσσέας Πότσης, ευχαρίστησε τους φορείς και ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες που ανταποκρίνονται στην πρόσκληση- κάλεσμα της Περιφέρειας για την προμήθεια και δωρεά των απινιδωτών, τονίζοντας ότι η πρωτοβουλία για τη θωράκιση των αθλητικών χώρων, θα συνεχιστεί καθώς έχει προγραμματιστεί για το επόμενο διάσημα η τοποθέτηση δύο ακόμη απινιδωτών, στο Αθλητικό συγκρότημα Λιμνοπούλας (EANKI) και στα γήπεδα της ΕΣΠΗΠ. Επίσης, αντίστοιχη συσκευή θα παραδοθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.


Υπενθυμίζεται ότι φορητοί απινιδωτές έχουν ήδη τοποθετηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ιωαννίνων.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr