Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Πωγωνίου: Πρώτο κουδούνι σήμερα για τους μαθητές

 


Καθόλα έτοιμα όλα τα σχολεία

Καθόλα έτοιμες να υποδεχτούν μαθητές κι εκπαιδευτικούς ήταν όλες οι σχολικές μονάδες στο Δήμο Πωγωνίου.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα με τα παιδιά να επιστρέφουν στις τάξεις για μία νέα χρονιά γεμάτη γνώσεις κι εμπειρίες.

Ο αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δολιανών, τη μεγαλύτερη σχολική μονάδα του Δήμου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη που καλωσόρισε τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή και παραγωγική χρονιά. «Σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει κι εύχομαι να είναι μία χρονιά που θα σας προσφέρει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για το μέλλον. Ο Δήμος Πωγωνίου στέκεται συνεργάτης και αρωγός της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και των οικογενειών σας και θα σας στηρίξουμε με κάθε τρόπο σε αυτό το καινούριο ταξίδι που αρχίζει σήμερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του.

Τους καλοκαιρινούς μήνες συνεργεία του Δήμου Πωγωνίου εργάστηκαν πυρετωδώς  σε όλα τα σχολεία, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες εργασίες και παρεμβάσεις ώστε τα κτίρια που θα φιλοξενήσουν τους μαθητές να είναι ασφαλή και η εκπαιδευτική διαδικασία να πραγματοποιείται υπό άριστες συνθήκες.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ