Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης: Χαριστικό Παζάρι βιβλίων την Τετάρτη 9 Μαΐου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
στην εκδήλωση της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης 
Χαριστικό Παζάρι βιβλίων-Λέσχη Ανάγνωσης-Καφές-Τσάι

Την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 σας περιμένουμε στην αίθουσα της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 2 -παλιά Παραλία- στον 1ο όροφο, από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ, να σας χαρίσουμε βιβλία, περιοδικά, χάρτες, ντιβιντί και να πιούμε παρέα καφέ ή τσάι.
Μπορείτε να έρθετε με τα παιδιά σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον να ζωγραφίσουν, να διαβάσουν και να πιουν πορτοκαλάδα στην παιδική γωνιά.
Επίσης αν έχετε στον σύλλογο σας ή το σχολείο σας βιβλιοθήκη σάς δίνουμε την δυνατότητα να την εμπλουτίσετε με τα βιβλία που θα σας προσφέρουμε δωρεάν.
Τέλος μπορείτε να μας φέρετε πλαστικά καπάκια για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε ένα αναπηρικό αμαξίδιο ή φάρμακα που δεν σας είναι πλέον απαραίτητα προκειμένου να τα παραδώσουμε στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Άρτας. 
Όπως και αν το δείτε το απογευματινό της Τετάρτης 9 Μαΐου 2018 στην Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης συνδυάζει την προσφορά με την διασκέδαση, ό,τι καλύτερο μπορείτε να διδάξετε στα παιδιά σας.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο. 
Ευπρόσδεκτοι είναι όσοι αγαπούν το βιβλίο, την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση των υλικών και τον ηπειρωτισμό – εθελοντισμό.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης