Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.ΗΠ.: ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ*– Α.Ο. ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 3-0

Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη νίκη!
* Συν/μενη με την Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου το πρωί έγινε ο αγώνας Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΗΠ. μεταξύ των ομάδων:  ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & Α.Ο. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Οι ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκαν δίκαια στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος, του Α.Ο. Γιάννινα, με σκόρ:  3-0
Σ' έναν αγώνα που αν και είχε δυνατά μαρκαρίσματα, έγινε σε αθλητικά πλαίσια και με ωραίο θέαμα, οι Ελπίδες κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.
Στο 15' μετά από σουτ του Πήλιου και με κόντρες στην περιοχή, άνοιξε το σκορ.
Στη συνέχεια οι Ελπίδες είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το σκορ με τον Βαλάκο και τετ-α-τετ του Μπαλαμάτσια.
Στο 50' μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Κώστας καιροφυλακτούσε για το 2-0.
Το τελικό 3-0 ήρθε μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό Μπομπάι, Ρίζου, Μπαλαμάτσια οι οποίοι από αριστερά έβγαλαν τετ-α-τετ τον Πήλιο ο οποίος από πλάγια σκόραρε.
Οι Ελπίδες αποτελούν σταθερή αξία στις υποδομές. Με μεθοδικότητα και οργάνωση, αθόρυβα παράγουν έργο στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο με τον προπονητή τους Κώστα Νάτση.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 
Κιρικλίδης, Νούτσος, Πότσης Θ., Γιώτης, Κώστας, Κλεισούρας, Βαλάκος, Μπομπάι, Μπαλαμάτσιας, Ρίζος, Πήλιος. Έπαιξαν και οι: Μπλιθικιώτης, Κασίμης, Πότσης Γ., Γκόγκος, Χήρας, Μπαρμπούτης, Κατσαούνος.