Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση του Γιάννη Στέφου, πρώην βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέλους της ΚΕ και υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου


Η μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στην κορυφαία εσωκομματική δημοκρατική διαδικασία δείχνει ότι η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς. 
Κανείς και καμιά δεν μπορεί να αγνοήσει το αποτέλεσμα. 
Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκινάει καινούργιος κύκλος με Πρόεδρο τον  Στέφανο Κασσελάκη. Του εύχομαι ολόψυχα δύναμη στον κορυφαίο ρόλο που κλήθηκε να υπηρετήσει.

Σταθερός στις αξίες της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου που υπηρέτησα σ’ όλη τη ζωή μου, το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και τώρα μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ώστε να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στους πολίτες της χώρας  μας.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τον κόσμο της εργασίας, τους νέους και τις νέες, όσους και όσες αναζητούν μια άλλη προοπτική για τον τόπο μας, για την προστασία της εργασίας και τα εργασιακά δικαιώματα, για το κοινωνικό κράτος, την ισότητα και τη δικαιοσύνη, τη δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, για την προστασία του περιβάλλοντος, για την υπεράσπιση των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι η πρώτη από τις μάχες που πρέπει να κερδηθεί και σ’ αυτόν τον αγώνα κανείς μας δεν περισσεύει.