Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Ηλεκτρονικές πληρωμές στον Δήμο Ιωαννιτών

 


Σε λειτουργία τίθεται το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών στο Δήμο Ιωαννιτών μέσω της πλατφόρμας Open1_EasyPay. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου.

Την εκτενή παρουσίαση της πλατφόρμας και του τρόπου χρήσης έκαναν κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Βάββας και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Ευάγγελος Καρβούνης.

«Στόχος μας είναι, όταν ο πολίτης χρειάζεται κάτι από τον Δήμο μας, η πρώτη του σκέψη να είναι «να μπω στην ιστοσελίδα του Δήμου μας». Θέλουμε η ιστοσελίδα μας να είναι το ένα και μοναδικό ψηφιακό σημείο επαφής του πολίτη με τον Δήμο μας και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου, τις οποίες ευχαριστώ πολύ» τόνισε ο κ. Βάββας.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία Open1_EasyPay, απευθύνεται σε φορείς που διαχειρίζονται οφειλές δημοσίου, κατά κανόνα σε Δήμους. Πρόκειται για μία εξωστρεφή ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία προσφέρει στους οφειλέτες συνεχή ενημέρωση για τις οφειλές τους προς έναν ή περισσότερους Δήμους, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλεκτικής εξόφλησης.

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανακοίνωση αποφάσεων της της Επιτροπής Περιβάλλοντες Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης

 


Από τη Γραμματεία της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 12-10-2022, (διά ζώσης)

Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης συνεδρίασης.

Πρακτικό  αριθμ. 8/19-09-2022

Αριθμός Απόφασης – Θέμα

 Γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου/δραστηριότητα (κατηγορίας  Α2, ομάδα 7η, α/α 1): «Έγκριση περιβαλλοντικών όρων αύξησης δυναμικότητας πτηνοτροφικής μονάδας, δυναμικότητας από 28.800 σε 48.400 ορνίθια κρεατοπαραγωγής, στην Τ.Κ. Πρωτόπαππα, Δ. Ζίτσας, Π.Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία: « ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ Α. – ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ Γ. Ο.Ε.»

 Γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου/δραστηριότητα (κατηγορίας  Α2, ομάδα 7η, α/α 1): «Έγκριση περιβαλλοντικών όρων αύξησης δυναμικότητας πτηνοτροφικής μονάδας, από 10.000 σε 36.210 ορνίθια κρεατοπαραγωγής, στην Δ.Ε. Ζίτσας, Δήμου Ζίτσας, Π.Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία: «Π. ΛΙΑΚΟΣ – Σ. ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ Ο.Ε.».

Δήμος Πωγωνίου: Σεμινάριο για την «Πωγωνίσια Φορεσιά» στο Δελβινάκι

 


Ο Δήμος Πωγωνίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Δελβινακίου προτίθεται να υλοποιήσει σεμινάριο για την «Πωγωνίσια Φορεσιά».

Το σεμινάριο θα είναι απογευματινό και θα πραγματοποιηθεί στο Δελβινάκι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Οκτωβρίου 2022 στο τηλ. 2653360129 (Σοφία Τσέπα, Συνεργάτιδα Δημάρχου).

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Συνεχίζονται οι δωρεάν ξεναγήσεις στην πόλη από το δήμο Ιωαννιτών

 


Τέσσερις επιπλέον διαδρομές μέσα στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των κυριακάτικων περιπάτων «Μαθαίνω για την πόλη μου», που οργανώνει το Τμήμα Τουρισμού του δήμου Ιωαννιτών.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, στις 16 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων και θα ακολουθήσει ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης.

Στις 23 Οκτωβρίου, θα γίνει περιήγηση στην Καστροπολιτεία (Δημοτικό Εθνογραφικό Μουσείο, Βυζαντινό Μουσείο, Φετιχιέ Τζαμί και Μουσείο Αργυροτεχνίας).

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στο Μνημείο Λορέντζου Μαβίλη (στην περιοχή του Δρίσκου), την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου όρους Τζόρας και τον Αρχαιολογικό χώρο Καστρίτσας.

Η τέταρτη διαδρομή, στις 27 Νοεμβρίου, αποτελεί ένα «ταξίδι» στην ιστορία, τις ρίζες και τον πολιτισμό τριών κοινοτήτων, που συνυπήρξαν για αιώνες στην πόλη των Ιωαννίνων και άφησαν διακριτό το στίγμα τους στο διάβα του χρόνου… Η ξενάγηση θα αρχίσει από τον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου (Μητρόπολη Ιωαννίνων) και θα συνεχιστεί στην Εβραϊκή Συναγωγή και το τέμενος του Ασλάν πασά.

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (μέσω τηλεδιάσκεψης) την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, ώρα 09:30

 


Την 13-10-2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4954/2022 (ΦΕΚ Α΄136), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1.      Κατάρτιση του σχεδίου της 4ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου οικ. έτους 2022 και υποβολή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

2.    Έγκριση του 3ου/10-10-2022 Πρακτικού (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με αντικείμενο την «Παροχή υπηρεσιών αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος και των υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου Πρέβεζας», με Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών (ΣΠΥ) – Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ) και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

3.    Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 11-08-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας περιοχής Ελαίας Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ.

4.      Έγκριση του από 10-10-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Αρίλλας Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

5.      Έγκριση του από 05-10-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 05-10-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής  Νικολιτσίου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ.

6.    Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση συλλογή στοιχείων για την επικαιροποίηση της μελέτης του έργου “Κατασκευή έργων διευθέτησης ρέματος στο Δήμο Πάργας (ρέμα Τούση)”», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

7.    Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για τη μελέτη αποκατάστασης κάστρου Κιάφας», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

1η θέση στα προκριματικά της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής κατέλαβε ελληνική ομάδα

 


Η ομάδα Pop2See Smart Class κατέκτησε την 1η θέση στα προκριματικά της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα (WRO 2022) που θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, στις 17-19 Νοεμβρίου.

Η ομάδα αποτελείται από:

       την Αλίκη Ράγκου, πρωτοετή φοιτήτρια Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών,

       τον Κωνσταντίνο Μαζαράκη, μαθητή 3ης Λυκείου στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Πατρών

       τον Γιάννη Ράγκο, μαθητή 1ης Λυκείου στο 13ο ΓΕΛ Πατρών, και

       τον προπονητή τους, Σπύρο Τσουκαλά, που ασχολείται με το χώρο των startups

Αφού διακρίθηκε στον Εθνικό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων του Υπουργείου Παιδείας, η ομάδα εκπροσώπησε τον Σεπτέμβριο, μαζί με άλλες δύο ομάδες, την Ελλάδα στον 33ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό των Νέων Επιστημόνων 2022, στο Leiden της Ολλανδίας.

Εκεί το πρότζεκτ Pop2See Smart Class παρουσιάστηκε στους κριτές αλλά και σε πολλούς επισκέπτες, μαθητές, καθηγητές και γονείς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. 

Το περίπτερο της ομάδας επισκέφθηκε και η Πρέσβης της Ελλάδας στη Χάγη, κυρία Κατερίνα Γκίνη, η οποία ενθουσιάστηκε με την καινοτομία και εφευρετικότητα της πρότασης-λύσης για την ανεξαρτητοποίηση των τυφλών μαθητών.

Επιστολή του Παναγιώτη Κουρουμπλή προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για να σταματήσει η διαπόμπευση του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό

 


Σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρώην υπουργός,  κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, με επιστολή του προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,  κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, ζητά την άμεση παρέμβασή του, καθώς και του ΕΣΡ, ώστε να σταματήσει άμεσα η διαπόμπευση της 12χρονης στον Κολωνό, από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

"Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Τις τελευταίες μέρες ζούμε σε μια ατμόσφαιρα δηλητηριασμένη από το αποτρόπαιο και επονείδιστο έγκλημα το οποίο συνετελείτο για αρκετό χρονικό διάστημα, στην περιοχή των Σεπολίων. Ευυπόληπτοι, υποτίθεται, πολίτες είναι οι  θύτες του πιο απρόκλητου βιασμού της αξιοπρέπειας και του σώματος ενός δωδεκάχρονου παιδιού. Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικές αρχές και η δικαιοσύνη θα πράξουν τα δέοντα, όχι μόνο για τους δύο θύτες, αλλά και για τους συνενόχους και συνεργούς τους.

H Μαρία Κεφάλα συμμετείχε στη συνέλευση των ελληνικών κοινοτήτων της Νοτίου Αμερικής

 


Στην ελληνική αντιπροσωπεία που παρέστη στην Κληρικολαϊκή Συνέλευση των ελληνικών κοινοτήτων της Νοτίου Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης συμμετείχε η Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ Μαρία Κεφάλα.

Η Κληρικολαϊκή Συνέλευση ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε μετά από 20 χρόνια και αυτό με την πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Μπουένος Άιρες και Νοτίου Αμερικής κ. Ιωσήφ.

Ένα τριήμερο συγκίνησης, πλημμυρισμένο από αγάπη και νοσταλγία για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό αντίστοιχα, αλλά και από την διάθεση των Ελλήνων της τρίτης και τέταρτης γενιάς ομογενών στη Λατινική Αμερική, να έρθουν κοντά στην Ελλάδα, μετερχόμενοι της ελληνικής Παιδείας αφενός και αφετέρου, παραμένοντας κοντά στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Στη διάρκεια της παραμονής της στο Μοντεβιδέο, η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής των υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη συναντήθηκε με βουλευτές του Κοινοβουλίου της Ουρουγουάης όπου και αναπτύχθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων. Επιπλέον, δόθηκε η δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με τους ομογενείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές κοινότητες στην Ουρουγουάη και σε άλλες χώρες της Νοτίου Αμερικής, και το πώς αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια της ελληνικής Πολιτείας.

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Δ.Ε. Δελβινακίου

 


Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Δ.Ε. Δελβινακίου πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα που απασχολούν τις Κοινότητες και υπογραμμίστηκε η καλή συνεργασία τοπικών συμβουλίων και δημοτικής αρχής στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο συνάδελφος Αντιδήμαρχος κ. Αριστοτέλης Βίλλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Τσαραώσης.

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι πίνακες με τις εγκεκριμένες αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021»

 

Εγκρίθηκαν 28.119 αιτήσεις


Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε την έγκριση του 1ου πίνακα οριστικών αποτελεσμάτων, που αφορά σε 28.119 εγκεκριμένες αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».

Όσοι υπέβαλαν αίτηση στο Πρόγραμμα, η οποία έχει εγκριθεί, θα πρέπει στη συνέχεια να δηλώσουν μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής και διαχείρισης, με ποιόν τρόπο θα καλύψουν την ίδια συμμετοχή (ίδια κεφάλαια, ή τραπεζικό δανεισμό).

Όσοι επιλέξουν την χρήση ιδίων κεφαλαίων, θα μεταβαίνουν άμεσα σε Υπαγωγή στο Πρόγραμμα.

Επίσης, εγκρίθηκε ο πρώτος πίνακας προσωρινών αποτελεσμάτων, που αφορά σε 33 απορριπτέες αιτήσεις στο ίδιο Πρόγραμμα.

Τα προϊόντα που μπαίνουν στο «καλάθι της νοικοκυράς»

 


Ενημερώνονται σταδιακά τα σούπερ μάρκετ για τη λίστα που προτείνει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τις 31 κατηγορίες προϊόντων από τις οποίες θα προέλθουν τα 50 προϊόντα που θα περιλαμβάνει το «Καλάθι της νοικοκυράς».

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ, των πολυκαταστημάτων και των αλυσίδων καταστημάτων είχε συμφωνηθεί ότι το καλάθι του νοικοκυριού των σούπερ μάρκετ θα περιλαμβάνει μηδενικές ή πολύ μικρές αυξήσεις στις τιμές 50 προϊόντων.

Στη λίστα περιλαμβάνονται τα εξής βασικά προϊόντα:

PYZI

• Ρύζι τύπου «Καρολίνα» μακρύκοκκο

ΨΩΜΙ

• Ψωμί για τοστ

• Ψωμί φραντζόλα

• Φρυγανιές

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

• Μακαρόνια Νο 6

XOIPINO

• Συσκευασμένα

ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

• Συσκευασμένα

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid tests από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

 


Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου οι Κινητές  Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου rapid test στην Ήπειρο είναι τα ακόλουθα: 

Άρτα, Κέντρο Υγείας Άρτας-ISOBOX, 08:30-15:00

Άρτα, Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας-ISOBOX, 08:30-15:00

Θεσπρωτία, ΓΝ Φιλιατών, 08:30-13:30

Θεσπρωτία, Ηγουμενίτσα, Πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον, 09:00-15:00

Θεσπρωτία, Δημαρχείο Πλαταριάς, 10:00-14:00

Ιωάννινα, Περιφέρεια Ηπείρου, 09:00-21:00

Ιωάννινα, Πλατεία Πύρρου, 09:00-14:00

Ιωάννινα, Κέντρο Υγείας Κόνιτσας, 09:00-14:00

Ιωάννινα. MEGA Εμβολιαστικό, Καλπακίου 9, 09:00-15:00

Πρέβεζα, Αίθουσα Λιμενικού Ταμείου, Ελ. Βενιζέλου 20, 09:00-15:00

Πρέβεζα, Λιμενικό Ταμείο Πάργας, 09:00-13:00.

Τεχνολογίες αιχμής στην υπηρεσία της αντιγήρανσης

 


Μια νέα πρωτοποριακή φόρμουλα τίθεται στην υπηρεσία της ομορφιάς και, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, δίνει νέα διάσταση στα καλλυντικά προϊόντα. Με «έξυπνο» μηχανισμό, ενσωματώνεται σε κρέμες περιποίησης και μεταφέρει αντι-οξειδωτικά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, επιτυγχάνοντας ενισχυμένη αντιγήρανση και λάμψη.

Οι προηγμένες τεχνολογίες συνδυάζονται με αγνές πρώτες ύλες που προσφέρει η ελληνική φύση, όπως εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, αγγουριού, αλόης, ανθόμελου, κουρκουμίνη και μύρτιλο, παρέχοντας πλούσια αντι-γηραντική και αντι-οξειδωτική δράση, ενώ ειδικά πεπτίδια χαρίζουν λάμψη και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Η VKL φόρμουλα, η οποία είναι αποτέλεσμα 20ετούς έρευνας, αποτελεί φορέα πολύ μικρών διαστάσεων που, σε αντίθεση με τις άλλες φόρμουλες που δρουν στην επιδερμίδα, εισχωρεί στη βαθύτερη στοιβάδα του δέρματος, όπου βρίσκονται τα κύτταρα και οι ινοβλάστες και παράγεται το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Εκεί μεταφέρει στοχευμένα αντι-οξειδωτικές ουσίες και οργανικά υλικά της φύσης, με στόχο τη μείωση του οξειδωτικού στρες και την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Ο πρωτοποριακός μηχανισμός δράσης της εξασφαλίζει μέγιστο αποτέλεσμα με ελάχιστη δόση της κρέμας.

«Προϊόν» πολυετούς εμπειρίας