Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση την 28η  Φεβρουαρίου  2015, καθώς όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίησή της.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδας.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:

Γενναία έκπτωση σε όσους πληρώσουν εφάπαξ το φόρο εισοδήματος

Το σχέδιο για να μπουν λεφτά στα κρατικά ταμεία

Μεγάλη έκπτωση του φόρου εισοδήματος για όσους φορολογουμένους υποβάλουν φέτος νωρίς τη φορολογική τους δήλωση και αυτόματα πληρώσουν εφάπαξ το συνολικό ποσό του φόρου που προκύπτει από το εκκαθαριστικό προβλέπει το πακέτο των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης που θα παρουσιασθεί στο Eurogroup της Δευτέρας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος».
Στις προτάσεις περιλαμβάνονται η ρύθμιση-εξπρές για την αποπληρωμή των οφειλών σε Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία που θα ισχύσει μέχρι το τέλος Μαρτίου και θα προβλέπει διαγραφή, ακόμα και μηδενισμό των προσαυξήσεων, καθώς και το νέο πλαίσιο διακανονισμού των χρεών σε 100 δόσεις με ισχυρά κίνητρα για τους οφειλέτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο της κυβέρνησης για ενίσχυση των εσόδων του Δημοσίου κινείται σε τρεις βασικούς άξονες:

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου

Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου , δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα καθώς και οι σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες κατά το μήνα Φεβρουάριο.
Συνελήφθησαν συνολικά (742) άτομα και ειδικότερα:
Για παραβάσεις του Ν. «περί Αλλοδαπών»: -643- (εκ των οποίων -5- διακινητές)
Για παραβάσεις του Ν. «περί Ναρκωτικών»: -23-
Για κλοπές - διαρρήξεις: -1 8 -
Για απόδραση κρατουμένου:-1-
Για πλαστογραφίες: -6-
Για παράβαση του Ν. «περί ενδοοικογενειακής βίας»: -6-
Για παραβάσεις του Ν. «περί Όπλων»: -3-
Για εξύβριση, απειλή, αντίσταση, απείθεια, φθορές, αυτοδικία, σωματικές βλάβες:-13-
Για καταδιωκτικά έγγραφα(αποφάσεις δικαστηρίων, εντάλματα κ.λπ.): -14-
Για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων: -2-
Για νομοθεσία περί βεγγαλικών - φωτοβολίδων: -3-
Για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης: -2-
Για παράβαση νόμου περί προστασίας ζώων: -1-
Για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών:-1-
Για νομοθεσία περί τελωνειακού κώδικα:-1-
Για διάφορα αδικήματα του Π.Κ. και των Ειδικών Ποινικών Νόμων (Υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις Γ.Ο.Κ., παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε βαθμό Πλημμελήματος κ.λπ.): -5-

Γιάννης Καραγιάννης: Νέα προοπτική στη Μεταλλουργική θέλει να δώσει η Κυβέρνηση

Την άποψη και τη βούληση της Κυβέρνησης ότι ανοίγεται στο άμεσο μέλλον μια νέα προοπτική για τη Μεταλλουργική Βιομηχανία της Ηπείρου, στο Κεφαλόβρυσο, μετέφερε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κ. Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε το εργοστάσιο στην ακριτική περιοχή.
 Με δηλώσεις του ο κ. Καραγιάννης γνωστοποίησε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κώστας Ήσυχος θα επισκεφθεί την περιοχή για να δει από κοντά τη βιομηχανία, ωστόσο επεσήμανε πως το θέμα της εκκαθάρισης έχει ουσιαστικά παγώσει.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. για επιδείνωση του καιρού

Με έκτακτο δελτίο η Ε.Μ.Υ. ενημερώνει πως από σήμερα 06-03-2015 έως και αύριο 07-03-2015, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες στα πεδινά.
Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ενημερώθηκαν οι Δήμοι της Ηπείρου προκειμένου να βρίσκονται σε επιφυλακή και να είναι σε επικοινωνία με την υπηρεσία για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Eπαναχορήγηση της σύνταξης ΟΓΑ των 360 ευρώ στους υπερήλικες ομογενείς

Την επαναχορήγηση της μηνιαίας σύνταξης ΟΓΑ των 360 ευρώ, που ελάμβαναν οι υπερήλικες ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ανακοίνωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης. Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, η επαναφορά της σύνταξης που είχε διακοπεί στο πλαίσιο της «μνημονιακής πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης, θα υλοποιηθεί μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα».

O Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων Αττικής διασκέδασε ηπειρώτικα και παραδοσιακά, την Κυριακή το μεσημέρι, 1 Μαρτίου 2015

O Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων το γλέντησε Ηπειρώτικα και παραδοσιακά, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, το μεσημέρι, αμέσως μετά την ''Πίτα του Ηπειρώτη 2015'' στο ΣΕΦ, όπου το χορευτικό του, για μια ακόμη χρονιά καταχεροκροτήθηκε και απέσπασε ευμενή σχόλια, για το πλούσιο της παρουσίας του.
 Η Πρόεδρος του Συλλόγου,  Αθηνά Ζάγκα είπε, ''ότι ηπειρώτικα γλεντάμε και διασκεδάζουμε και ξεπερνάμε την οικονομική κρίση''.
Στην πράξη τελικά αποδεικνύεται το έργο και η προσφορά κάθε Συλλόγου και η αποδοχή που έχει από το κοινωνικό σύνολο, για αυτό.
Και την αποδοχή αυτή την αισθάνθηκαν δυνατά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων Αττικής, με την μαζική συμμετοχή των Ηπειρωτών και των φίλων της Ηπείρου της περιοχής,  στο Ηπειρώτικο γλέντι που διοργανώθηκε στο Κέντρο ''Κόκκινο ποδήλατο'' των Αγίων Αναργύρων την Κυριακή το μεσημέρι 1 Μαρτίου2015

Ηπειρώτες και Ηπειρώτισσες της περιοχής, αλλά και φίλοι της Ηπείρου, γλέντησαν με την ''ψυχή'' τους, μέχρι τις βραδινές ώρες, υπό τους ήχους του κλαρίνου του μοναδικού Δόκιμου Χαραλάμπους  και της κομπανίας του, σε ένα γνήσιο παραδοσιακό αντάμωμα που είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό την ρήση της ακατάβλητης, διαχρονικής και χαλκέντερης Πρόεδρου του Συλλόγου, Αθηνάς Ζάγκα, ''ότι ηπειρώτικα γλεντάμε και διασκεδάζουμε και ξεπερνάμε την οικονομική κρίση''.

ΟΑΕΔ: Στους 1.065 εκατ. οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο

Στους 1.065.758 ανήλθαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, καταγράφοντας μικρή αύξηση της ανεργίας κατά 1.830 άτομα.
Αντίθετα, ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων υποχώρησε 3,45%.
Ειδικότερα, το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία) για τον Ιανουάριο του 2015 ανήλθε σε 864.377 άτομα. Από αυτά 459.232 (ποσοστό 53,13%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και μεγαλύτερο των 12 μηνών, και 405.145 (ποσοστό 46,87%) είναι εγγεγραμμένα για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.
Από το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων οι 346.147 είναι άνδρες (ποσοστό 40,05%) και οι 518.230 είναι γυναίκες (ποσοστό 59,95%).

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη ημεδαπός για βεβαιωμένες οφειλές προς το δημόσιο

Συνελήφθη, χθες (05.03.2015) το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, 46χρονος ημεδαπός, για οφειλές δημοσίου.
Ειδικότερα, στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη ο 46χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους (1.720.820) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 

25η αγωνιστική το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου με αγώνες Β΄ ερασιτεχνικής, εντός έδρας ο Αγροτικός Αστέρας (Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά-Πανζαγορισιακός 8-03-15/15:30), εντός έδρας η Αναγέννηση (Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου-Α.Ο. Ζωοδόχος 8-03-15/15:30), εκτός ο Α.Σ. Καλπακίου (Α.Σ. Καλπακίου-Α.Ο. Ανατολής 8-03-15/15:30), εντός η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος-Τιτάν Λογγάδων 8-03-15/15:30) για την 29η αγωνιστική της Α΄ Ερασιτεχνικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ
ΩΡΑ: 15:30

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
ΩΡΑ: 15:30

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Ο.ΖΩΟΔΟΧΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
ΩΡΑ: 15:30

Α.Σ. ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ-Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
ΩΡΑ: 15:30

Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής)
Σάββατο 7 Μαρτίου 2015
Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ (17:15)  
Κυριακή 8 Μαρτίου 2015
Π.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-Α.Π.Ο.Ε.Λ.  (00:00)  
Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ (00:00)  
Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Ε.ΚΑΡΥΩΝ (15:30)  
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ (15:30)  
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ (15:30)  
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ  (15:30)  
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-Α.Ο.ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ (15:30)  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Ο.ΖΩΟΔΟΧΟΣ (15:30) 


Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Α΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 7 Μαρτίου 2015
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ (15:30)  
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (15:30)  
Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ-Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ (15:30)  
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ (15:30)  
Κυριακή 8 Μαρτίου 2015
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ-Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ (15:00)  
Α.Σ. ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ-Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ  (15:30)  
Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (15:30)  
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ (15:30)  
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ (15:30)  

Η αφαίρεση των σπίλων πρέπει να γίνεται πριν το καλοκαίρι

Το δέρμα που εκτίθεται υπερβολικά σε ήλιο έχει αυξημένες πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος και κυρίως μελάνωμα, τον πιο επιθετικό καρκίνο του δέρματος. Οποιοσδήποτε σπίλος μεταβάλλεται σε χρώμα, σχήμα ή μέγεθος είναι ύποπτος για κακοήθεια και πρέπει να αφαιρείται άμεσα. Επίσης ύποπτος είναι οποιοσδήποτε σπίλος έχει ασαφή όρια και είναι αρκετά μεγάλος σε μέγεθος.
Κατάλληλη εποχή για την αφαίρεση των σπίλων είναι η περίοδος πριν το καλοκαίρι.
Οι λόγοι είναι οι εξής:
1/ όταν το δέρμα βρίσκεται σε διαδικασία επούλωσης, μετά την αφαίρεση του σπίλου, καλό είναι να μην εκτίθεται πολύ στην ηλιακή ακτινοβολία,
2/ εάν σπίλοι αφαιρεθούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού δεν θα μπορούμε να κολυμπήσουμε στην θάλασσα για κάποιο χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων και
3/ ένας ήδη ύποπτος για κακοήθεια σπίλος δεν πρέπει να εκτεθεί σε επιπλέον ακτινοβολία κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.