Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα: Απόκτηση με την μορφή δανεισμού του κεντρικού αμυντικού Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό

 


Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού.

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2001 στη Νέα Καλλικράτεια. Από μικρός μπήκε στις ακαδημίες του Άρη και από την πρώτη στιγμή έδειξε το ταλέντο του υπηρετώντας όλες τις αναπτυξιακές ομάδες των Θεσσαλονικιών. Την σεζόν 2018-19 ο Πάκο Ερέρα είδε το ταλέντο και τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα του Άρη χωρίς πάντως να μετρήσει συμμετοχή.

Το βάπτισμα του πυρός θα έρθει την επόμενη σεζόν με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο με τον Μπαγκαλιάννη να αγωνίζεται σε επτά ματς κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο στα play off της Super League κόντρα στον ΟΦΗ. Λίγες ημέρες αργότερα θα έρθει και το πρώτο του γκολ στην ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό με 4-2.

Την σεζόν 2020-21 ο Μπαγκαλιάνης μέτρησε οκτώ συμμετοχές, ενώ το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2 όπου είχε 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Πέτρο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. Γιάννινα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας το νέο απόκτημα της ομάδας, μιλώντας στο www.pasgiannina.gr  ανέφερε:

«Είναι ένας νέος κύκλος για μένα. Ο Π.Α.Σ. Γιάννινα είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω καλά πως στον Π.Α.Σ. στοχεύουν κάθε χρόνο ψηλά κι επειδή και οι στόχοι μου είναι το ίδιο με την ομάδα γι’ αυτό και αποφάσισα να πω το ναι. Εύχομαι υγεία και τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

ΠΗΓΗ: http://pasgiannina.gr/

Υπουργείο Παιδείας: Απόφαση κατανομής θέσεων που θα καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς

 


Με την έκδοση της απόφασης κατανομής θέσεων που θα καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς, προχωρά η διαδικασία για τους 8.586 διορισμούς εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Γενική και Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, ώστε να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία μας ήδη από το Σεπτέμβριο του 2022.

Με την ολοκλήρωσή τους, το σύνολο των μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση τους την τελευταία διετία θα φτάνει τους 24.786, με πολλαπλά οφέλη:

Για τους μαθητές μας, μέσω σταθερών εκπαιδευτικών δεσμών. Ιδιαίτερα, δε, για τους μαθητές της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, παρέχονται ευκαιρίες για ανάπτυξη στενότερων σταθερών διαπροσωπικών σχέσεων που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή τους.

Για τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς μας, με επαγγελματική σταθερότητα και δυνατότητες ανέλιξης.

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Η ενεργειακή «λοταρία» της κυβέρνησης έχει οδηγήσει σε απόγνωση τα νοικοκυριά

 


Να κατατεθούν στη Βουλή στοιχεία με τα ποσά επιδότησης των δικαιούχων «Power Pass».

Για εμπαιγμό των πολιτών από την κυβέρνηση, με επιδότησεις-ψίχουλα, κάνει λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας και πρώην υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής με ερώτηση και ΑΚΕ που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, ζητώντας από τον υπουργό Οικονομικών να ενημερώσει για τον συνολικό αριθμό των δικαιούχων του «Power Pass», καθώς επίσης τον ακριβή αριθμό των δικαιούχων που έλαβε ποσά επιδότησης α) 600€, β)από 500€-600€, γ) από 400€-500€ δ) από 300€-400€, ε) από 200€-300 €, στ) από 100€-200€, ζ) από 50€ -100€, η) λιγότερα από 50 €.

Ο κ. Κουρουμπλής επισημαίνει ότι «την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση αδυνατεί να συγκρουστεί με την αισχροκέρδεια και τα καρτέλ στον τομέα της ενέργειας, η Ελλάδα σημειώνει μια ακόμα αρνητική πρωτιά. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία βασίζεται σε στοιχεία του Παρατηρητήριου Αγοράς Ενέργειας της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας, η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση στην Ε.Ε. στις τιμές προμήθειας προς τις επιχειρήσεις και τρίτη για τα νοικοκυριά, με αύξηση κατά 242%».

Συνάντηση της Μαρίας Κεφάλα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

 


Με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής, στο Μέγαρο Μαξίμου, η Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα, έχοντας τη δυνατότητα να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης τις εξελίξεις σε τρέχοντα ζητήματα της κεντρικής, αλλά και της τοπικής πολιτικής επικαιρότητας.

Οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης, που συμπαρασύρουν τις εξελίξεις στους περισσότερους κλάδους της οικονομίας και η διαρκής προσπάθεια της Κυβέρνησης να αποφορτίσει την ισχυρή πίεση που δέχονται νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Πρωθυπουργό.

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα, να στηρίζει με κάθε τρόπο τους πολίτες, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που παρέχει ο δημοσιονομικός χώρος, με ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα σε όσους ανήκουν σε ευάλωτες, κοινωνικά και οικονομικά, κατηγορίες.

Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου: Αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πρεμέτη

 


Η Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πρεμέτη.

Στην Αναγέννηση αγωνίστηκε 21 φορές την φετινή σεζόν και βοήθησε σημαντικά ώστε να πετύχουμε την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνει!

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στα Γιάννενα

 


“Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στα Ιωάννινα η Περιφέρεια Ηπείρου επισημαίνει τα εξής:

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Εμμανουήλ Γραφάκος δυστυχώς επιβεβαιώνει συνεχώς ότι είναι μέρος και όχι η λύση των προβλημάτων στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ήπειρο. Αν και παραμένει άπραγος σε  θέματα άμεσης αρμοδιότητας του που εγείρουν μείζονα περιβαλλοντικά, νομικά και οικονομικά ζητήματα, εν τούτοις δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο για τη μεταβίβαση της ΜΕΑ από την Περιφέρεια Ηπείρου στον ΦΟΔΣΑ που δεν εμπίπτει καν στις αρμοδιότητές του.

Ο κ. Γραφάκος οφείλει κατά πρώτον  να απαντήσει και να εξηγήσει στους πολιτικούς προϊσταμένους του,  στους Ηπειρώτες και στους συνεπείς Δήμους για ποιο λόγο λ.χ. ενώ γνωρίζει ότι η αναβάθμιση/εκσυγχρονισμός και επέκταση του ΧΥΤΥ Βλαχέρνας χρηματοδοτήθηκε από το Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την προϋπόθεση ότι «Μετά την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου ο ΧΥΤ θα δέχεται τα υπολείμματα της επεξεργασίας των αστικών αποβλήτων της 3ης ΔΕ και θα λειτουργεί ως ΧΥΤΥ» και ενώ έχει ενημερωθεί για την παράνομη αποδοχή από τον λειτουργό του ανεπεξέργαστων απορριμμάτων κατά παράβαση του ΕΣΔΑ και του ΠΕΣΔΑ Ηπείρου, εν τούτοις ανέχεται, αν δεν συγκαλύπτει, την παρανομία. 

Πρέβεζα: Συνελήφθη ημεδαπός που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματική βλάβη


Συνελήφθη σήμερα (15-07-2022) μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο αναζητήσεων, ύστερα από καταγγελία που είχε προηγηθεί από ημεδαπή, σύμφωνα με την οποία λίγο νωρίτερα εκείνος την είχε προσεγγίσει στην πόλη της Πρέβεζας και με χειρονομίες που της απηύθυνε, πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της, ενώ επιπλέον τη χτύπησε στα χέρια και τα πόδια της.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου: Αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Μπάγια

 


Η Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Μπάγια.

Ο Λευτέρης αγωνίστηκε για 2 μισή χρόνια με την κιτρινόμαυρη φανέλα και βοήθησε την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Φίλε «ΑΜΕ», σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, για το ήθος και τον χαρακτήρα που έδειξες από την πρώτη μέρα που ήρθες! Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!

Περιφέρεια Ηπείρου: Αρνητική γνωμοδότηση Επιτροπής Περιβάλλοντος για αιολικά πάρκα στο Δήμο Φιλιατών

 


Αρνητικά γνωμοδότησε η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου στη σημερινή της συνεδρίαση επί των φακέλων Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων έργων  κατασκευής Αιολικών σταθμών σε περιοχές του Δήμου Φιλιατών.

Ο ένας αιολικός σταθμός, ισχύος 21,6 MW έχει υποβάλλει φάκελο για τη θέση «Πριόνια». Ο δεύτερος φάκελος ΜΠΕ περιλαμβάνει τρία αιολικά πάρκα στις θέσεις «Σταρόδα» (ισχύος 3ΜW), “Καμήλα»  (ισχύος 3 ΜW) και «Καστρί» (3 ΜW).

Η Επιτροπή, μεταξύ των άλλων θεμάτων, γνωμοδότησε θετικά και επί του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Γεωργικής Πολιτικής της νέας προγραμματικής περιόδου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γοργόλης πέραν της θετικής γνωμοδότησης, πρότεινε και έγινε αποδεκτό να καταρτιστεί ένα κείμενο βασικών θέσεων για τη νέα προγραμματική περίοδο, με επίκεντρο την εισαγωγική τοποθέτηση του Αντιπροέδρου- Περιφερειακού Συμβούλου κ. Θεόδωρου Κορωναίου, το οποίο θα προωθηθεί προς το αρμόδιο Υπουργείο.

Κρυονέρι Πωγωνίου: Λαϊκή βραδιά με παραδοσιακές πίτες, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου

 


Λαϊκή βραδιά με παραδοσιακές πίτες, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, στο Κρυονέρι  Πωγωνίου.

Ιωάννινα: Συνελήφθη ημεδαπός με ένταλμα σύλληψης

 


Συνελήφθη χθες (14.07.2022) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δρυμάδες Πωγωνίου: Παραδοσιακό πανηγύρι, το Σάββατο 23 Ιουλίου, ώρα 13:30

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος, σας προσκαλούν στο ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι που θα γίνει στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις Δρυμάδες Πωγωνίου.

Ώρα προσέλευσης: 13:30

Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου: Τα Μπλουζάκια της αγαπημένης σου ομάδας είναι εδώ

 


Τα Μπλουζάκια της αγαπημένης σου ομάδας είναι εδώ!

Στηρίζουμε το χωριό μας το Κεφαλόβρυσο και την ομάδα μας την Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου.

Μπλουζάκια για όλες τις ηλικίες και όλα τα μεγέθη για τους μικρούς και μεγάλους φιλάθλους.

Πάρε και εσύ!

Κουκλιοί Πωγωνίου: Κωμωδία η "Επιστροφή στο χωριό" την Τετάρτη 10 Αυγούστου, ώρα 9:15 μ.μ.

 

Η «Σύνθεση» και ο  Δήμος Πωγωνίου παρουσιάζουν την Κωμωδία του Κωνσταντίνου Σταύρου, η  "Επιστροφή στο χωριό", την Τετάρτη 10 Αυγούστου, ώρα 9:15 μ.μ. στους Κουκλιούς Πωγωνίου.

Είσοδος ελεύθερη.

Τι ισχύει για το Power Pass του Ιουνίου

 


Το υπουργείο Οικονομικών γνωστοποίησε ότι όσα χρήματα περίσσεψαν θα μοιραστούν αναλογικά και για το ρεύμα του Ιουνίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το επόμενο διάστημα θα ληφθούν από τους παρόχους ενέργειας τα στοιχεία για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου, για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί.

Αν δηλαδή χάσατε την προθεσμία και δεν κάνατε αίτηση, δεν θα μπορέσετε να πάρετε τα χρήματα ούτε για τον έναν μήνα. Επίσης, αν απορρίφθηκε η αίτησή σας, επίσης δεν θα συμπεριλαμβάνεστε στους δικαιούχους.

Για όσους, λοιπόν, εγκρίθηκε ήδη το επίδομα ρεύματος, θα επανυπολογιστεί το σύνολο της ενίσχυσης για την περίοδο από 1η Δεκεμβρίου έως 30 Ιουνίου.

Το επιπλέον ποσό που θα προκύψει, θα καταβληθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί από τους δικαιούχους έως τα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν θα χρειαστεί η υποβολή νέας αίτησης στο σύστημα.

ΟΠΕΚΑ: Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, η πληρωμή της τρίτης δίμηνης δόσης του επιδόματος παιδιού Α21

 


Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη την Παρασκευή 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή της τρίτης δίμηνης δόσης του επιδόματος παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ.

Ειδικότερα, εγκρίνεται το ποσό ύψους 193.270.000 ευρώ για την πληρωμή των δικαιούχων του επιδόματος παιδιού Α21 αλλά και της προσαύξησης, δηλαδή της μιάμισης δόσης του επιδόματος σε όσους δεν το έχουν πάρει ακόμη παρόλο που έχουν έχουν κάνει την αίτηση τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21- Επίδομα Παιδιού έχει κλείσει προσωρινά, προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία υπολογισμού της καταβολής της γ’ δόσης του επιδόματος. Για την ακριβή ημερομηνία και ώρα για την επανέναρξη της επαναλειτουργίας της πλατφόρμας Α21 και την υποβολή νέων αιτήσεων θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Το ποσό του επιδόματος παιδιού θα υπολογίζεται αυτόματα ύστερα από την υποβολή της φορολογικής δήλωσης του τρέχοντος έτος. Επιπλέον, αυτό ισχύει και ενδεχόμενες τροποποιήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Σε περίπτωση το εισόδημα του 2021 είναι υψηλότερο εκείνου του 2020, τότε εφόσον προκύψει αλλαγή στην κατηγορία ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος, το καταβαλλόμενο επίδομα μπορεί να μειωθεί και να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι απαιτούμενοι συμψηφισμοί έως την εξόφληση της διαφοράς.

Αετομηλίτσα Ιωαννίνων: 20ο Τριήμερο για την κτηνοτροφία 5, 6 και 7 Αυγούστου

 

20ο Τριήμερο για την κτηνοτροφία 5, 6 και 7 Αυγούστου στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid tests από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, την Παρασκευή 15 Ιουλίου

 


Την Παρασκευή 15 Ιουλίου οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου rapid test στην Ήπειρο είναι τα ακόλουθα:

Άρτα, Κέντρο Υγείας Άρτας-ISOBOX, 07:30-14:30

Άρτα, Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας-ISOBOX, 07:30-14:30

Θεσπρωτία, ΓΝ Φιλιατών, 08:30-13:30

Θεσπρωτία, Ηγουμενίτσα, Πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον, 09:00-15:00

Θεσπρωτία, Περιφερειακό Ιατρείο Συνότων, 10:00-14:00

Ιωάννινα, Περιφέρεια Ηπείρου, 09:00-15:00

Ιωάννινα, Πλατεία Πύρρου, 09:00-14:00

Ιωάννινα, Βροσίνα, Κοινοτικό Ιατρείο, 10:00-13:00

Πρέβεζα, Αίθουσα Λιμενικού Ταμείου, Ελ. Βενιζέλου 20, 09:00-15:00.

Πλαστική/Αισθητική Χειρουργική: Λίφτινγκ στη… βαρύτητα

 

Με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται, με αποτέλεσμα το δέρμα και οι ιστοί να χάνουν την αντίστασή τους και να υποκύπτουν σταδιακά στο νόμο της βαρύτητας. Η «απώλεια» αυτή οδηγεί σε χαλάρωση και πτώση, σε πρόσωπο και σώμα, αλλοιώνοντας την εικόνα μας.

Όμως, δεν είναι μόνο ο χρόνος που φέρνει τα… πάνω κάτω. Αντίστοιχες επιπτώσεις μπορεί να έχουν και άλλοι παράγοντες, όπως η μεγάλη απώλεια βάρους, ο τοκετός και ο θηλασμός αλλά και γονιδιακά αίτια που ανατρέπουν τα δεδομένα ακόμη και σε νεαρές ηλικίες.

Τα διάφορα σημεία στο πρόσωπο ή στο σώμα ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των δύο πλευρών, διαφορές που γίνονται εμφανέστερες με την επίπτωση της βαρύτητας. Σε κάθε περίπτωση, η πλαστική/αισθητική χειρουργική μπορεί να παρέμβει, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα αισθητικά προβλήματα που προκύπτουν ή ακόμη και προλαμβάνοντάς τα.

Πρόσωπο

Οι επιπτώσεις της βαρύτητας είναι πιο γρήγορα ορατές στο πρόσωπο και, κατ’ επέκταση, στο λαιμό. Η βαρύτητα αφήνει το «αποτύπωμά» της στο οβάλ και την έκφραση του προσώπου, δίνοντας κουρασμένη και λυπημένη ή θυμωμένη όψη.

«Για την αποφυγή των μεγάλων προβλημάτων απαιτείται πρόληψη, δηλαδή ανάρτηση των ιστών που παρουσιάζουν ελαφριά χαλάρωση και διατήρησή τους στην αρχική τους θέση, με μη επεμβατικές θεραπείες. Η πρόληψη και αντιμετώπιση των ήπιων προβλημάτων βασίζεται σε ενέσιμες θεραπείες, όπως τοξίνες, υαλουρονικά και βλαστοκύτταρα καθώς και σε λιπομεταφορές και νήματα.