Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Κώστας Κωνής: Για το άρθρο του κ. Τσαβρίδη περί ΕΟΖ και Αγνής Σμπόνιας

Παρακαλώ να μεταφέρετε στον κύριο Τσαβρίδη, ή όπως αλλιώς λέγεται, σχετικά με το σχόλιο του,  για το γεγονός ότι η κυρία Αγνή Σμπόνια, δεν έγραψε κάτι σχετικά περί  δημιουργίας ΕΟΖ στο Πωγώνι, ότι  η κυρία Σμπόνια, δεν είναι επί παντός επιστητού, κατάλληλη και αρμόδια να κάνει δηλώσεις.
Επειδή την γνωρίζω πολύ καλά, ΚΑΙ για να καλύψω την αγωνία του κυρίου Τσαβρίδη,  έχω συζητήσει μαζί της το θέμα της ΕΟΖ και με διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι συμπορεύεται με την ΟΜΟΦΩΝΗ  θέση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κατά της δημιουργίας ΕΟΖ.
Την ίδια θέση, κατά της ΕΟΖ στο Πωγώνι έχει και ο πατέρας της, μέλος του Δ.Σ. της ΠΣΕ.
Παρακαλώ να μεταφέρεται το μήνυμα αυτό στον κύριο Τσαβρίδη, που έχει τεράστια αγωνία, για την θέση της κυρίας Σμπόνιας, μιας παντελώς αναρμόδιας για αυτό,  για την ΕΟΖ στο Πωγώνι.
Ας μην σκιομαχεί για το τι θέση έχει η  Αγνή Σμπόνια, ας βγάλει αλλού τις αγωνίες του και από άλλους να αναζητήσει ''δηλώσεις'' και θέσεις περί ΕΟΖ πράγμα που δεν διάβασα να κάνει.
Την θέση της κυρίας Σμπόνιας, την μεταφέρω εγώ, ο Κώστας Κωνής, Αντιπρόεδρος της ΠΣΕ, που εκ της εμπειρίας μου, μια και είχα επισκεφθεί ΕΟΖ στην Πολωνία, ανέδειξα για ΤΟ τι σημαίνει ΕΟΖ και πρωτοστάτησα στη λήψη της απόφασης της ΠΣΕ κατά της δημιουργίας ΕΟΖ στο Πωγώνι και όλη την Ελλάδα.
Αν θέλετε μπορείτε να δώσετε το τηλέφωνο μου, 6944180264, στον κύριο Τσαβρίδη για επικοινωνία.

Ευχαριστώ