Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η εξέλιξη των εργασιών στην "Ιόνια Οδό" (Ιανουάριος 2017)

Η εξέλιξη των  εργασιών στην  "Ιόνια Οδό" (Ιανουάριος 2017)

Πήρε το διπλό η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος στην Ασφάκα (0-1)-Ισόπαλος με 1-1 ο αγώνας Α.Ο. Σταυρακίου-Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου

*Με το τρίποντο έφυγε από την Ασφάκα η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος αφού νίκησε την Α.Ε. Γιάννενα με 1-0 για την 22η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Maison Β' Ερασιτεχνικής.
Στο 61΄ ο Κατσαβριάς Βασίλης έβγαλε ωραία πάσα στο Ζενέλη Πάτροκλο  που με σουτ έκανε 0-1 για την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Καρδάσης Γεώργιος, Γκορίτσας  Σπυρίδων-Ζήσιμος (Ναθαναήλ Νικήτας 45΄), Ντέλλας Κων/νος, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης Σταύρος, Δήμος Αθανάσιος, Brami Jorgo (Τζίγκας Γεώργιος 88΄), Παπάζης Ιωάννης, Κατσαβριάς Βασίλης (Μπουτοβίνας Αλέξανδρος 65΄), Ζενέλης Πάτροκλος
*Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Αναγέννηση  Κεφαλόβρυσου από το «Λέανδρος Καμηνάς»  αφού ο αγώνας με τον Α.Ο. Σταυρακίου έληξε με 1-1.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολιού Χρήστου στο 63'.
Η Αναγέννηση ισοφάρισε με τον Ντόντη Βασίλειο στο 77΄.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Βαλτάς Γεώργιος, Τάσιος Αλέξανδρος, Μπάσιος Χρήστος,  Πότσης Θεόδωρος (Κούρος Γιώργος 73΄), Γραμμόζης Γεώργιος (Πότσης Ανδρέας 63΄), Τριάντος Ιωάννης, Καλησπεράτης Ιωάννης, Ντόντης Βασίλειος, Δήμος Αναστάσιος, Μακολλάρι Μαρινγκλέν Καραμάνης Αλέξανδρος

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 1-1
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. 2-1
Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 0-1
Κυριακή 12 Μαρτίου 2017
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ (16:30)
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ (16:30)
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ - Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ (16:30)
Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ - Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (16:30)
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ (19:30)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Οι δυο ομάδες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ουσιαστικά δεν διεκδικούσαν τίποτα, και μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο χωρίς άγχος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας ευκαιρίες και οι δυο για να ανοίξουν το σκορ και να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο χάθηκε από πλευράς του Παναιτωλικού στο 24'.
Σε εκτέλεση από τα αριστερά ο Μπράβο πέφτοντας στο έδαφος έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ.
Στο δεύτερο μέρος όμως το παιχνίδι είχε αρκετά νεύρα, λίγες φάσεις και δεν επετεύχθη κάποιο γκολ με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας (68' Κούτρης), Ακόστα, Ναδάλες (75' Βιντάλ), Λίλα, Ζάιρο, Γιάκος (75' Κοζορώνης), Κόντε.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος (Ντιέγκο Λόπες), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέζιο (64' Ρόζα), Άλβαρο Ρέι (82' Μουνιός), Παπαδόπουλος.

“Παραγωγήν”: Στη μεγάλη γιορτή γεύσης και παράδοσης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, συμμετέχει με παρουσίαση ηπειρώτικων χορών, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, ώρα 15.30', ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ελληνικού

Μια γευστική Ελληνική γιορτή θα πραγματοποιηθεί 10-12 Μαρτίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Πρόκειται για μια τριήμερη εκδήλωση, όπου Έλληνες παραγωγοί παρουσιάζουν και πωλούν τα προϊόντα τους και μας γνωρίζουν την αξία τους, και τη θρεπτικότητά τους. Πρόκειται για ένα ταξίδι στην Ελλάδα της γεύσης, της παράδοσης και της ποιότητας.
Το τριήμερο πλαισιώνεται από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους:
Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια.
Ο  Σύλλογος Ηπειρωτών Ελληνικού, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, ώρα 15.30', με το χορευτικό του, υπό τους ήχους ηπειρώτικης ζυγιάς παρουσιάζει ηπειρώτικους χορούς.
Παραστάσεις δραματοποιημένου παραμυθιού, παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά.
Ομιλίες από εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου της γεύσης, της διατροφής, της ιατρικής, με ουσιαστικό, επιστημονικό περιεχόμενο: η ιαματική ιατρική και ο ρόλος της στη σύγχρονη ιατρική και υγεία, η ψυχολογική παιδική παχυσαρκία και για ποιο λόγο δημιουργείται, μέλι ο θησαυρός της φύσης κ.ά.
Δώρα και εκπλήξεις για τους επισκέπτες.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε  εδώ και στο site του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Τα εγκαίνια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 Μαρτίου  2017, από τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.
Διοργανώτρια η Greek Soil’s Choices, η εταιρία που στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και προβάλει το αξιέπαινο έργο τους.
Ώρες λειτουργίας: 10:00' – 21:00'.

Είσοδος ελεύθερη

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε 10 ορεινούς δήμους της Ηπείρου

Ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των ορεινών δήμων και των μικρών νησιών με το ποσό των 20 εκ. ευρώ για το 2017.
Η κατανομή των ενισχύσεων θα πραγματοποιηθεί βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, μεταξύ των οποίων και του πληθυσμιακού.
Η ενίσχυση αυτή, κατ’ ελάχιστο 170.000 ευρώ ανά δήμο, αφορά στην κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και επενδυτικών δραστηριοτήτων και έργων.
Από το συνολικό ποσό, θα κατανεμηθεί ποσό ύψους 14,5 εκ. € περίπου, ισόποσα σε κάθε δικαιούχο Δήμο (170.000,00 € κατώτερο όριο) και ποσό ύψους 5,5 εκ. € περίπου, με βάσει τα στοιχεία πραγματικού πληθυσμού της τελευταίας απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ.
Οι πόροι προέρχονται από τα ταμειακά υπόλοιπα των λογαριασμών του φόρου ζύθου, των τελών διαφήμισης και του τέλους ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ).
Οι δήμοι που θα επιχορηγηθούν στην Ήπειρο είναι:
Δήμος Βορείων Τζουμέρκων
Δήμος Δωδώνης
Δήμος Ζαγορίου
Δήμος Κόνιτσας
Δήμος Μετσόβου
Δήμος Πωγωνίου
Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη
Δήμος κεντρικών Τζουμέρκων
Δήμος Σουλίου

Δήμος Φιλιατών

Σύσκεψη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων

O  Υφυπουργός Πολιτισμού και  Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδης, επισκέφτηκε  την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Τατιάνας Καλογιάννη εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή των Ιωαννίνων.
Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Νεολαίας,  Άθλησης και Εθελοντισμού. κ. Β. Παπαχρήστου, οι βουλευτές Χρ. Μαντάς, Ι. Στέφος, Μ. Τζούφη,  ο Πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ (και περιφερειακός σύμβουλος) Σπ. Πάικας κ.α..
Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τ. Καλογιάννη αναφέρθηκε στη συνεχή συνδρομή της Περιφέρειας στη συντήρηση και λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και στην πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να συμβάλλει και μελλοντικά στην αντιμετώπιση προβλημάτων που υπάρχουν, μέσω υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.  Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων ΕΑΝΚΙ κ.α., στα πλαίσια της υλοποίησης της πρωτοβουλίας ELENA, που χειρίζεται η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
Ο Υφυπουργός κ. Γ. Βασιλειάδης τόνισε ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία για   τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή, επισημαίνοντας παράλληλα τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν. Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει τακτική επικοινωνία για προώθηση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν  τις αθλητικές υποδομές.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από εξοχική κατοικία στο Τεριάχι Πωγωνίου

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 32χρονος υπήκοος Αλβανίας

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από εξοχική κατοικία στο Τεριάχι Πωγωνίου Ιωαννίνων.
Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βάρος 32χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη-κλοπή που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 20-07-2015 έως 20-06-2016 σε εξοχική κατοικία στο Τεριάχι Πωγωνίου Ιωαννίνων, απ’ όπου αφαιρέθηκαν είδη ρουχισμού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές, οι οποίες με τη μέθοδο της απασχόλησης διέπραξαν δύο κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων γυναικών στην πόλη της Άρτας

Συνελήφθησαν, χθες (10-03-2017) το πρωί στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαπές, ηλικίας 57 και 53 ετών, κατηγορούμενες για κλοπές.
Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα καθώς και την αξιοποίηση προανακριτικού υλικού διαπιστώθηκε ότι, οι δύο γυναίκες, ενεργώντας από κοινού, πρωινές ώρες της 09-03-2017 στην πόλη της Άρτας, εισήλθαν με το πρόσχημα της πώλησης εικόνων Αγίων και μικροαντικειμένων, σε δύο σπίτια ηλικιωμένων γυναικών, 86 και 83 ετών και με τη μέθοδο της απασχόλησης τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, χρυσές λίρες και χρυσαφικά.
Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθείσες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Οι ημερομηνίες που θα πληρωθούν οι συντάξεις του Απριλίου

Οι συντάξεις του Απριλίου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου.
Αναλυτικά:
- Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.
- Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις την  Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.
- Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017.
- Ο ΟΓΑ θα καταβάλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017.
- Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις την  Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.
- Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Τρίτη 4 Απριλίου 2017.

- Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλουν τις συντάξεις στις ημέρα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (13-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (14-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (15-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (16-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
Παρασκευή (17-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Κυριακή (19-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα-Τσαγκάρι-Φροσύνη-Αυλότοπος-Κουκλιοί-Γλυκή.

Επιστημονική συνάντηση φορέων παροχής κοινωνικής φροντίδας την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου οργανώνει επιστημονική συνάντηση φορέων παροχής κοινωνικής φροντίδας την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ηπείρου–Πλατεία Πύρρου 1 στα Ιωάννινα-, με την παρουσία του κ. Μπασδάρη Γεωργίου, Κοινωνικού Λειτουργού-Παιδαγωγικού Υπευθύνου Παιδικών Χωριών SOS Βορείου Ελλάδος.
Η συνάντηση πραγματοποιείται με την ευκαιρία έναρξης της λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, ένα από τα εννέα που έχουν δημιουργηθεί σε Πανελλαδική κλίμακα.
Πρόκειται για μια δομή που παρέχει ολοκληρωμένη κοινωνική φροντίδα και υποστήριξη στη δυσλειτουργική οικογένεια με στόχο την ενδυνάμωσή της και την αποκατάσταση της ικανότητάς της να ανταποκριθεί θετικά στις ανάγκες της καθημερινότητας με τις δικές της δυνάμεις ώστε να αποτελέσει ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά.
Στα πλαίσια της επίτευξης του στόχου του, το Κέντρο είναι στελεχωμένο με διεπιστημονική ομάδα, ώστε να παρέχει στην οικογένεια ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη και εξατομικευμένη θεραπευτική παρέμβαση από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Διαθέτει Κοινωνικούς Επιστήμονες (κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο) καθώς και Ειδικούς Θεραπευτές (παιδοψυχίατρο, ειδικό παιδαγωγό και λογοθεραπευτή).
Οι υπηρεσίες του Κέντρου παρέχονται δωρεάν σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας από την πόλη της Άρτας

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 29 και 18 ετών

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας από την πόλη της Άρτας και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 29 και 18 ετών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες εμπλέκονται σε κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 05 έως 09-03-2017 στην πόλη της Άρτας.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στην περιοχή της Άρτας η κλεμμένη μοτοσικλέτα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο δραστών, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (13-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (14-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (15-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (16-03-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (17-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.

Σάββατο (18-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο – Χόχλα - Κουκούλι.