Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά ο μεγάλος νικητής του Σούπερ Καπ


Μεγάλος νικητής του φετινού Σούπερ Καπ, η ομάδα Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά καθώς επικράτησε του Θρίαμβου Σερβιανών στα πέναλτι με σκορ 6-7.
Το ματς στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.
Στα πρώτα λεπτά το ματς ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά.
Στη συνέχεια ο Θρίαμβος Σερβιανών ανέβασε ρυθμό, είχε μια πολύ σπουδαία ευκαιρία με δυο δοκάρια στη ίδια φάση.
Αντεπίθεση στο 12΄ για τον Θρίαμβο Σερβιανών, ο Μπλέτσας πλασάρει τον Γρηγοριάδη Νικόλαο, αλλά η μπάλα χτυπάει στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού και στην επαναφορά ο Ηλίας από κοντά σημαδεύει πάλι το ίδιο δοκάρι.
Ο Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος στο 33΄ εκτελεί κόρνερ οι παίχτες του  Αγροτικού Αστέρα απομακρύνουν από την περιοχή τους την μπάλα κι ο Τσιαφίτσας με ένα ανάποδο πλασέ κάνει το 1-0.
Στο 48΄ φάουλ του Ορφανού Χριστόφορου, ασταθής επέμβαση του Ζota Joel, η μπάλα φτάνει στον Ντρίκο  Βασίλειο που με προβολή ισοφαρίζει σε 1-1. 
Τα πέναλτι:
Ο Μανιώτης ευστοχεί στο 1ο πέναλτι για το  1-0.
Ο Σπαλιάρας Νικόλαος ευστοχεί στο 1ο πέναλτι για το  1-1.
Ο Πάκος ευστοχεί στο 2ο πέναλτι για το  2-1
Ο Ψωμιάδης αποκρούει το πέναλτι του Ορφανού : 2-1
Ο Διαμαντόπουλος στέλνει τη μπάλα άουτ στο 3ο : 2-1
Ο Καραβάς Αναστάσιος ευστοχεί στο 3ο πέναλτι για το  2-2
Ο Τσιέπας ευστοχεί στο 4ο πέναλτι για το  3-2
Ο Ηλίας Μιχάλης ευστοχεί στο 4ο πέναλτι για το  3-3
Ο Ηλίας ευστοχεί στο 5ο πέναλτι για το  4-3
Ο Πανίδης Νικόλαος ευστοχεί στο 5ο πέναλτι για το  4-4
Ο Βραχνός ευστοχεί στο 6ο πέναλτι για το  5-4
Ο Τάσσος Παναγιώτης ευστοχεί στο 6ο πέναλτι για το  5-5
Ο Γρηγοριάδης Νικόλαος πιάνει το πέναλτι του Μπάλλα : 5-5
Ο Ψωμιάδης πιάνει το πέναλτι του Ζότα : 5-5
Ο Κομπίλας ευστοχεί στο 8ο πέναλτι για το  6-5
Ο Γκόνης Πέτρος  ευστοχεί στο 8ο πέναλτι για το  6-6.
Ο Σκούφης στέλνει ψηλά άουτ το 9ο : 6-6.
Ο Μπαρίμης Γεώργιος ευστοχεί στο 9ο πέναλτι για το  6-7!!!!
Θρίαμβος Σερβιανών: 
Ζota Joel (Ψωμιάδης 54΄), Μπάλλας, Κομπίλας (Τσιέπας 46΄), Μανιώτης, Βραχνός, Πάκος, Αλεξίου (Μελιγγιώτης 57΄), Τσιαφίτσας (Σκούφης 67΄), Μπλέτσας, Ηλίας, Διαμαντόπουλος

Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά:
Γρηγοριάδης Νικόλαος, Ηλίας Μιχάλης, Τσόκρης Λάμπρος, (Ταίρης Γεώργιος 92΄), Πανίδης Νικόλαος, Τάσσος Παναγιώτης, Σπαλιάρας Νικόλαος, Μακρής  Χρήστος (Ζότα 94΄), Καράβας Αναστάσιος, Μπαρίμης Γεώργιος, Ορφανός Χριστόφορος, Nτρίκος Βασίλειος (Γκόνης Πέτρος 50΄)

Η ομιλία του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργου Δόση, στην βράβευση από τον Δήμο Ζίτσας του Σάββα Σιάτρα

Η ομιλία του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργου Δόση, στην βράβευση από τον Δήμο Ζίτσας του Σάββα Σιάτρα, για την προσφορά του στο Ηπειρώτικο και Δημοτικό τραγούδι, την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018.
Η επετειακή αυτή εκδήλωση του Δήμου Ζίτσας, που μας έφερε όλους εδώ για να τιμήσουμε τον Σάββα Σιάτρα για την πολύτιμη και πολύχρονη ποροσφορά του στο Δημοτικό και Ηπειρώτικο τραγούδι, εκτός του ότι είναι από τις κορυφαίες στιγμές των 50 χρόνων καριέρας του, αποτελεί πρώτης γραμμής γεγονός για την μουσική της Ηπείρου. Πρώτον, διότι ο εκ Καρίτσης ορμώμενος, μεγάλος τραγουδιστής της λαϊκής μας παράδοσης φτάνει στην ουσία σε έναν απολογισμό – ορόσημο. Δεύτερον, διότι, είναι αυτή τη στιγμή, ο πιο αφοσιωμένος υπερασπιστής της μουσικής της Ηπείρου, από τους εν ενεργεία «υπηρέτες» της. Και τρίτον, διότι, είναι ένας γεμάτος πάθος άνθρωπος, που οδεύει ήδη προς την εκπλήρωση της 5ης δεκαετίας ανελλιπούς (και μεγάλης αξίας) προσφοράς. Θα μπορούσα να απαριθμήσω και πολλά άλλα επιχείρημα για την αξία και σημασία της προσφοράς του Σάββα Σιάτρα, αλλά δεν έχει καμία αξία, γιατί τον γνωρίζεται πάρα πολύ καλά και η αξία του, καταδεικνύεται καθημερινά με την ουσιαστική παρουσία στα δρώμενα της ηπειρώτικης μουσικής σκηνής.
Ο Σάββας Σιάτρας, γνήσιο τέκνο της «γης της πεντατονίας», κατάγεται από την Καρίτσα, που βρίσκεται ανάμεσα στη Βελτσίστα (Κληματιά) και τη Ζίτσα (δύο χωριά με μεγάλη παράδοση λαϊκών, πρακτικών οργανοπαιχτών), λίγο έξω από τα Γιάννενα, όπου εκτός από γενέθλιος τόπος έγινε και αυτός της ζύμωσης με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, που τον επηρέασαν καθοριστικά και διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του. Φρόντισαν γι’ αυτό και οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Πανάγιω Σιάτρα, αφού η μητέρα του ήταν –ταυτόχρονα- αυτή που του δίδαξε μερικά από τα πιο διαλεχτά ηπειρώτικα τραγούδια.
Το φυσικό του ταλέντο του χάρισε μια γεμάτη επαγγελματική πορεία, τον ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου, τον έφερε σε επαφή με τους Έλληνες της ομογένειας και ακόμα τον ταξιδεύει όπου υπάρχει η ανάγκη να ακουστεί και να ριζώσει ο καημός της ηπειρώτικης μουσικής.
Απόφοιτος της ξακουστής «Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής», ο Σάββας Σιάτρας έμαθε καλά τη Βυζαντινή μουσική και η μαθητεία του αυτή τον επηρέασε βαθιά και εξακολουθεί να τον επηρεάζει και μέχρι σήμερα φτασμένο καλλιτέχνη.
Πολυκείμαντος η καλλιτεχνική του δράση, με την οποία ασχολούνται και θα ασχοληθούν οι ειδικοί. Εγώ θα σταθώ μόνο σε μία ιδιαίτερα τιμητική για τον Σάββα Σιάτρα στιγμή, στην πρόσκλησή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακή Μουσικής της Ρεν της Γαλλίας τον Μάιο του 1974. που απετέλεσε αφορμή η φωνή του να ηχογραφηθεί σε αμέτρητες εκπομπές ραδιοφωνικών σταθμών, όπως για παράδειγμα στη γαλλική ραδιοφωνία και τη Deutsche Welle. Και ακόμη να τονίσω ότι ξεχωριστό παράσημο για τον Σάββα Σιάτρα, αποτελεί η επί μακρόν συνεργασία του με το «δάσκαλο της παραδοσιακή μουσικής», Σίμωνα Καρρά, που τον οδήγησε το 1972 να συμμετάσχει με δύο τραγούδια στην Έκδοση Δημοτικών τραγουδιών της Ακαδημίας Αθηνών, μία ειδική συλλεκτική έκδοση «εκδιδόμενη επί τω εορτασμώ της 150επετηρίδος από της ενάρξεως του αγώνος της Ελληνικής Ανεξαρτησίας».
Κλείνοντας την σύντομη αυτή αναφορά μου και αντί επιλόγου θα παραθέσω την γνώμη 2 σημαντικών ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί σε βάθος με την ηπειρώτικη μουσική παράδοση και τον Σάββα Σιάτρα.
«Ο Σάββας Σιάτρας είναι από τους πιο γνήσιους εκπροσώπους του Ηπειρώτικου δημοτικού τραγουδιού, που το υπηρετεί χρόνια τώρα με πίστη και αφοσίωση. Απλός και αληθινός, χωρίς επιτήδευση, με γνησιότητα και ειλικρίνεια, μένει πιστός στην αμετακίνητη ιδέα της παράδοσης. Και αυτή την παράδοση εκφράζει με το τραγούδι του», έγραψε ο συγγραφέας Νέστορας Μάτσας.
Η φήμη και η αναγνώριση του Σάββα Σιάτρα, ωστόσο, ξέφυγε των εσωτερικών συνόρων και ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου. «Θα ήθελα να εκφράσω τον σεβασμό μου προς τον τραγουδιστή, Σάββα Σιάτρα, έναν από τους καλύτερους αντιπροσώπους της αρχαίας παραδόσεως του ρυθμικού αυτοσχεδιασμού στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος ξέρει να διαφυλάττει μια υπέροχη μουσική παράδοση, χωρίς τίποτε να αλλοιώσει από το δικό της στυλ, προτιμώντας την αγνότητα της μουσικής της πατρίδας του παρά τα εύκολα κέρδη και την εύκαιρη επιτυχία», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αλίν Ντανιέλου, Διευθυντή του Διεθνούς Ινστιτούτου της Συγκριτικής Μουσικής Βερολίνου – Βενετίας, εν έτει 1973!
Αντί επιλόγου, αξίζει να εστιάσω στη δική του, πολύ προσωπική και αυθόρμητη άποψη για το Ηπειρώτικο παραδοσιακό τραγούδι. «Είναι το πάθος! Αναβλύζει εκ βαθέων... έπεσε σαν τη δροσιά του Μάη κι έκατσε μέσα μου. Ό,τι και να κάνεις αυτό το πάθος δεν φεύγει μετά. Άμα μικρομάθεις, δεν μεγαλοξεχνάς»!

Γιώργος Δόσης
Πρόεδρος της ΠΣΕ

Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε δασική περιοχή στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών


Κατασχέθηκαν -124- κιλά και -620- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Επιπρόσθετα, ένας εκ των δραστών αναζητούνταν ως δραπέτης, καθόσον είχε παραβιάσει άδεια που του είχε δοθεί από Κατάστημα Κράτησης της χώρας
Η αυτόφωρη σύλληψη δύο διακινητών ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26-08-2018) τα ξημερώματα σε δασική περιοχή στην Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφάλειας και του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας καθώς και αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, απέτρεψε την διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας περισσοτέρων από (124) κιλών κάνναβης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 34 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, απόδρασης κρατουμένου και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν (77) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -124- κιλών και -620- γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, ο 34χρονος συλληφθείς αναζητούνταν ως δραπέτης από την 19-03-2013, καθόσον είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του είχε δοθεί από το Κατάστημα Κράτησης Πατρών, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης έντεκα ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΕΜΥ: Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις


Έκτακτο δελτίο επιδείνωση του καιρού εξέδωσε πριν λίγο  η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το οποίο κάνει λόγο για βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις και στην Ήπειρο.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού τη Δευτέρα 27 Αυγούστου  και  την Τρίτη 28 Αυγούστου  με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και  καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.
Αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 
α. μέχρι και τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία και η δυτική Στερεά
β. Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και από τις μεσημβρινές ώρες σταδιακά η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά
(περιλαμβανόμενης και της Αττικής), η Εύβοια και η Πελοπόννησος
2. Την Τρίτη 28 Αυγούστου 
α. μέχρι τις μεσημβρινές ώρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου Αιγαίου
β. μέχρι και τις απογευματινές ώρες η ανατολική Θεσσαλία, οι
Σποράδες, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανώς η ανατολική και νότια Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Αποβίβαση ασθενούς από Ι/Φ σκάφος στην Πρέβεζα


Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, ότι 65χρονος αλλοδαπός επιβάτης του Ι/Φ σκάφους «SOUCRE SALE» σημαίας Αγγλίας, το οποίο έπλεε 2 ν.μ. ανατολικά αλιευτικού καταφύγιου Κορωνησίας Άρτας, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και χρήζει νοσοκομειακής περίθαλψης.
Άμεσα, στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου παρέλαβε τον 65χρονο και τον μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο Κορωνησίας , όπου στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Γ.Ν. Άρτας για νοσηλεία.

ΑΕΚ- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Η ΑΕΚ με γκολ των Εσεκιέλ Πόνσε και Μάρκο Λιβάγια νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και μπήκε με το "δεξί" στη Super League.

Η Ένωση κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, παίζοντας όμορφο και χορταστικό ποδόσφαιρο.
Η ΑΕΚ από την αρχή του παιχνιδιού πήρε το πάνω χέρι στο ματς και ο ΠΑΣ περιορίστηκε πολύ στο δικό του μισό του γηπέδου.
Όσο για τον ΠΑΣ, μέχρι και το 37' που δέχθηκε το γκολ, δεν είχε απειλήσει καθόλου την εστία του Μπάρκα και δεν είχε πάρει τίποτα περισσότερο επιθετικά, από δυο κερδισμένα κόρνερ.
Μόλις δυο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΚ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά "τελείωσε" το παιχνίδι.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μπακασέτας, Γκάλο (73’ Κλωναρίδης), Πόνσε (68’ Γιακουμάκης), Λιβάγια (64’ Μάνταλος).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελίδης, Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Ξυδάς, Κάστρο (61’ Τζημόπουλος), Κακούμπα (64’ Μυστακίδης), Γιάκος (46’ Γκρίζμαν), Λίλα.

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα εισήλθε σε σπίτι 55χρονου ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 21 και 19 ετών, διότι από κοινού με τον 22χρονο συλληφθέντα την 21 και 22-08-2018 αφαίρεσαν από το ίδιο σπίτι χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.
Χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δέκα μηνών, για κλοπή.
Χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (3,4) γραμμαρίων.
Χθες το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 50χρονη ημεδαπή, διότι νωρίτερα μαζί με μία ακόμη συνεργό της που αναζητείται, εισήλθαν με τη μέθοδο της απασχόλησης σε σπίτι 53χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν κοσμήματα.
Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 51χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και δέκα ημερών, για παραβάσεις υγειονομικών και αστυνομικών διατάξεων .
Χθες αργά το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση του ΚΟΚ.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος χθες το πρωί εισήλθε σε σπίτι στην πόλη της Άρτας, με σκοπό την κλοπή, έγινε όμως αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή.