Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προσπάθειες που καταβάλλονται από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, δύο (2) άτομα για αγοραπωλησία ηρωίνης

 Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε χθες (25-07-2013) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, στην ευρύτερη περιοχή του Γλυκόριζου Άρτας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 28χρονος Έλληνας, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση και κατοχή ηρωίνης.
Αναλυτικότερα, οι παραπάνω δράστες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας ναρκωτικών και συγκεκριμένα τη στιγμή που ο 37χρονος αλλοδαπός αποπειράθηκε να πουλήσει ποσότητα ηρωίνης στον 28χρονο.
Μετά από διενέργεια ελέγχου στον 37χρονο δράστη, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (15,1) γραμμαρίων, την οποία είχε κρυμμένη μέσα σε παπούτσι .
Επιπλέον, από τον 37χρονο κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (3000) ευρώ, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Pre/Post Fest Vol. III τις 3 Αυγούστου 2013, στο Κάστρο Παντοκράτορα, στην Πρέβεζα.


Pre/Post Fest Vol. III
3 Αυγούστου 2013
Κάστρο Παντοκράτορα, ΠΡΕΒΕΖΑ
Doors Open: 21:00
Tickets: 7 euros (pre-sale), 9 euros (door)
Το Pre/Post Fest επιστρέφει και πάλι το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου για να σκορπίσει ενθουσιασμό και να ανεβάσει την διάθεση μας. Πιστή στο ραντεβού της με την διασκέδαση η dB Sounds διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά μία βραδιά γεμάτη χορευτική μουσική σε ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χώρο (Κάστρο Παντοκράτορα) στην πόλη της Πρέβεζας.
Ύστερα από δύο επιτυχημένες χρονιές όπου παρέλασαν μερικά από τα καλύτερα ονόματα της ελληνικής Reggae και SKA σκηνής το Pre/Post Fest συνεχίζει δυναμικά και φέτος σε Balkan/SKA/Ethnic ρυθμούς και όχι μόνο.
Οι επισκέπτες του Pre/Post Fest θα έχουν φέτος την ευκαιρία να απολαύσουν τους:
Balkan Colla
http://youtu.be/N24qIYFFrXw
Τους γνωρίσαμε και όλοι τους ξέρουμε ως Cabaret Balkan. Μεταμορφώθηκαν σε Balkan Colla και έρχονται να μας ξεδιψάσουν και να μας ανεβάσουν την διάθεση. Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε την ίσως καλύτερη balkan ελληνική μπάντα, τους Balkan Colla!
The Raindogs
http://youtu.be/asirprp55nQ
Το Ska είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο Pre/Post, και οι the Raindogs αποτελούν ένα από τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας ska/punk σκηνής.
Η συμμετοχή τους στο φετινό Pre/Post μόνο χαρά μπορεί να προκαλέσει τόσο σε εμάς όσο και σε εσάς που θα έχετε την τύχη να τους παρακολουθήσετε live το Σάββατο 3 Αυγούστου.
Folk N Roll
http://youtu.be/M8QzW7yvAD0
Οι Folk N Roll από τα γειτονικά Ιωάννινα είναι η τρίτη μπάντα που θα συμμετάσχει στο φετινό Pre/Post Fest! Folk, ethnic, balkan ρυθμοί από αυτή την εξαιρετική μπάντα που είναι αδύνατο να σας αφήσει ασυγκίνητους. Ετοιμαστείτε για χορό λοιπόν.
Επίσης, after Pre/Post Party για όσους δεν θέλουν να σταματήσουν να χορεύουν ή...να ταξιδεύουν.
Ο Dj Chico, παραγωγός του αγαπημένου μας διαδικτυακού ραδιοφώνου (www.poplie.eu) σε ένα "ξεσηκωτικό" freestyle mix (world/hip-hop/dubstep/jungle  κλπ.)
Πάρτε λοιπόν μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να διασκεδάσετε και φέτος στους ρυθμούς του Pre/Post Fest!
Για πληροφορίες προπώλησης και για οποιοδήποτε άλλη πληροφορία επισκεφτείτε τα www.prepostfest.blogspot.com,  www.dbsounds.gr
ή επικοινωνήστε στα T. 6940 97 45 27  E. info@dbsounds.gr
Eπίσης, επισκεφτείτε το www.prepostfest.blogspot.com  ή την σελίδα μας στο facebook ( www.facebook.com/dbsoundsgreec ) για να ενημερωθείτε για προσφορές διαμονής και σίτισης στην πόλη της Πρέβεζας με την επίδειξη του Pre/Post εισιτηρίου σας.

ΠΗΓΗ: www.prepostfest

Επεισόδια έξω από τη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»

Ένταση, με πετροπόλεμο και ρίψεις δακρυγόνων, επικρατεί αυτή την ώρα έξω από τη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στα Ιωάννινα.
Εκατοντάδες κτηνοτρόφοι από την Ήπειρο, που συγκεντρώθηκαν το πρωί, διεκδικώντας να εξοφληθούν για τις παραδόσεις γάλακτος, έσπασαν την κεντρική πύλη της επιχείρησης, προσπάθησαν να εισβάλουν στο χώρο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με άνδρες των ΜΑΤ.
Ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης ενημέρωσε τους κτηνοτρόφους πως δέσμευση της εταιρίας είναι ο μήνας Απρίλιος να εξοφληθεί τον Αύγουστο και ο Μάιος τον Σεπτέμβριο.
Όπως υποστηρίζουν οι παραγωγοί, παραμένουν για τέσσερις μήνες απλήρωτοι, γεγονός που καθιστά δύσκολη την επιβίωσή τους, σε μία περιοχή με τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας και ισχνή τοπική οικονομία.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από μία εβδομάδα ανέφεραν χαρακτηριστικά:
«Απαιτούμε μέχρι την Τετάρτη 24/7 την εξόφληση ΟΛΩΝ των παραγωγών για το γάλα που έχουν παραδώσει μέχρι σήμερα. Απαιτούμε τις προκαταβολές και την εκκαθάριση όπως γίνονταν από το 1963 μέχρι και την ιδιωτικοποίηση της 'Δωδώνης'».
Η «Δωδώνη» είναι η πρώτη ελεγχόμενη από το Δημόσιο επιχείρηση, που ιδιωτικοποιήθηκε. Το πλειοψηφικό πακέτο της ανήκε στη Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας και πέρασε ύστερα από διαγωνισμό σε ξένους επενδυτές. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της για το επίμαχο ζήτημα η «Δωδώνη», μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Εξ αρχής δηλώσαμε και δεσμευτήκαμε ότι κανείς παραγωγός - συνεργάτης μας δεν πρόκειται να χάσει ούτε ένα ευρώ. Εξηγήσαμε με σαφήνεια και καθαρότητα ότι οι καθυστερήσεις πληρωμών προς τους κομιστές γάλακτος, οφείλονται αποκλειστικά στην έλλειψη ρευστότητας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της καθυστέρησης στην αποπληρωμή των υποχρεώσεων πελατών μας προς τη 'Δωδώνη'. Ως διοίκηση, καταβάλλουμε επίσης κάθε προσπάθεια, ώστε να αρθούν και τα εμπόδια που υπάρχουν από τα πιστωτικά ιδρύματα, προκειμένου να καταβάλλουμε τα οφειλόμενα προς τους παραγωγούς μας».

ΠΗΓΗ: www.in.gr

Παράταση μέχρι τη Δευτέρα για τις δηλώσεις με ΑΦΜ σε 1 και 2»

Παράταση μέχρι τη Δευτέρα στις 8 παίρνουν οι φορολογικές δηλώσεις με ΑΦΜ σε 1 και 2, σύμφωνα δηλώσεις του γενικού γραμματέα εσόδων, κ. Χάρη Θεοχάρη, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Όσον αφορά το χαράτσι της ΔΕΗ και αν αυτό συνεχίσει να «συμπεριλαμβάνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ», απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ: Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης, το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αλέξη

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε πριν από λίγο στον Παρακάλαμο, ο 26χρονος συγχωριανός μας Τσιάνος Ευαγ.  Αλέξης, που βρήκε τραγικό θάνατο λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κόνιτσας (διασταύρωση Περιβλέπτου).
Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Καλαμά, όπου έμεινε και εργάζονταν ο μεταστάς.
Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν, εκτός από τους συγγενείς του, πλήθος συγχωριανών, φίλων του από γειτονικά χωριά και την ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου.
Ως ελάχιστη συμμετοχή στο πένθος της οικογενείας, οι τοπικοί φορείς του Παρακαλάμου καθώς και η Δημοτική Αρχή Πωγωνίου, ματαίωσαν όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στο χωριό.