Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

 


Λαμία και  ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν τους βαθμούς

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν τους βαθμούς καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League

Στο 66'  σέντρα από αριστερά του Γκοράνοφ, ο Μορέιρα έκανε άτσαλο διώξιμο η μπάλα έφτασε στον Γιακουμάκη που έκανε την προβολή στέλνοντας την στο δεύτερο δοκάρι όπου ήρθε πίσω από την άμυνα του ΠΑΣ ο Μπεχαράνο και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σούλη.

Στο 74' ο Σόρια εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Παντελάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κορνέζος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα προ του Σταματελόπουλου την έστειλε με προβολή άθελά του στα δίχτυα του Σαράνοφ για το 1-1.

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης):

Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοβ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (Βασιλακάκης 88’), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (Σλίβκα 65’), Μανούσος (Μπάμπης 84’), Γιακουμάκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος):

Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Λιάσος (Τζίμας 72’), Ριένστρα, Μορέιρα, Ροσέρο (17’ λ.τρ. Σταματελόπουλος, Μπάλαν 86’), Παμλίδης.

Ιωάννινα: Σύλληψη άνδρα, που εμπλέκεται σε τρεις (3) υποθέσεις απάτης

 


Η επιχειρησιακή ετοιμότητα και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, αντίστοιχα, οδήγησε στη σύλληψη χθες το πρωί στα Ιωάννινα ενός άνδρα, που εμπλέκεται σε τρεις (3) υποθέσεις απάτης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και απόπειρες απάτης κατ’ εξακολούθηση, ενώ για συνέργεια στις παραπάνω πράξεις βαρύνεται ημεδαπή συνεργός του, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στην πόλη των Ιωαννίνων, ο κατηγορούμενος, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο της συνεργού του, προσέγγιζε ηλικιωμένα άτομα παριστάνοντας τον συγγενή τους και επιχειρούσε να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά, προφασιζόμενος οικονομική ανάγκη για κάλυψη ιατρικών εξόδων για δήθεν νοσηλεία του παιδιού του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο απόπειρες εξαπάτησης πολιτών που έλαβαν χώρα χθες το πρωί, ενώ εξακριβώθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο δράσης είχε καταφέρει να αποσπάσει την 3-11-2022 από ηλικιωμένη σε περιοχή των Ιωαννίνων το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 350 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του κατηγορούμενου, καθώς και το αυτοκίνητο της συνεργού του, με το οποίο προσέγγιζε τους πολίτες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων για τυχόν εμπλοκή του σε παρόμοιες πράξεις συνεχίζεται.

Σιταριά Πωγωνίου: Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στη «Θέα», το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00

 

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στη «Θέα», το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 στη Σιταριά Πωγωνίου.


Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των σχολείων του και τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

 


Τους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων και τους απόφοιτους των Λυκείων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Ζίτσας σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/12/2022), στη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας, παρουσία των τοπικών αρχών και γονέων.

«Είναι ημέρα χαράς και γιορτής για όλους μας η σημερινή καθώς επιβραβεύουμε το διαρκή αγώνα των νέων μας για να φτάσουν και να κατακτήσουν την κορυφή με τη βοήθεια των καθηγητών τους και τη συμπαράσταση των γονέων τους» ανέφερε μεταξύ άλλων στο  χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος ανοίγοντας την εκδήλωση υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος στέκεται πάντα αρωγός στην προσπάθειά τους. «Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα σας στις προσπάθειές σας να κάνετε πράξη τα όνειρά σας», τόνισε ο Δήμαρχος και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στους στόχους τους, και Καλή Χρονιά με πρόοδο και υγεία.

Ορίζοντες Ηπείρου: Μήνυμα του Σπύρου Ριζόπουλου για το νέο έτος

 


Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες,

Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά που φεύγοντας, αφήνει βαριά τη σκιά της.

Η Ήπειρος, ο αγαπημένος τόπος μας, αντιμετώπισε χρονίζοντα αλλά και έκτακτα, καθημερινά και μεγάλα προβλήματα που δοκίμασαν τα όρια των αντοχών μας!

Προβλήματα που το αποτύπωμά τους γίνεται πιο έντονο, εξαιτίας μιας αλαζονικής διοίκησης, που χρόνια τώρα δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και αποτελεί τροχοπέδη για την πρόοδο και ευημερία της Ηπείρου.

Τη χρονιά που πέρασε οι Ορίζοντες Ηπείρου, κάναμε το καθήκον μας, αναδεικνύοντας με όλες μας τις δυνάμεις, τις ανεπάρκειες της Περιφερειακής Αρχής που κρατάνε πίσω τον τόπο μας.

Προτείναμε ουσιαστικές λύσεις που όμως συνάντησαν τείχος αδιαλλαξίας και εμμονής.

Δήμος Πωγωνίου: Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 π.μ.

 


ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στην έκτακτη* συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 30 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 11.00 π.μ., στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4940/2022, του άρθρου 77 του Ν.4555 / 2018 για έκτακτη* σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής και του νάρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη λήψη απόφασης επί των παρακάτω βθεμάτων:

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ψήφιση προϋπολογισμού και Ο.Π.Δ. έτους 2023 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Μέριμνας και Παιδείας Δήμου Πωγωνίου (σχετ. αρ.19/22 απόφαση Ν.Π.Δ.Δ. –ΑΔΑ: 9ΚΞΜΟΚ1Β-3ΝΛ).

Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

* Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα που δεν επιτρέπει την συζήτηση του μοναδικού θέματος σε τακτική συνεδρίαση, κατόπιν προφορικού αιτήματος του Προέδρου Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μποτίνη Γρηγορίου για την άμεση ψήφιση του προϋπολογισμού, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα λειτουργίας του εν λόγω Ν.Π.Δ.Δ. με την νέα χρονιά (υπήρχε καθυστέρηση, λόγω παρατηρήσεων που προέκυψαν προς διόρθωση από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν τέσσερις γυναίκες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή

 


Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωάννινων τέσσερις γυναίκες  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπής χθες το απόγευμα, ότι κατά τη διάρκεια που πραγματοποιούσε αγορές σε κατάστημα ένδυσης στην πόλη των Ιωαννίνων, οι κατηγορούμενες αφαίρεσαν μέσα από αυτό το μπουφάν της.

Ο αστυνομικοί, ύστερα από επιστάμενες αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενες, τις οποίες συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το κλεμμένο μπουφάν, το οποίο στη συνέχεια αποδόθηκε στην παθούσα.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δελβινάκι: Μηνιαίο πρόγραμμα παρουσίας της παιδοψυχιατρικής υπηρεσίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας

 


Μηνιαίο πρόγραμμα παρουσίας της παιδοψυχιατρικής υπηρεσίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας.

ΜΗΝΑΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΡΙΤΗ 10/01/2023

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ/ΔΕΡΒΙΖΙΑΝΩΝ

ΤΡΙΤΗ 24/01/2023

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

697 797 1340

Παρακάλαμος: Μεγάλη συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι

 


Και φέτος μας επισκέφθηκε ο Άγιος Βασίλης...

Από κοντά και η απίστευτη «Μάγος»...

Όμορφο το σημερινό απόγευμα αγαπητοί φίλοι συγχωριανοί - συνδημότες.

Οι μικροί μας φίλοι πρωταγωνιστές όπως πάντα. Μαζί με τους γονείς τους και πολλούς φίλους ακόμη, γεμίσαμε ασφυκτικά το όμορφο κατάστημα του κ. Χάσκου Αντώνη (Plegma) όπου οργανώθηκε το Χριστουγεννιάτικο πάρτι, από την Κοινότητα Παρακαλάμου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Σώσινο»  με την αρωγή του Δήμου μας.

Χαμόγελα, γέλια, χοροί από τα παιδιά του χωριού και όχι μόνο, στην σημερινή εκδήλωση.

Εμείς όλοι που οργανώσαμε την σημερινή χριστουγεννιάτικη γιορτή, νιώσαμε υπέροχα.

Η ανταμοιβή μας, είναι η χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων αλλά από ότι είδαμε σήμερα  και εμείς οι μεγαλύτεροι νιώσαμε παιδιά, αναπολώντας τις δικές μας παιδικές στιγμές του παρελθόντος.

Ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τον Δήμο μας φυσικά, για την στήριξη του για την επίτευξη της εκδήλωσης.

Χρονιά πολλά, γεμάτα Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία και με τις καλύτερες Ευχές για το Νέο Έτος.

Με  τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος

Ποδαρικό το 2023 με νέο κύμα ανατιμήσεων σε βασικά προϊόντα

 


Η αγορά αναμένει νέες ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα από τις αρχές του 2023 κάτι το οποίο προκαλεί έντονη ανησυχία στους καταναλωτές.

Ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο περιορίστηκε στο 8,5% από 9,1% τον Οκτώβριο και 12,1% τον Ιούνιο, η ακρίβεια όμως παραμένει και είναι σε πλήρη εξέλιξη. Παρά τη μείωση του πληθωρισμού η ακρίβεια καλπάζει καθώς το πρόβλημα διαχέεται με ολοένα και μεγαλύτερη ένταση σε όλη την οικονομία με τις τιμές βασικών τροφίμων να καταγράφουν ετήσια αύξηση από 11,3% έως και 25,3% ( ψωμί, δημητριακά, κρέατα, γαλακτοκομικά , έλαια, καφές).

Η ακρίβεια στο ράφι των σούπερ μάρκετ όχι μόνο δεν μετριάζεται, αλλά, με βάση τα αυξημένα τιμολόγια χονδρικής που έχουν φθάσει στα λογιστήρια των αλυσίδων από τους προμηθευτές, οι όποιες αποπληθωριστικές τάσεις θα καθυστερήσουν αρκετά να φανούν στις τσέπες των καταναλωτών.

Παρατείνεται έως τις 10 Ιανουαρίου 2023 η υποβολή αιτήσεων σχετικά με τις ζωοτροφές

 


Η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά

Παράταση έλαβε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης 89 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά μέτρα σχετικά με τις ζωοτροφές.

Συγκεκριμένα οι κτηνοτρόφοι έχουν δικαίωμα να αιτηθούν έως τις 10 Ιανουαρίου 2023 για έκτακτη ενίσχυση η οποία εντάσσεται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2022 και συγκεκριμένα από τις δράσεις:

 Υπομέτρο 1: Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους κτηνοτρόφους των τομέων εκτατικής αιγοπροβατοτροφίας και βοοτροφίας. Υπομέτρο 2: Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους κτηνοτρόφους των τομέων εντατικής αιγοπροβατοτροφίας, βοοτροφίας, πτηνοτροφίας και χοιροτροφίας.

Παροχές σε είδος που δεν φορολογούνται

 


Μια σειρά από παροχές σε είδος για τους εργαζομένους είναι αφορολόγητες καθώς δεν θεωρούνται εισόδημα, όπως προκύπτει από την ισχύουσα νομοθεσία

Όπως αναφέρεται στο άρθρο 33 του νέου νομοσχεδίου με τίτλο “Διατακτικές σίτισης – Τροποποίηση παρ. 1 άρθρου 145 Κώδικα Ατομικού Εργατικού Δικαίου και περ. ζ) παρ. 1 άρθρου 14 Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος” που κατατέθηκε στη Βουλή:

Σύμφωνα με το www.enikonomia.gr  «Από τον υπολογισμό του εισοδήματος από μισθωτή εργασία και συντάξεις εξαιρούνται:

 η αποζημίωση εξόδων διαμονής και σίτισης και η ημερήσια αποζημίωση που έχουν καταβληθεί από τον εργαζόμενο αποκλειστικά για σκοπούς της επιχειρηματικής δραστηριότητας του εργοδότη, η αποζημίωση για έξοδα κίνησης που καταβάλλονται από τον εργοδότη για υπηρεσιακούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος για τη φόρτιση ατομικού ή εταιρικού οχήματος μηδενικών ή χαμηλών ρύπων έως 50 γρ. CO2/ χλμ., εφόσον αφορούν έξοδα κίνησης που πραγματοποιήθηκαν από τον εργαζόμενο κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του και αποδεικνύονται από νόμιμα παραστατικά,

Ακριβαίνει τουλάχιστον 10 λεπτά το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης

 


"Αύξηση" στην τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης βάζει από την Πρωτοχρονιά η «κουρεμένη» κρατική επιδότηση στην αντλία ενώ άγνωστο παραμένει εάν θα συνεχιστεί η έκπτωση στην τιμή που δίνουν τα διυλιστήρια.

Στις διεθνείς αγορές το πετρέλαιο έχει σκαρφαλώσει σε υψηλό τριών εβδομάδων μετά την απόφαση της Κίνας να χαλαρώσει τους περιορισμούς κατά της COVID.

Tο μπρεντ έφτασε στα 84,14 δολάρια το βαρέλι και το αμερικανικό αργό WTI στα 79,63 δολάρια. Και οι δύο δείκτες αναφοράς σημείωσαν το υψηλότερο επίπεδό τους από τις 5 Δεκεμβρίου.

Πάντως ακόμα και εάν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου και η ισοτιμία ευρώ δολαρίου μείνουν αμετάβλητες, οι καταναλωτές θα πρέπει να περιμένουν μια αύξηση της τιμής πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης τουλάχιστον κατά 10 λεπτά το λίτρο από την Πρωτοχρονιά δεδομένου ότι η κρατική επιδότηση των 25 λεπτών μαζί με το ΦΠΑ που ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου δίνει τη θέση της σε επιδότηση 15 λεπτών μαζί με το ΦΠΑ.

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid tests από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

 


Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου οι Κινητές  Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου rapid test στην Ήπειρο είναι τα ακόλουθα:

Άρτα, Κέντρο Υγείας Άρτας-ISOBOX, 08:30-15:00

Θεσπρωτία, ΓΝ Φιλιατών, 08:30-13:30

Θεσπρωτία, Ηγουμενίτσα, Πολιτιστικό Κέντρο Πάνεθον, 09:00-15:00

Θεσπρωτία, Παραμυθιά, Παλαιό Δημαρχείο, 10:00-14:00

Ιωάννινα, Περιφέρεια Ηπείρου, 09:00-20:00

Ιωάννινα, Πλατεία Πύρρου, 09:00-14:00

Ιωάννινα, Mega Εμβολιαστικό, Καλπακίου 9, Αμπελόκηποι, 09:00-15:00

Πρέβεζα, Λιμενικό Ταμείο, Ελ Βενιζέλου 20, 09:00-15:00

Γιατί ο χειμώνας είναι ιδανική εποχή για λέιζερ

 


Μπορεί το καλοκαίρι να φαντάζει μακρινό εν μέσω του χειμώνα, αλλά τώρα είναι η ιδανική εποχή για να φροντίσετε το σώμα και το πρόσωπο και να κάνετε τις απαραίτητες εκείνες ετοιμασίες/θεραπείες, ώστε να το υποδεχτείτε ανανεωμένοι.
«Αν η αποτρίχωση είναι το τελευταίο που θα σκεφτόσασταν να κάνετε εν μέσω χειμώνα, σκεφτείτε ότι αυτή η εποχή της μειωμένης ηλιοφάνειας, των κλειστών χώρων, των χαμηλών θερμοκρασιών είναι ιδανική για περιποίηση του εαυτού σας με την αποτελεσματικότητα του λέιζερ. Με λίγα λόγια, ο χειμώνας (ανάμεσα σε άλλα) είναι ευκαιρία για θεραπείες με λέιζερ στο σώμα και στο πρόσωπο», αναφέρει ο δρ Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου, MD, PhD FEBOPRAS, Πλαστικός Χειρουργός,
Metropolitan Hospital.

Γιατί λέιζερ το χειμώνα

·         Ο ήλιος είναι πιο μακριά και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε ούτε τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού, ούτε την αφύσικη διάρκειά τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

·         Ακόμα και στην υψηλής ηλιοφάνειας πατρίδα μας, λόγω του κρύου περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι, άρα εκτιθέμεθα ακόμα λιγότερο στην ηλιακή ακτινοβολία.

·         Έχουμε μεγαλύτερη έως πλήρη κάλυψη του σώματός μας και καλύτερη κάλυψη του λαιμού και (σε μικρότερο βαθμό) του προσώπου.

Πώς αυτές οι συνθήκες βοηθούν το λέιζερ;

Η κάλυψη που παρέχουν τα ρούχα λειτουργεί προστατευτικά για το δέρμα που, μετά το λέιζερ, είναι για ένα διάστημα πιο ευαίσθητο στο φως και τον ήλιο. Έτσι, το χειμώνα μειώνεται η πιθανότητα αποχρωματισμού και δυσχρωμίας του δέρματος.

Το γεγονός ότι μένουμε περισσότερο μέσα, βοηθάει στην αποθεραπεία, σε περίπτωση που μετά το λέιζερ εμφανιστούν κοκκινίλες ή κάποιο οίδημα (πρήξιμο).

Επίσης, καθώς οι περισσότερες θεραπείες με λέιζερ χρειάζονται παραπάνω από μία συνεδρία για να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα, το χειμώνα μπορούμε να ολοκληρώσουμε τον απαιτούμενο αριθμό εφαρμογών, χωρίς βιασύνη και πίεση χρόνου.