Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Διακοπές ρεύματος σε χωριά του Πωγωνίου, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

 


Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

Την Κυριακή 05-11-2023:

Α) Από ώρα 08:30 π.μ. έως 11:30 π.μ. στις παρακάτω περιοχές

Χρυσόραχη, Βλαχάτανο, Βατατάδες, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Πετσάλι, Πρωτόπαππα, Νεοχώρι , πτηνοτροφεία των παραπάνω περιοχών και πέριξ των επιχειρήσεων Ζωοτεχνική Α.Ε. – Λομαγιν. Κοσμά – Καραγιάννη Ελ. – Μπέλλου Ν. – Εκτυπ. Αθανασίου Ντίνου – Θερμ. Χατζή Ιωάννη – Αποθ. Ντίνου.

Β) Από ώρα 08:00 π.μ. έως 09:30 π.μ. στις παρακάτω περιοχές

Ιωάννινα στις οδούς Βλαχάβα από αριθμό 1 έως 28, Σπύρου Μήλιου, Γυναικών Πίνδου, Σωτήρη Ζούμπου, τμήμα των οδών Ευεργετών, Τσακάλωφ, Μελετίου Γεωγράφου, Αγίας Αικατερίνης στους αριθμούς 2 έως 6 και Αρχιμανδρειού.

Γ) Από ώρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές

Ιωάννινα στις οδούς Τεπελενίου από αριθμό 1 έως 15, Δεσποτάτου Ηπείρου στους αριθμούς 17-27, τμήμα της οδού Δοσιθέου Φιλίτου, Β. Κουρεμένου, Μελετίου Γεωγράφου, Χρ. Σαχίνη.

Δ) Από ώρα 11:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές

Ιωάννινα στις οδούς Σαμουήλ, Παν. Μαρνέλη, Πινδάρου από αριθμό 7 έως τέρμα.

Ε) Από ώρα 12:00 μ.μ. έως 14:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές

Ιωάννινα στις οδούς Φ. Τζαβέλλα μεταξύ των αριθμών 21-31, Σταυρίδη 1-22 , Δεσποτάτο Ηπείρου 1-16, Πινδάρου 1-7, Μιχ. Αγγέλου 46-52, Χριστοβασίλη 1-10, Καπετάν Κρομμύδα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.

Από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δήμος Ζίτσας: Συνεχίζονται τα έργα ύδρευσης σε Κοινότητες της Δ.Ε. Μολοσσών

 


Με εντατικούς ρυθμούς και αδιάλειπτα συνεχίζει ο Δήμος Ζίτσας την υλοποίηση έργων βασικών υποδομών, που έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες καθώς επιλύουν χρονίζοντα προβλήματα.

Μετά την κατασκευή των δύο μεγάλων έργων ύδρευσης σε Κοινότητες της   Δημοτικής Ενότητας Μολοσσών συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκατ. ευρώ,  το δρόμο της υλοποίησης παίρνει και το έργο «Αντικατάσταση των Εξωτερικών Δικτύων Ύδρευσης των Οικισμών Χίνκας, Λάλιζας και Ζόργιανης της Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 928.225ευρώ.

Τη σύμβαση υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου υπέγραψαν  το πρωί της Παρασκευής (03/11/2023) ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Ευγένιος Παππάς.

 «Τα έργα που έχουμε σχεδιάσει και προγραμματίσει προχωρούν κανονικά παρόλο που διανύουμε μια μεταβατική περίοδο μετά τις εκλογές. Αιρετοί και υπηρεσιακοί  εργαζόμαστε και φροντίζουμε να τηρούνται οι διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα χωρίς καθυστερήσεις», επισημαίνει ο Δήμαρχος  Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και προσθέτει, «σήμερα προχωράμε στην υπογραφή ενός ακόμη μεγάλου έργου, που διασφαλίζει την ποιότητα του πόσιμου νερού και ελαχιστοποιεί τις απώλειες του δημόσιου αυτού κοινωνικού αγαθού με περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη».

Δήμος Πωγωνίου: Ανακοίνωση έγκρισης διαγραμμάτων & κτηματολογικών πινάκων του έργου: “Επέκταση της Ιόνιας Οδού, τμήμα Ιωάννινα – Κακαβιά, υποτμήμα 1”

 


Ανακοίνωση έγκρισης διαγραμμάτων & κτηματολογικών πινάκων του έργου: “Επέκταση της Ιόνιας Οδού, τμήμα Ιωάννινα – Κακαβιά, υποτμήμα 1”.

Περισσότερα: https://pogoni.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ad%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%cf%84/?fbclid=IwAR2JtBLvKarqN1M_9yHMj-hFuKwo-bTJHgIBH2Y3Ojce_THZIbpeeN6pLB4

Κωνσταντίνος Πάλλας: Ενημέρωση για τον Α.Σ.Μ.Ε.Κ. Δολιανών

 


Τα συγκεκριμενα στοιχεία προσφέρονται για την ενημέρωση όσων πραγματικά την επιζητούν και επιπρόσθετα προκειμένου να αρθεί η συσκότιση του νου , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των ανεξέλεγκτων ψευδών που δημοσιοποιούνται και λέγονται συλλήβδην, με ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ να μη γνωρίζει τι λέει, που τα λέει και τι επιδιώκει

      Το Δ.Σ. του οποίου έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος είναι απολύτως ενωμένο, λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια, σύμπνοια, συνεργατικότητα και δημοκρατικότητα. Οι μοναρχίες δεν έχουν θέση στο δικό μας Δ.Σ.

       Προφανώς και κάποιοι στερούνται της ικανότητας της ερμηνευτικής προσέγγισης ενός αναγνώσματος ή επειδή οι ίδιοι έχουν υιοθετήσει την πρακτική της αυτο-ικανοποίησης με το να ακούνε την ηχώ τους αρνούνται να δεχτούν τα αυτονόητα και αδυνατούν να κατανοήσουν ενέργειες που κινούνται στη σφαίρα του εμείς και αποσκοπούν στην εξασφάλιση της δυνατότητας ισότιμης συμμετοχής στα όσα αφορούν τον συνεταιρισμό.

      Η διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του συνεταιρισμού δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά συλλογική/συμμετοχική διαδικασία. Ο ετσιθελισμός του “τρεις φορές παραιτούμαι” αποτελεί οριστικά και τελεσίδικα παρελθόν.

       Το σημερινό Δ.Σ. χαρακτηρίζεται από την έννοια της συλλογικότητας, ξέρει ότι οι διαφορετικές απόψεις και η σύνθεση τους όταν και όποτε αυτό είναι πραγματοποιήσιμο αποτελούν την κατ΄ εξοχήν δημοκρατική πράξη, όχι μόνο, δε φοβάται τη διαφάνεια, αντίθετα μάλιστα την επιδιώκει με έργα και την καθιερώνει στην πράξη. Αυταρχικές και αλλαζονικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο σημερινό Δ.Σ.

       Κανένα μέλος του σημερινού Δ.Σ. δε λαμβάνει ούτε ένα € ως οδοιπορικά, όλοι ανεξαιρέτως προτάσσουμε την αφιλοκερδή προσφορά. Η ανιδιοτέλεια είναι κυρίαρχο μέλημα μας.

       Δεν καταλαμβάνουμε χώρους – ιδιοκτησία του συνεταιρισμού- λες και μας ανήκουν-

       Δεν εκδίδουμε άδειες εργασίας μικρής κλίμακας στις οποίες  εμφανιζόμαστε ως ιδιοκτήτες με ποσοστό 1%.

       Δε βαπτίσαμε τους οικονομολόγους, που κατά σύμπτωση είχαν κοινή στέγη με άλλους συνεργαζόμενους, ορκωτούς λογιστές

Ιωάννινα: Συνελήφθη ημεδαπός για διάρρηξη διαμερίσματος

 


Βρέθηκαν τα κλοπιμαία, ενώ εξιχνιάστηκαν επιπλέον 3 απόπειρες κλοπής

Συνελήφθη χθες (2-11-2023) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρες κλοπής.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε, χθες το πρωί ο ημεδαπός παραβίασε πόρτα ισόγειου διαμερίσματος, από όπου αφαίρεσε φορητό υπολογιστή και χρυσαφικά, αξίας περίπου 900 ευρώ.

Η ταυτοποίησή του για την εμπλοκή του στην υπόθεση ήταν άμεση από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ύστερα από αναζητήσεις, προέβησαν στη σύλληψή του, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.

Ακόμη, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας είχε αποπειραθεί να διαρρήξει δύο σταθμευμένα οχήματα, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο είχε προβεί σε απόπειρα κλοπής από το ίδιο διαμέρισμα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ αγροτών”: Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο σύνολο των αγροτών της χώρας οι οποίοι είδαν τους λογαριασμούς τους να πιστώνονται με ποσά μειωμένα κατά μέσο όρο 30%

 


Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο σύνολο των αγροτών της χώρας οι οποίοι είδαν τους λογαριασμούς τους να πιστώνονται με ποσά μειωμένα

κατά μέσο όρο 30% και σε πολλές περιπτώσεις να μην έχουν πληρωθεί.

Δυστυχώς  παρά τις περσινές αστοχίες και τα λάθη που είχαν σαν αποτέλεσμα την αποσπασματική και με μεγάλη καθυστέρηση πληρωμή των αγροτικών ενισχύσεων της Κ.Α.Π, η παταγώδης αποτυχία συνεχίστηκε και φέτος με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην έναρξη υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ και με αποκορύφωμα το φιάσκο στην πληρωμή της προκαταβολής, η οποία πραγματοποιήθηκε την 27η Οκτωβρίου.

Η ανικανότητα του επιτελικού κράτους επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο όπου το κόστος παραγωγής έχει εκτοξευθεί στα ύψη και  η κλιματική αλλαγή έχει καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής, με αποτέλεσμα η ζωή των κατοίκων της υπαίθρου να γίνει ακόμη δυσκολότερη.

Παρά την ομολογία της πολιτικής ηγεσίας για την αποτυχία και την μεταβίβαση των ευθυνών στον ΟΠΕΚΕΠΕ , ο οποίος στην ουσία υλοποιεί το εγκεκριμένο στρατηγικό  σχέδιο το οποίο κατέθεσε στην Ε.Ε η Κυβέρνηση σύμφωνα με το οποίο η βασική ενίσχυση θα είναι μειωμένη κατά 239 εκατομμύρια σε σχέση με το 2022 ήτοι 829 εκατομ. το 2023 έναντι 1068  εκατομ. το 2022  δεν πείθει κανέναν με μεγάλο χαμένο τον Έλληνα αγρότη.

Καλούμε λοιπόν την Κυβέρνηση για άμεση αποκατάσταση της αδικίας και την καταβολή των ενισχύσεων όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

 Σε αντίθετη περίπτωση οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν  τα  νόμιμα  δικαιώματά τους.

Επιτέλους πρέπει να μπει τέλος στον εμπαιγμό του Έλληνα αγρότη.

Για τον Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ αγροτών”

Ο Πρόεδρος  του  Δ.Σ

Θεοχάρης  Λιούρης

Μαζαράκι Πωγωνίου: Συντήρηση και επαναλειτουργία της γεφυροπλάστιγγας

 


Ως τοπικός πρόεδρος Μαζαρακίου ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πωγωνίου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κύριο Θανάση Φωτίου που ανέλαβε προσωπικά την συντήρηση και επαναλειτουργία της γεφυροπλάστιγγας στο Μαζαράκι. 

Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Μαζαρακίου

Καγιάς Χρήστος

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Οκτώβριο 2023 στην Ήπειρο

 


Με στόχο τη διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας, δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Οκτώβριο του 2023, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου σημειώθηκαν –15-τροχαία ατυχήματα (όπως και το 2022).

Ειδικότερα, σημειώθηκαν:

-5-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα (όπως και το 2022)

Κανένα τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (όπως και το 2022).

-10-τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (όπως και το 2022)

Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά -18-παθόντες (έναντι –21-το 2022). Ειδικότερα, καταγράφηκαν:

-5-νεκροί(όπως και το 2022)

Κανένας σοβαρά τραυματίας (όπως και το 2022)

-13-  ελαφρά τραυματίες (έναντι -16– το 2022)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:

Περιφέρεια Ηπείρου: Δημοπρατούνται έργα εκσυγχρονισμού των δικτύων ΤΟΕΒ Μπόϊδα- Μαυρή, Αχέροντα και Λούρου

 Σε πλήρη εξέλιξη είναι   από την Περιφέρεια Ηπείρου, οι διαδικασίες για την υλοποίηση έργων εκσυγχρονισμού των δικτύων και των αντλιοστασίων των ΤΟΕΒ. Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε τη δημοπράτηση άλλων τεσσάρων έργων, με τον συνολικό τους προϋπολογισμό να  ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα πρόκειται τα έργα

Αντικατάσταση τμήματος χαλύβδινου αγωγού στο δίκτυο άρδευσης αντλιοστασίου Α4 Πριάλας εγγειοβελτιωτικού έργου Μπόιδα – Μαυρής», προϋπολογισμού € 640.000

«Εκσυγχρονισμός αντλιοστασίων ΤΟΕΒ Μπόιδα Μαυρής», προϋπολογισμού € 1.510.000.

«Έργα βελτίωσης αντλιοστασίου Α/Σ Α5 Τσουκνίδας», προϋπολογισμού € 738.000.

«Σχεδιασμός και αναβάθμιση αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Λούρου – Ανακατασκευή διωρύγων Δ2 & Δ7» προϋπολογισμού 2.196.564,33 €

Η Ο.Ε. ενέκρινε επίσης τις διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων:

«Κατασκευή οδού Μονολίθι-Πλατανούσα-Δαφνωτή (Α΄ φάση)», προϋπολογισμού 800.000 €.

«Άμεση αποκατάσταση βατότητας στην επαρχιακή οδό προς γέφυρα Τζαρή, προϋπολογισμού 100.000  €.

«Άμεση ολοκλήρωση εργασιών κατασκευής προσβάσεων και έργων υποδομής στην γέφυρα Λοφίσκου», προϋπολογισμού 62.000 €.

«Άμεση αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος επαρχιακής οδού Αγία Παρασκευή – Φούρκα – όρια νομού», προϋπολογισμού 136.400 €.

ΠΗΓΗ: https://php.gov.gr/

6η αγωνιστική το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στην ΙΕΚ Δέλτα Α΄ ερασιτεχνική, εντός η Αναγέννηση (Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου-Α.Ο. Νεοχωρόπουλου 4-11-23/17:45)

 


ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ

ΩΡΑ: 17:45

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην ΙΕΚ Δέλτα Α΄ ερασιτεχνικής

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ-ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ (15:30)

Π.Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (15:30)

Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ (15:30)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ (17:45)

Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ (18:00)

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Α.Σ. ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (15:30)

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ (15:30)

ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ  (15:30)

Ιωάννινα: Συνελήφθη ημεδαπός που οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος


Συνελήφθη σήμερα (3-11-2023) μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων ημεδαπός, διότι ύστερα από αλκοολομέτρηση στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

7η αγωνιστική το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στην ΙΕΚ Δέλτα Β΄ ερασιτεχνικής, εντός έδρας η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος- Α.Ε. Κρανούλας 4-11-23/15:30)


 ΓΗΠΕΠΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ       

ΩΡΑ: 15:30

Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Ε. ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ            

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην ΙΕΚ Δέλτα Β΄ ερασιτεχνικής

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Π.Α.Σ.ΚΑΣΤΡΟΥ - Π.Α.Ο.ΗΛΙΟΚΑΛΗΣ  (15:30)

Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Ε. ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ  (15:30)

ΑΠΣ ΟΙ ΤΙΓΡΕΙΣ-Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ    (15:30)

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ΑΕΤΟΣ ΑΕΤΟΡΡΑΧΗΣ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ (15:30)

Α.Ε. ΡΟΝΑ ΑΝΗΛΙΟΥ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ  (15:30)

Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-Α.Ο. ΚΟΣΜΗΡΑΣ (15:30)

ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ-Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ(15:30)

Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ-Α.Ε. ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ  (15:30)

Α.Σ. ΦΛΟΓΑ ΠΕΤΣΑΛΙΟΥ-Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ (15:30)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ-ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ  (15:30)

Βήσσανη Πωγωνίου: Πρόγραμμα ακολουθιών της ενορίας Αγίου Νικολάου

 

Πρόγραμμα ακολουθιών της ενορίας Αγίου Νικολάου Βήσσανης Πωγωνίου.

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid tests από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

 


Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου rapid test στην Ήπειρο είναι τα ακόλουθα:

Άρτα, Κέντρο Υγείας Άρτας-Isobox, 08:30-15:00

Θεσπρωτία, Πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον, Εθνικής Αντιστάσεως, Ηγουμενίτσα, 09:00-15:00

Θεσπρωτία, Περιφερειακό Ιατρείο Συβότων, 10:00-14:00

Ιωάννινα, Περιφέρεια Ηπείρου, 09:00-20:00

Ιωάννινα, MEGA Εμβολιαστικό, Καλπακίου 9, Αμπελόκηποι, 09:00-15:00

Ιωάννινα, Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα, Λεωφ. Στρ. Μακρυγιάννη, 08:00-14:00

Ιωάννινα, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, 08:00-14:00

Πρέβεζα, Λιμενικό Ταμείο, Ελ. Βενιζέλου 20, 09:00-15:00

Πρέβεζα, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημαρχείου Φιλιππιάδας, 09:00-12:00

Το Metropolitan General στηρίζει τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη στη νέα κολυμβητική πρόκληση που μας εμπνέει όλους

 


Το Θεραπευτήριο Metropolitan General, σταθερός αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό και τα θετικά πρότυπα στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζει με υπερηφάνεια τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, Χρυσό Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης, στη νέα κολυμβητική πρόκληση ανοιχτής θαλάσσης που πραγματοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως.

Αποφασισμένος να ξεπεράσει τις δυνάμεις του και να αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα ξεκινήσει το νέο κολυμβητικό εγχείρημά του την 1η Νοεμβρίου με αφετηρία τα Χανιά και με τελικό προορισμό τη Σητεία, διασχίζοντας κατά μήκος ολόκληρη τη βόρεια ακτή της Κρήτης σε μία απόσταση περίπου 131 ναυτικών μιλίων (242 χλμ.).

Πρόκειται για τη νέα προσπάθεια του Χρυσού Παραολυμπιονίκη να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης μετά την επιτυχία του να κολυμπήσει πέρυσι το Νοέμβριο απόσταση 25 μιλίων (50 χλμ.) από τη Ρόδο έως τη Σύμη, την πρώτη καταγεγραμμένη κολυμβητική προσπάθεια στον κόσμο από αθλητή με αναπηρία που κολύμπησε 50χλμ σε 9 ώρες και 40’ σε ανοιχτό πέλαγος.