Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Συνέντευξη του κ. Ζηκόπουλου Σταύρου στο Βήμα TV


Συνέντευξη του κ. Ζηκόπουλου  Σταύρου στο Βήμα TV.

Μπαϊμάκας Παναγιώτης: Ανοιχτή επιστολή προς απανταχού Πωγωνίσιους


Οι λόγοι που με κινητοποίησαν ώστε να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πρώτ' απ' όλα η ΑΓΑΠΗ μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Ήπειρο και το ακριτικό Πωγώνι μας.
Η ΠΙΚΡΙΑ και η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ προς τη Δημοτική Αρχή που τα τελευταία χρόνια είναι θεατής των κακών εξελίξεων :της εγκατάλειψης των χωριών στην μοίρα τους ,της μη φύλαξης ,του κλεισίματος σχολείων και αστυνομικών τμημάτων, την υπολειτουργία δομών εξυπηρέτησης πολιτών, της μη ενημέρωσης και διαβούλευσης των σημαντικών αποφάσεων που αφορούν όλους εμάς και τα παιδιά μας.... (ανεμογεννήτριες, σεισμικές έρευνες και εξόρυξη υδρογονανθράκων...) με ώθησαν ώστε να πάρω την απόφαση και να ασχοληθώ με τα κοινά του Τόπου μας, πλάι σε άτομα με την ίδια αγάπη με τα ίδια πιστεύω, με την ίδια όρεξη για δουλειά και αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει μοναδικό σκοπό την συμμετοχή μου στην αλλαγή σελίδας και στην αναδιαμόρφωση του παρατημένου Δήμου Πωγωνίου.
Αυτό που λείπει από το Πωγώνι είναι η ανιδιοτελής προσφορά η οποία αποτελεί στάση ζωής για μένα.
Η συνεργασία ο προσεκτικός προγραμματισμός, η προσφορά όλων μας όπου και όπως ο καθένας μπορεί είναι ζωτικής σημασίας για τη επίτευξη του σκοπού μας, την προκοπή, την ανάπτυξη, το καλύτερο αύριο του ακριτικού Πωγωνίου.
Δεν είμαστε "επαγγελματίες πολιτικοί" και εγώ προσωπικά δεν είμαι των λόγων αλλά πιστεύω πολύ στα έργα. Και αυτό έχω σκοπό να κάνω.
Να εργαστώ μ' όλες τις δυνάμεις μου για το σκοπό και το όραμα της παράταξής μου.
Δηλώνω "εργάτης" κάτι που για σειρά ετών έκανα τόσο στην Αδελφότητα του χωριού μου όσο και στην Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου.
Για μένα ουσία είναι το τι κάνουμε και όχι τι υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε. Λόγια έχουμε ακούσει πολλά και θα ακούσουμε ακόμη περισσότερα. Έργα όμως;

Μπαϊμάκας Παναγιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικής Ενότητας Άνω Καλαμά Δήμου Πωγωνίου
«Νέα Εποχή για Πωγώνι»

«Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»: Μετακίνηση ετεροδημοτών


Η «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» θα διαθέσει λεωφορεία από την Αθήνα προς το Δήμο Πωγωνίου για την εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών που επιθυμούν να μεταβούν στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αναχώρηση από πλατεία Καραϊσκάκη:
Παρασκευή 24/5  ώρα 18:00 και 21:00
Σάββατο 25/5 ώρα 14:00 και 21:00
Επιστροφή:
Κυριακή 26/5 13:00  και  Δευτέρα 27/5  11:00. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ.:
1.    Στυλιανός Κουκουλάρης, 6945701108
2.    Ελένη Παπασπυρου, 6974744537
3.    Χαρά Βλεσσίδου, 6944445780
4.    Σοφία Τσέπα, 6974393690
5.    Αντωνία Κονάνου 6948587220

Γραφείο Τύπου

Χωρίς χρέωση οι διελεύσεις στους αυτοκινητοδρόμους, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό, τις Κυριακές των εκλογών


Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη διασφαλίστηκε η ελεύθερη διέλευση χωρίς καταβολή διοδίων των πολιτών σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 26 Μαΐου 00:00 ως τις 24:00, όπως επίσης και την Κυριακή 2 Ιουνίου 00:00 ως τις 24:00 μ.μ.
Όσον αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 24:00 μ.μ., καθώς και από την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ. Σημειώνεται, ότι η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.
Ειδικότερα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:
Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου
Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)
Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση - Σκάρφεια
Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί)
Εγνατία Οδός
Αττική Οδός

«Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»: Ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση στη Ρεπετίστα, την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 20:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμαρχος Πωγωνίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Καψάλης σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» στη Ρεπετίστα, την Τετάρτη  22  Μαΐου 2019, στις 20:00, για την παρουσίαση των υποψηφίων και των βασικών σημείων του προγράμματος.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Κωνσταντίνος Καψάλης
Υποψήφιος Δήμαρχος

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Ο πολιτικός πολιτισμός συνεχίζεται εντατικά


Επισκέψεις σε εκλογικά κέντρα υποψηφίων στην Άρτα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου - Περήφανοι Ξανά» συνεχίζοντας το διαρκές οδοιπορικό του στην Ήπειρο βρέθηκε ξανά, σήμερα Τετάρτη, στην Άρτα.

Περπατώντας στην πόλη συναντήθηκε εξαιρετικά θερμή υποδοχή από δεκάδες πολίτες που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής.
Παράλληλα, επισκέφθηκε διαδοχικά τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων Αρταίων: Γιάννη Παπαλέξη, Χρήστου Τσιρογιάννη, Λίτσας Κιτσαντά, Τζένης Ταπραντζή - Κοίλια και Γιώργου Μπαλάγκα.
Καθώς και τα τοπικά εκλογικά κέντρα των ανθυποψήφιων Περιφερειαρχών Γιώργου Ζάψα και Δημήτρη Δημητρίου.



Ο Νικόλας Κάτσιος υπέρ της διατήρησης και αναβάθμισης του «Βοήθεια στο Σπίτι»


Τη δέσμευσή του για διατήρηση και αναβάθμιση του «Βοήθεια στο Σπίτι» κατέστησε σαφή στους εργαζόμενους του Προγράμματος στο δήμο Σουλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 και ο Ν. Κάτσιος ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επτά (7) δομές και οι 19 εργαζόμενοι.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό του προγράμματος για την πολυετή προσφορά του στους ωφελούμενους συνδημότες μας, επανέλαβε τη θέση του για οριστική διασφάλιση της εργασίας των εργαζομένων στο πρόγραμμα, οι οποίοι προσφέρουν επί χρόνια τις υπηρεσίες τους. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι ως η επόμενη δημοτική αρχή στο δήμο Σουλίου θα διεκδικήσει τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του, την κάλυψη των δύο κενών προσωπικού στις τοπικές δομές, καθώς και την κάλυψη σε οχήματα, μιας και σήμερα οι εργαζόμενοι πολλές φορές αναγκάζονται να επιτελέσουν το πολύτιμο έργο τους χρησιμοποιώντας τα δικά τους αυτοκίνητα!
 «Από τον προσεχή Σεπτέμβριο ο δήμος Σουλίου θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και θα διεκδικήσει από την πολιτεία τη βιωσιμότητα του προγράμματος και την απρόσκοπτη λειτουργία του. Τα προβλήματα είναι δεδομένα, όμως το σημαντικό έργο κοινωνικής αξίας που επιτελείται στον τόπο μας και η απασχόληση των εργαζομένων στο δήμο Σουλίου θα συνεχιστούν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ν. Κάτσιος.

Θερμή υποδοχή Σπύρου Ριζόπουλου και στη Φιλιππιάδα


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου - Περήφανοι Ξανά» συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επισκέψεις και τις επαφές του με τους πολίτες της Ηπείρου.
Σήμερα το πρωί βρέθηκε στη Φιλιππιάδα της Περιφερειακής Ενότητας Πρεβέζης όπου μεταξύ άλλων επισκέφθηκε εκλογικά κέντρα υποψηφίων δημάρχων Ζηρού και ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.
Παράλληλα, περπάτησε στην πόλη και μίλησε με τους πολίτες της Φιλιππιάδας, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με εξαιρετική θέρμη, επισημαίνοντάς του «τα προβλήματα που θα κληθεί να επιλύσει μετά την εκλογή του».

«Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»: Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη στην Τ.Κ. Στρατίνιστας


Με τους κατοίκους της Τ.Κ. Στρατίνιστας συνομίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Μαΐου,  ο υποψήφιος Δήμαρχος  Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της παράταξής του για τη νέα 4ετία.
Η "Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου" θα επισκεφθεί το απόγευμα τις Τ.Κ. Κάτω Ραβενίων, Ρεπετίστας και Αρετής.

Ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Πωγωνίου κ. Νικόπουλου Ιωάννη στον Παρακάλαμο


Με ένα θερμό καλωσόρισμα, πολλά χειροκροτήματα και άνθη υποδέχτηκαν χθες Τρίτη οι κάτοικοι του Παρακαλάμου τον Ιωάννη Νικόπουλο και τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους που τον συνόδευαν.
Στην προγραμματισμένη ομιλία που είχε εκεί, η προσέλκυση του κοινού ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον αμείωτο αφού οι ερωτήσεις που του έθεσαν για προβλήματα που αφορούν την περιοχή τους ήταν πολλές.
Δεν έλειψαν και οι αναπάντεχες συναντήσεις που ενδεχομένως σηματοδοτήσουν μία υγιή μελλοντική συμμαχία.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν "μιλούν" από μόνες τους! 








Γραφείο Τύπου

Δήμος Πωγωνίου: Κέντρο αγροτουρισμού και extreme sports θα αποτελεί η Τ.Κ. Λάβδανης - Νέα ώθηση στον τουρισμό


Νέα σελίδα στην τουριστική ανάπτυξη του Πωγωνίου ανοίγει η ενοικίαση του δημοτικού ξενώνα Λάβδανης.
Η Τοπική Κοινότητα θα καταστεί σύντομα πρότυπο κέντρο αγροτουρισμού και extremesports μετά την ενοικίαση του κτιρίου σε εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον συγκεκριμένο χώρο.
Φιλοδοξία του Δήμου και της εταιρείας είναι να μετατραπεί η Λάβδανη και η ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου σε πόλο έλξης για τους λάτρεις της φύσης και των extremesports.
«Το Πωγώνι διαθέτει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού και των extremesports.
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά σε συνδυασμό με το ανάγλυφο της περιοχής αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για την ανάπτυξη του τουρισμού. Θέτουμε όλα τα εχέγγυα ώστε η επένδυση να λειτουργήσει με κάθε σεβασμό στο περιβάλλον και τους δημότες μας.
Υποδεχόμαστε με χαρά τη μισθώτρια εταιρεία και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλοι μιμητές που θα συνδράμουν στην ανάπτυξη του τουρισμού» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.

"Ανατροπή-Πρωτοπορία-Ευημερία": Ανοιχτή προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Πωγωνίου κ. Νικόπουλου Ιωάννη στην αίθουσα του Δημοτικού σχολείου Καλπακίου, την Τετάρτη 22 Μαΐου, ώρα 20:00


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στο ιστορικό Καλπάκι αναμένεται να αναλύσει την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 8 στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του χωριού τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της Παράταξής του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου Ιωάννης Νικόπουλος.
Η παρουσία όλων σας θα τιμήσει ιδιαίτερα την Παράταξή μας!

Γιούνης Αναστάσιος: Ανοιχτή επιστολή προς απανταχού Πωγωνίσιους



Αγαπητοί συνδημότες, η στενή σχέση που έχουμε αναπτύξει τα χρόνια της ενασχόλησής μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μου δίνουν το θάρρος να ζητήσω εκ νέου τη στήριξή σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Από τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού - Παιδείας και του Προέδρου των σχολικών επιτροπών ασχολήθηκα με σεβασμό με τομείς που αφορούν όλους του δημότες και κάθε Τοπική Κοινότητα.
Πραγματοποιήσαμε δράσεις που επικοινώνησαν τις ομορφιές του Πωγωνίου στα πέρατα του κόσμου με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με, με τα θετικά αποτελέσματα που αυτή συνεπάγεται.
Πραγματοποιήσαμε πλήθος εκδηλώσεων για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας και την ψυχαγωγία των δημοτών μας.
Υλοποιήσαμε εκπαιδευτικές δράσεις για όλους τους μαθητές και κάναμε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να στεγάζονται σε ασφαλή και συγχρόνως όμορφα σχολεία.
Ζητώ τη βοήθειά σας για να βγάλουμε μαζί το Πωγώνι από την απομόνωση, να πάρει τη θέση που του αξίζει και να το καταστήσουμε πόλο τουριστικής έλξης και κέντρο πολιτισμού.
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Γιούνης Αναστάσιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου

«Νέα Εποχή για το Πωγώνι»: Ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση την Τετάρτη 22 Μαΐου, ώρα 20.00 στο Δελβινάκι


Γκίκας Γεώργιος: Ανοιχτή επιστολή προς απανταχού Δελβινακιώτες


Ονομάζομαι Γιώργος Γκίκας γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στο Δελβινάκι.
Τον τελευταίο μήνα διατελώ πρόεδρος Δελβινακίου έχω αφουγκραστεί τις ανάγκες του τόπου από τα μέσα και έχω την διάθεση και τη δύναμη να τις αντιμετωπίσω.
Εκτίθεμαι στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος Δελβινακίου με τον συνδυασμό, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ.
Γκίκας Γεώργιος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ»

Μυριούνης Σταύρος: Ανοιχτή επιστολή προς απανταχού Δελβινακιώτες


Νέα μυαλά, νέες ιδέες, καινούρια όνειρα για αυτόν το τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα,  αγάπησα και αγαπάω, για αυτόν τον τόπο που θέλει να τον δει με τα δικά του μάτια και της δικές του ιδέες και όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.
Για ένα Δελβινάκι καθαρό, για ένα Δελβινάκι προσβάσιμο στον επισκέπτη, για ένα Δελβινάκι ακόμα ποιο όμορφο για ένα Δελβινάκι υπερήφανο και ξακουστό σε όλη την Ήπειρο.
 Αγαπητοί μου Δελβινακιώτες ζητώ την ψήφο σας και μαζί με την βοήθειά σας για ένα καλύτερο Δελβινάκι.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!

Μυριούνης  Σταύρος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ»

Στο διαγωνισμό BRAVO SCOOLS συμμετέχει το Δημοτικό Σχολείο Καλπακίου


Στο διαγωνισμό BRAVO SCOOLS συμμετέχει το Δημοτικό Σχολείο Καλπακίου.
Στηρίζουμε το σχολείο ψηφίζοντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μεντής Β. Ελευθέριος: Ανοιχτή επιστολή προς απανταχού Πωγωνίσιους


Αγαπητοί συνδημότες είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτήν την θέση.
Ως νέος άνθρωπος που μένω με την οικογένεια μου μόνιμα στο κεφαλόβρυσο πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά με μοναδικό κίνητρο να μπορέσω να αγωνιστώ ενεργά και να προσφέρω για το Πωγώνι μας που όλοι αγαπάμε!!
Η απόφαση μου να ενταχθώ στην παράταξη του Κώστα Καψάλη δεν μου ήταν καθόλου δύσκολη άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και με λαμπρή πορεία, εξαιρετικούς συνεργάτες και έμπειρους κοντά σ΄ αυτούς και εγώ με όρεξη  και διάθεση να προσφέρω θα φτάσουμε το Πωγώνι ακόμα πιο ψηλά!!
Οι προκλήσεις θα είναι πολλές αλλά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα γι αυτό σήμερα σας ζήτω να εμπιστευτείτε και πιστέψτε με θα είμαι μια επιλογή που θα σας δικαιώσει!!

Με εκτίμηση
Μεντής Β. Ελευθέριος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου

Εκλογές 2019: Μάθε που ψηφίζεις


Το Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να μάθουν όλοι οι πολίτες που ψηφίζουν, είτε για τις ευρωεκλογές  είτε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ανέβασε στην ιστοσελίδα του μια ειδική και απολύτως εύχρηστη φόρμα.
Όπως επισημαίνει το Υπουργείο Εσωτερικών, "σύμφωνα με το ΠΔ 26/2012, οι εκλογικοί κατάλογοι συντάσσονται με ευθύνη των Δήμων και αντλούνται από το τηρούμενο σε αυτούς δημοτολόγιο.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε για τη διόρθωσή του με τον Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είστε γραμμένος/η". 

Με επιτυχία η ομιλία του κ. Σταύρου Ζηκόπουλου στο Μαρούσι (βίντεο)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ» την Κυριακή 19/05/2019 στα Ηπειρώτικα στο Μαρούσι.
Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Πωγωνίου κ. Σταύρος Ζηκόπουλος παρουσιάζοντας τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης.
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση μεταξύ των οποίων: η κα  Όλγα Νάσση υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΥΖΑ, η κα Μαρίκα Γκόνη έφορος δημοσίων σχέσεων της Πανηπειρωτικής συνομοσπονδίας Ελλάδος, ο κ. Κωνσταντίνος Ζηκόπουλος μέλος της διοίκησης της Πανηπειρωτικής συνομοσπονδίας Ελλάδος και Πρόεδρος Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου, η κα. Κατερίνα Μπάτσου μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Καλαμά, ο κ. Σιγκούνας Γεώργιος δημοτικός σύμβουλος Αγίου Στεφάνου και πρώην γενικός γραμματέας της Πανηπερωτικής συνομοσπονδίας Ελλάδος,
ο κ. Αλέκος Μπάγιας πρόεδρος της Αδελφότητας Παρακαλάμου
και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου κ.κ. Γιαννέλας Ιωάννης και Λάζαρος Καγιάς.

Γραφείο Τύπου