Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στο Πέραμα Ιωαννίνων

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών Ρομά, ηλικίας 23, 21 και 18 ετών

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε την 13-03-2016 σε σπίτι στο Πέραμα Ιωαννίνων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών Ρομά, ηλικίας 23, 21 και 18 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, το βράδυ της 13-03-2016, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν παράθυρο σπιτιού στο Πέραμα Ιωαννίνων, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα.
Από την αστυνομική προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι τρεις ημεδαποί Ρομά διέπραξαν την εν λόγω κλοπή.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.  

Συναντήσεις του Γιάννη Καραγιάννη σε υπουργεία για τη SPIDER

Εκπρόσωποι των εργαζομένων της Μεταλλοβιομηχανίας SPIDER, του Σωματείου Μετάλλου Ιωαννίνων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (Π.Ο.Ε.Μ), μαζί με τον βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Καραγιάννη, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 13-05-2016, σειρά επαφών στο Υπουργείο Εργασίας με συνεργάτες του γενικού γραμματέα κ. Ανδρέα Νεφελούδη και στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης με συνεργάτες του κ. Γιάννη Δραγασάκη.
Σκοπός των συναντήσεων ήταν η διευθέτηση εργασιακών ζητημάτων των εργαζομένων της SPIDER που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας καθώς και η ενημέρωση τους για το μέλλον και τη συνέχιση της λειτουργίας της βιομηχανίας. 

Σύλληψη τριών Αλβανών για παράνομη κοπή ποσοτήτων αρωματικών φυτών σε δασική περιοχή στην Φούρκα Κόνιτσας

Χθες (13.05.2016) αργά το βράδυ σε δασική περιοχή στην Φούρκα Κόνιτσας, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, συνέλαβαν τρεις 56χρονους υπηκόους Αλβανίας, για παράνομη κοπή ποσοτήτων αρωματικών φυτών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στο ελληνικό έδαφος και συνέλεγαν ποσότητες αρωματικών φυτών, τα οποία θα μετέφεραν με άλογα και μουλάρια στην Αλβανία, με σκοπό την εμπορία.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν:
(12) τσουβάλια με κομμένα αρωματικά φυτά
τρία μουλάρια και τρία άλογα.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων.

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην εξαπάτηση πολιτών στην περιοχή της Άρτας και του Βόλου

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην εξαπάτηση πολιτών στην περιοχή της Άρτας και του Βόλου
Τα μέλη της οργάνωσης αποσπούσαν χρήματα από τα θύματά τους με το πρόσχημα ότι στενός συγγενής τους έχει προκαλέσει με υπαιτιότητά του τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό
Συνελήφθη, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, μία 52χρονη ημεδαπή, μέλος της εγκληματικής ομάδας ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει μία 26χρονη συνεργό της υπήκοο Βουλγαρίας και άλλα τρία άτομα.
Από τη μέχρι στιγμής προανάκριση προέκυψε ότι εμπλέκονται σε δύο περιπτώσεις τετελεσμένης απάτης σε χωριά της Άρτας και του Βόλου και σε τουλάχιστον 29 απόπειρες απάτης που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Άρτας
Το συνολικό παράνομο όφελος που αποκόμισαν υπερβαίνει τις 35.650 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να αποσπάσουν επιπλέον πάνω από 500.000 ευρώ.
Εξακριβώθηκε, μετά από εμβριθή έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, η δράση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε πολίτες, με το πρόσχημα ότι στενό συγγενικό τους πρόσωπο δήθεν ευθύνεται για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό, με πεδίο δραστηριοποίησης την περιοχή της Άρτας και του Βόλου.
Για την υπόθεση, συνελήφθη χθες (13-05-2016) το μεσημέρι στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 52χρονη ημεδαπή, μέλος συμμορίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απατών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση καθώς και κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.
Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επιπρόσθετα μία 26χρονη υπήκοο Βουλγαρίας και ακόμη τρεις συνεργούς τους - μέλη της εγκληματικής ομάδας (δύο άνδρες και μία γυναίκα), τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιούσαν αιφνιδιαστικές τηλεφωνικές κλήσεις στις οικίες ηλικιωμένων κυρίως ατόμων και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα ότι στενός συγγενής τους προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό, ζητούσαν την καταβολή χρηματικών ποσών, προκειμένου να συμβάλουν στην απεμπλοκή του από τις επικείμενες ποινικές συνέπειες.
Σε αρκετές περιπτώσεις, κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία, για να γίνουν πιο πειστικοί και να επιτύχουν την εξαπάτηση των θυμάτων τους, ένας από τους δράστες προσποιούνταν το συγγενικό πρόσωπο, το οποίο εκλιπαρούσε για βοήθεια.
Όπως προέκυψε από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, η 52χρονη συλληφθείσα από κοινού με την 26χρονη συνεργό της είχαν αναλάβει το ρόλο των παραληπτών των χρημάτων («εισπρακτόρων») από τα θύματα ενώ άλλα μέλη της οργάνωσης είχαν αναλάβει το ρόλο καθοδήγησης - στρατολόγησης και επικοινωνίας με τα υποψήφια θύματα.
Με το συγκεκριμένο τρόπο δράσης, προέκυψε ότι τα μέλη της οργάνωσης, εξαπάτησαν την 18-03-2016 και την 26-04-2016, δύο ηλικιωμένους σε χωριά του Βόλου και της Άρτας, αποσπώντας τα χρηματικά ποσά των (3.650) και (32.000) ευρώ αντίστοιχα ενώ αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον άλλους είκοσι εννέα (29) πολίτες στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, αξιώνοντας ποσά που ξεπερνούν τις (500.000) ευρώ.
Στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και κατάστημα της 52χρονης συλληφθείσας στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
σαράντα εννέα (49) πλαστά χαρτονομίσματα των (20) ευρώ
το χρηματικό ποσό των (2.615) ευρώ
τέσσερα κινητά τηλέφωνα
χειρόγραφες σημειώσεις και αποδείξεις καθώς και δύο σφραγίδες.
Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας της 52χρονης, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διάπραξης των αδικημάτων και διαφυγής.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και να διερευνηθεί η εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων Αττικής, παρουσιάζει την παραδοσιακή θεατρική παράσταση «Το Δημοτικό Σχολείο στην Ήπειρο κάποτε...», την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο θέατρο Μάνος Ξυδούς (πίσω από την εκκλησία των Αγ. Αναργύρων)

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων «Ο Πύρρος» σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων σας προσκαλούν στην παραδοσιακή θεατρική παράσταση «Το Δημοτικό Σχολείο στην Ήπειρο κάποτε...», την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 20:00', στο θέατρο Μάνος Ξυδούς (πίσω από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων).
Συμμετέχουν όλες οι χορευτικές ομάδες του Συλλόγου με χορούς και τραγούδια από την ιδιαίτερη πατρίδα μας.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Επιμέλεια - Διδασκαλία: Βαρβάρα Μπότσαρη / Θοδωρής Μπότσαρης
Είσοδος Ελεύθερη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων

''Ο Πύρρος''

Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας‎: 3ο Ηπειρωτικό Αντάμωμα την Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 8:00 μ.μ.

Θεματικούς περιπάτους στα Γιάννενα και τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης

Θεματικές περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή διοργανώνει η Επιτροπή Λόγου και Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Τρεις Κυριακές θα πραγματοποιηθούν περίπατοι σε γειτονιές του ιστορικού κέντρου και τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, για να ανακαλύψουν οι περιπατητές όψεις της οικονομικής και πολιτισμικής τους ιστορίας, της αρχιτεκτονικής, της τέχνης, αλλά και τις αναπαραστάσεις τους στη λογοτεχνία.
Μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συμπράττουν με συναδέλφους τους από την Εφορεία Αρχαιοτήτων προκειμένου να αναδείξουν στο κοινό γνωστές και άγνωστες όψεις του παρελθόντος της πόλης. Πρόθεση της Επιτροπής Λόγου και Τέχνης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η επέκταση της δράσης αυτής σε περισσότερες περιοχές των Ιωαννίνων, γεωγραφικές και θεματικές, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία των μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου και ερευνητών προς όφελος των πολιτών.
Το πρόγραμμα
- Κυριακή 15 Μαΐου, ώρα 11.00 π.μ.: περιήγηση στο Κάστρο από τους κ.κ. Α. Φιλίδου, Αρχαιολόγο Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, Γ. Λαδογιάννη, Καθηγήτρια Παιδαγωγικού Τμ. Νηπιαγωγών, Γ. Σμύρη, Επίκ. Καθηγητή Τμ. Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, Ε. Σόλομων, Επίκ. Καθηγήτρια Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης.
(Σημείο συνάντησης: Πύλη του Κάστρου).
- Κυριακή 29 Μαΐου, ώρα 11.00 π.μ.: περιήγηση στην Παλιά Αγορά από τους κκ. Κ. Μπάδα, Καθηγήτρια Τμ. Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Γ. Σμύρη, Επίκ. Καθηγητή Τμ. Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, Ε. Σόλομων, Επίκ. Καθηγήτρια Τμ. Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης.
(Σημείο συνάντησης: “Μεγάλη Ρούγα”, Συμβολή των οδών Αβέρωφ-Καλλάρη-Κουντουριώτη και Γ. Ελιγιά).
- Κυριακή 5 Ιουνίου, ώρα 11.00 π.μ.: περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης από  τους κκ. Χρ. Κλείτσα, Αρχαιολόγο Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, Γ. Σμύρη, Επίκ. Καθηγητή Τμ. Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, Ε. Σόλομων, Επίκ. Καθηγήτρια Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης.
(Αναχώρηση λεωφορείου από την Περιφέρεια Ηπείρου και σημείο συνάντησης: Φυλάκιο Αρχαιολογικού Χώρου, ώρα 11:45 π.μ.).

• Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 26510-07319 ή στο email: ederveni@cc.uoi.gr

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (16-05-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (17-05-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (18-05-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (19-05-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (20-05-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.

Σάββατο (21-05-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο - Χόχλα – Κουκούλι.

Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμης Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι»

Η δημοτική αρχή για άλλη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο απέφυγε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων της «Δύναμης Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» για προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Πωγωνίου. Επίσης στελέχη της που δεν ανέχονται τον αντίλογο, επιτέθηκαν φραστικά κατά του επικεφαλούς και των μελών της δημοτικής κίνησης, αντί να απαντήσουν στα ερωτήματα που τους τέθηκαν ως όφειλαν.
Και εδώ υπάρχουν σοβαρές ευθύνες του Προέδρου του Σώματος κ. Βασίλη Μάτσια, που δεν λειτούργησε αμερόληπτα, αλλά αρνήθηκε τον λόγο επί προσωπικού, τόσο στον αρχηγό της δημοτικής κίνησής μας,  όσο και στους δημοτικούς συμβούλους που θίχτηκαν απ’ τους «καλαμοκαβαλάρηδες» της δημοτικής αρχής.
Γι’ αυτό ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τόπουλος αναγκάστηκε να επικρίνει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  για τον τρόπο που διηύθυνε τη συνεδρίαση και τον δήμαρχο που έδινε ανεπαρκείς απαντήσεις. Ως Παράταξη αποφασίσαμε στο εξής  να μην ανεχτούμε παρόμοιες συμπεριφορές απ’ τον κ. Μάτσια, ζητώντας  το αυτονόητο: τον σεβασμό μας και τον σεβασμό των δικαιωμάτων μας που απορρέουν απ’ τον κανονισμό του Σώματος, αλλά και απ’ το ίδιο το Σύνταγμα.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της προηγούμενης Δευτέρας, τέθηκαν απ’ τον συνδυασμό μας αρκετά ζητήματα. Μεταξύ άλλων τέθηκαν:
Απ’ τον επικεφαλή της δημοτικής κίνησης Δημήτρη Ντότη:
1) Η μη απάντηση της δημοτικής αρχής σε αιτήματα δημοτών, όπως αυτό κατοίκου (ασθενούς) της Τ.Κ. Δημόκορης, που χρονολογείται από 23-10-2015, για αποκατάσταση κοινοτικού δρόμου προς τρεις οικίες. Σημειώνουμε ότι η αίτηση του δημότη δεν απαντήθηκε κατά παράβαση του Νόμου.
2) H μη ενημέρωση των Τοπικών Συμβουλίων για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
3) Η κατάσταση του δρόμου Καστάνιανη-Δημόκορη.
4) Η κατάσταση με τα αδέσποτα στα Δολιανά όπου υπήρξε επίθεσή τους σε κάτοικο.
5) Η μη λειτουργία μέχρι στιγμής της Επιτροπής για τις οφειλές στο Δήμο.
6) Η τοποθέτηση φωτισμού στις διασταυρώσεις των οδικών αξόνων του Δήμου.
Ο Δημήτρης  Ντότης διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί σοβαρά θέματα έρχονται προς συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης και ζήτησε ότι όταν για κάποια ζητήματα υπάρχουν αντιμαχόμενες πλευρές, να καλούνται να είναι παρούσες για να καταθέτουν την  άποψή τους, όπως επί παραδείγματι συμβαίνει με το κτίριο της Άνω Λάβδανης που διεκδικείται απ’ τον Δήμο και την Αδελφότητα και θα πρέπει στο επόμενο Δ.Σ. να κληθεί να παραστεί εκπρόσωπός της.
Ο δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Μποντίνης  μετέφερε στο Σώμα, την πληροφορία ότι πρόσφυγες που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Δολιανών, διαμαρτύρονται ότι δεν τους διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, για να δεχτεί σε αυτό την φραστική επίθεση του δημοτικού συμβούλου κ. Λίτσα που παρενέβη χωρίς να του δοθεί ο λόγος, συμπεριφορά που ανέχτηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.!
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσώνης, έθεσε το θέμα της παραχώρησης του κτιρίου του Ειρηνοδικείου Πωγωνίου (που πλέον δεν λειτουργεί)  στην Τ.Κ. Δελβινακίου  Ακόμη, έθεσε το θέμα της ανάγκης ειδοποίησης των κατοίκων για το κόψιμο των χόρτων στις ιδιοκτησίες τους και του καθαρισμού των δρόμων απ’ τον Δήμο.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσέπας έθεσε το ζήτημα της έλλειψης ιατρού στο Κεφαλόβρυσο, όπου πλέον  το επισκέπτεται μια φορά το μήνα, το θέμα της τσιμεντόστρωσης του δρόμου στο εκκλησάκι του  Αγίου Ραφαήλ και της αποκατάστασης του φωτισμού στο τοιχίο αντιστήριξης που πρόσφατα κατασκευάστηκε στη Τοπική Κοινότητα.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Άρτας την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (16-05-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρα Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανιά – Καστανιά - Ελάτη – Αστροχώρι – Ξηρόκαμπος – Βελεντζικό – Άνω Καλεντίνη.
Τρίτη (17-05-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή - Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κάτω Γραικικό - Ροδαυγή – Πιστιανά.
Τετάρτη (18-05-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζυγός – Μαρκινιάδα – Διάσελλο- -Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα - Γιαννιώτι – Σκουληκαριά.
Πέμπτη (19-05-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Μηλιανά – Γρέβια - Πηγές.
Παρασκευή (20-05-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκούπα – Δαφνωτή – Άγναντα – Καταρράκτης – Κτιστάδες – Μελισσουργοί.
Κυριακή (22-05-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα.