Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Μαρία Κεφάλα: Ευχαριστήριο μήνυμα

 


Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει καθήκοντα Υφυπουργού στο νεοσύστατο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης εκφράζω την πίστη μου και τη βεβαιότητα, συνολικά για την επιτυχία του έργου της νέας Κυβέρνησης και ειδικότερα για το έργο και τις αρμοδιότητες του νεοσύστατου Υπουργείου μας, με Υπουργό την Σοφία Ζαχαράκη.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2019 αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες προκλήσεις για τον θεσμό της οικογένειας, μείζονος σημασίας για τη διατήρηση και ενίσχυση του κοινωνικού ιστού και της κοινωνικής συνοχής, με στοχευμένα μέτρα και πολιτικές κατάφερε να κάνει πολλά βήματα προς την κατεύθυνση της θωράκισης και ενίσχυσής του.

Αυτά τα βήματα καλούμαστε πλέον να τα μετατρέψουμε σε άλματα. Άλματα που θα μας δείξουν το δρόμο για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και της υπογεννητικότητας που αποτελεί μία τεράστια απειλή για την ελληνική κοινωνία σήμερα και στο μέλλον.

Είμαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρουμε.

ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΕΦΑΛΑ

Βουλευτής Ιωαννίνων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ναπ. Ζέρβα 2 (γραφείο 9), 45500 Ιωάννινα

τηλ.2651075305-2651077630

Σταύρος Ζηκόπουλος: Εμφανή τα σημάδια ερήμωσης της Δημοτικής Ενότητας Δελβινακίου

 


Στην δημοτική ενότητα (Δελβινακίου), ανήκουν:

η Αγία Μαρίνα, το Αργυροχώρι, η Βήσσανη, το Ζάβροχο, η Καστανή, το Κεράσοβο, το Κρυονέρι, τα Κτίσματα, η Λίμνη, το Μαυρόπουλο, το Νεοχώρι, το Ξηρόβαλτο, το Ορεινό, το Περιστέρι, οι Ποντικάτες, η Στρατίνιστα, το Τεριάχι, το Φαράγγι, η Χαραυγή  και η Χρυσόδουλη.                                                         

Σε όλη την ενότητα ψήφισαν 1.150 άτομα.

Τι θα γίνει μετά από 10 χρόνια;

Δήμος Πωγωνίου: Διακήρυξη έργου «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κοινότητας Βασιλικού»

 


Ο Δήμος Πωγωνίου διακηρύττει ότι την 11/07/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. (λήξη υποβολής των προσφορών) με τη χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) θα διεξαχθεί Ανοιχτός Hλεκτρονικός Διαγωνισμός σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, κ.α. όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα για την επιλογή αναδόχου ανάθεσης του έργου: «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κοινότητας Βασιλικού».

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την 14/07/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ. η οποία θα διενεργηθεί απ την επιτροπή του διαγωνισμού.

Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση την επικαιροποιημένη μελέτη 22/2021 της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πωγωνίου, ανέρχεται στο ποσό των 1.338.587,10 ΕΥΡΩ (χωρίς Φ.Π.Α.) (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ, Απρόβλεπτα, Αναθεώρηση).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των συμβατικών τευχών (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π.) συμπεριλαμβανομένου και του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης (Ε.Ε.Ε.Σ.) στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πωγωνίου www.pogoni.gr. Εφόσον ζητηθεί εγκαίρως, οι αναθέτουσες αρχές παρέχουν σε όλους τους προσφέροντες που συμμετέχουν στην διαδικασία σύναψης σύμβασης συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και οποιαδήποτε σχετικά δικαιολογητικά.

Δήμος Πωγωνίου: Εβδομάδα Εθελοντικού Καθαρισμού Μονοπατιών, από το Σάββατο 1 έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου

 


Με στόχο την ανάδειξη και διάσωση των μονοπατιών και του πλούσιου φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής διοργανώνει ο Δήμος Πωγωνίου Εβδομάδα Εθελοντικού Καθαρισμού Μονοπατιών σε συνεργασία με το Φιλεκπαιδευτικό, Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Πωγωνιανής, το Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογο (Φ.Ο.Σ) Πωγωνίου και την εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων Trace Your Eco.

Από το Σάββατο 1 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου μια ομάδα ξένων και Ελλήνων εθελοντών από τη Θεσσαλονίκη αλλά και την περιοχή του Πωγωνίου και των Ιωαννίνων θα εργαστούν ώστε για να μείνουν καθαροί οι πεζοπορικοί δρόμοι και να ξαναζωντανέψουν τα παλιά μονοπάτια που διασχίζουν μια έκταση απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Η εθελοντική ομάδα θα πραγματοποιήσει εργασίες απλής συντήρησης, καθαρισμού και σήμανσης.



Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ιστορία, τη φυσική ομορφιά και τον πλούσιο ιστορικό πολιτισμό του Πωγωνίου.

Συνάντηση του Αλέξανδρου Καχριμάνη με κλιμάκιο της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε.

 


Οι προοπτικές που δημιουργούνται στην Ήπειρο για την απασχόληση των νέων, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με κλιμάκιο της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG REGIO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που εργάζεται για την αντιμετώπιση του ζητήματος της συρρίκνωσης του νεανικού πληθυσμού σε Ευρωπαϊκές περιοχές- περιφέρειες.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η συρρίκνωση του νεανικού πληθυσμού είναι ένα πραγματικό γεγονός και ειδικά για την Ήπειρο, είναι ένα ζήτημα εθνικής σημασίας και προτεραιότητας και το οποίο απαιτεί συνδυασμένη και μακροχρόνια εθνική και ευρωπαϊκή πολιτική. 

«Η Περιφέρεια μέσω των δράσεων της έχει συμβάλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας σε αρκετούς κλάδους της οικονομίας, ενώ έθεσε σε λειτουργία και πρόγραμμα για τη δημιουργία θέσεων εργαζόμενων με επιστημονικές και ειδικές γνώσεις, όμως αυτές δεν επαρκούν γιατί απαιτούνται πολύ περισσότερες παρεμβάσεις».

Δήμος Πωγωνίου: Περίληψη επαναληπτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης ακινήτου

 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Προκηρύσσει επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Κοινότητα Ριαχόβου Πωγωνίου.

Η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί την 3/07/2023, ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι.

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των είκοσι ευρώ (20€).Μαζί με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό των είκοσι τεσσάρων ευρώ (24€).

Ειδικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δημοτική & φορολογική ενημερότητα και αξιόχρεος εγγυητής.

Πληροφόρηση ενδιαφερομένων:

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Δημαρχείο Πωγωνίου με έδρα Καλπάκι εργάσιμες ημέρες και ώρες τηλ.: 2653360105.

Σεισμική δόνηση 4,0 R, 20 χλμ Βόρεια - Βορειοδυτικά της Κόνιτσας

 


Σεισμική δόνηση έντασης 4,0 R, σημειώθηκε στις 11:15 το πρωί της  Δευτέρας  26 Ιουνίου 2023, 20 χλμ Βόρεια - Βορειοδυτικά της Κόνιτσας.

Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 5  χλμ.

Άρτα: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ηλικιωμένο άτομο

 


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου, που έγινε προχθές (24-06-2023) το πρωί στην Άρτα. Ειδικότερα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία γυναίκας, η οποία μαζί με δύο ακόμη γυναίκες πλησίασαν ηλικιωμένο άτομο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την τσέπη του χρηματικό ποσό -200- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κύριο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Μαρία Κεφάλα: Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους

 


Οι πολίτες της χώρας με την ψήφο τους για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων έδωσαν ισχυρή εντολή στη Ν.Δ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα διασφαλίσει τη συνέχεια και σταθερότητα της χώρας στην πορεία ανάπτυξης και προοπτικής που άρχισε το 2019.

Ο πήχης για τη Ν.Δ και τη νέα κυβέρνηση έχει ανέβει ψηλά από την πορεία της προηγούμενης διακυβέρνησης και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επανέφερε την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Οι πολίτες όμως με την ψήφο τους μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο αυτές τις προσδοκίες για την επόμενη ημέρα, αυξάνοντας κατά πολύ και την ευθύνη που καλείται να αναλάβει η νέα Κυβέρνηση με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την ευημερία.


Οι πολίτες των Ιωαννίνων έδωσαν στη Ν.Δ ένα επίσης ισχυρό ποσοστό στις εκλογές της Κυριακής, που εξασφάλισε συνολικά τρεις έδρες για την εκπροσώπησή τους στη Βουλή.

Θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στο σύνολο των πολιτών που στήριξαν με την ψήφο τους τη Νέα Δημοκρατία και στο Νομό Ιωαννίνων, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια να διαμορφώσουμε από κοινού μία νέα συνθήκη προοπτικών, αντιμετωπίζοντας προβλήματα που χρόνιζαν και δίνοντας λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας και όχι μόνο.

Επίσης, όμως θα ήθελα να εκφράσω ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στη νέα Βουλή, για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία.

Η τιμή και η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι μεγάλη. Αντιλαμβάνομαι το βάρος αυτό και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως όπως έκανα και στην προηγούμενη θητεία, έτσι και στη νέα που ξεκινά από σήμερα θα συνεχίσω να διεκδικώ λύσεις για τον τόπο μας και ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Συνελήφθη σε περιοχή της Άρτας άνδρας που οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος

 


Συνελήφθη χθες (25-06-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων άνδρας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Γιορτή πολυφωνικού τραγουδιού, το Σάββατο 1η Ιουλίου, ώρα 21:00, στο Θέατρο Πέτρας

 


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ!

Σάββατο 1η Ιουλίου 2023, Θέατρο Πέτρας

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ 2023 όλα δείχνουν ότι θα είναι το μεγαλύτερο πολυφωνικό αντάμωμα διαχρονικά στην Ελλάδα!

Είκοσι πολυφωνικά σχήματα, όμιλοι, κομπανίες έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή!

Από όλες τις γενιές, όλες τις περιοχές της Ηπειρώτικης Πολυφωνίας!

Καθώς και αλβανική πολυφωνία, διφωνίες από Βώλακα Δράμας, Κέρκυρα, ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία!

Και με Θρακιώτικες γκάιντες και χορούς με το σύνολο του ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΑΝΑΚΗ.

Και με την αγαπημένη ηπειρώτικη κομπανία του ΤΑΣΟΥ ΜΑΓΚΛΑΡΑ στον κυκλωτικό χορό μας στο αγαπημένο Θέατρο Πέτρας!

Καλή αντάμωση το άλλο Σάββατο, την πρώτη νύχτα του Iούλη, στην πιο μεγάλη, διαχρονικά γιορτή πολυφωνίας!

Ας είμαστε όλοι εκεί, όλοι αντάμα!

Με το κάλεσμα του παγκόσμια αναγνωρισμένου Πολυφωνικού Καραβανιού, την στήριξη του Υπουργείου Πoλιτισμού και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 26-30 Ιουνίου 2023

 


Την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουλίου, την προκαταβολή σύνταξης για τον ίδιο μήνα και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ για τον Ιούνιο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 26-30 Ιουνίου 2023.

Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περί τα 2,43 δισ. ευρώ σε πάνω από 4,8 εκατ. δικαιούχους.

Ειδικότερα:

1.Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του Φορέα:

Την Τρίτη 27 Ιουνίου θα καταβληθούν 541 εκατ. ευρώ για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιουνίου σε 912.414 συνταξιούχους από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα καταβληθούν 821,4 εκατ. ευρώ για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιουνίου σε 1.568.898 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, των τραπεζών και του ΟΤΕ των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7 και 9.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα καταβληθούν 820,6 εκατ. ευρώ σε 1.571.705 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, των τραπεζών και του ΟΤΕ των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου θα καταβληθούν 5,7 εκατ. ευρώ σε 15.000 δικαιούχους για προκαταβολές συντάξεων μηνός Ιουλίου, στη βάση του ν. 4778/2021.

Επιπροσθέτως, την επόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν 20,1 εκατ. ευρώ σε 850 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ

Θε.Ο.Ρα.: Κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» την Κυριακή 9 Ιουλίου, ώρα 9:30 μ.μ., στο θέατρο Φρόντζου

 


Η Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών θα παρουσιάσει τη κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» την Κυριακή 9 Ιουλίου, ώρα 9:30 μ.μ., στο θέατρο Φρόντζου.

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid tests από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου

 


Τη Δευτέρα 26  Ιουνίου οι Κινητές  Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου rapid test στην Ήπειρο είναι τα ακόλουθα:

Άρτα, Κέντρο Υγείας Άρτας-Isobox, 08:30-15:00

Άρτα, Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας-Isobox, 08:30-15:00

Θεσπρωτία, Γ.Ν Φιλιατών, 08:30-13:30

Θεσπρωτία, Πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον, Εθνικής Αντιστάσεως, Ηγουμενίτσα, 09:00-15:00

Θεσπρωτία, Παλαιό ΚΕΠ Πέρδικας, 10:00-14:00

Ιωάννινα, Περιφέρεια Ηπείρου, 09:00-20:00

Ιωάννινα, Πλατεία Πύρρου, 09:00-14:00

.Ιωάννινα, MEGA Εμβολιαστικό, Καλπακίου 9, Αμπελόκηποι, 09:00-15:00

Ιωάννινα, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, Σταύρου Νιάρχου 60, 08:00-14:00

Ιωάννινα, Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα, Λεωφόρος Στρ. Μακρυγιάννη 60, 08:00-14:00

Ιωάννινα, Κέντρο Υγείας Δελβινακίου, 09:00-14:00

Πρέβεζα, Λιμενικό Ταμείο, Ελ. Βενιζέλου 20, 09:00-15:00

Πρέβεζα, Λιμενικό Ταμείο Πάργας, Παραλία, 09:00-12:00.

Εθνικές εκλογές Ιούνιος 2023: Επικράτεια-Αποτελέσματα στο 99,61% (21.783 / 21.869 ε.τ.)

 Οι βουλευτές  που εκλέγονται στην Ήπειρο.


Η ΝΔ  μετά την κάλπη της 25ης Ιουνίου εκλέγει 158 βουλευτές.

Οι βουλευτές  που εκλέγει η ΝΔ στην Ήπειρο.

Άρτας

ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημοσθένη

Θεσπρωτίας

ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου

Ιωαννίνων

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου

ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Στεφάνου

ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού

Πρέβεζας

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την κάλπη της 25ης Ιουνίου εκλέγει 48 βουλευτές.

Οι βουλευτές  που εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ήπειρο.

Άρτας

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ του Βασιλείου

Ιωαννίνων

ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ του Στεφάνου

Πρέβεζας

ΜΠΑΡΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεοφάνη

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μετά την κάλπη της 25ης Ιουνίου εκλέγει 32 βουλευτές.

Ο βουλευτής  που εκλέγει  το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Ήπειρο.

Ιωαννίνων

ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη

Εθνικές εκλογές Ιούνιος 2023: Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων-Αποτελέσματα στο 97,08% (σε 499 από 514 ε.τ.)