Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη Αλέξανδρου, στο www.tzourlakos.com/

Ο Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνης Αλέξανδρος,  σε τηλεφωνική συνέντευξη στο www.tzourlakos.com/  αναπτύξει της θέσεις του, για το  Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Πωγωνιανής, το Τμήμα Συνοροφυλάκων Κεφαλοβρύσου και τους πρόσφυγες στην Μαθητική Εστία Δολιανών.

Παρακάλαμος: Η Γ΄ Λυκείου Δολιανών διοργανώνει πάρτι στο PLEGMA cafe bar, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ώρα 10:00 μ.μ.

Η  Γ΄ Λυκείου Δολιανών διοργανώνει πάρτι στο PLEGMA cafe bar, στον Παρακάλαμο, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ώρα 10:00 μ.μ..

Ένστολοι πλέον θα τελούν την υπηρεσία τους οι δασοφύλακες στην ύπαιθρο

Ύστερα από δημοσίευση σχετικού προεδρικού διατάγματος ένστολοι πλέον θα τελούν την υπηρεσία τους οι δασοφύλακες στην ύπαιθρο.
Ακόμη  με το εν λόγω ΠΔ, καθορίζεται ο τρόπος ελέγχου αυτοκινήτων και οδηγών για τυχόν παραβάσεις που αφορούν τη δασική νομοθεσία, όπως λαθροϋλοτομία, παράνομη θήρα και εκχερσώσεις.
Σύμφωνα με την ειδική σύμβουλο του ΥΠΕΝ Δήμητρα Λυμπεροπούλου, «οι δασοφύλακες θα φορούν στολή όχι μόνο προκειμένου να είναι ευδιάκριτη η παρουσία τους, αλλά πολύ περισσότερο προκειμένου να παίξουν έναν αποτρεπτικό ρόλο σε θέματα παραβατικότητας της δασικής νομοθεσίας, και προκειμένου να δώσουν ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες».

Πολλά προβλήματα στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας από τις σφοδρές βροχοπτώσεις

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου ζήτησε να κηρυχθούν οι  συγκεκριμένες περιοχές ως πλημμυροπαθείς.

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα  στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας.
Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων έχουν σημειωθεί και πολλές πτώσεις δέντρων.
Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, όπως επίσης και για κοπές δέντρων.
Στην πεδιάδα της Άρτας σπίτια, κτηνοτροφικές μονάδες και καλλιέργειες, πλημμύρισαν και από τη δυνατή νεροποντή τα ξημερώματα.
Το νερό έχει σκεπάσει γέφυρες, αυλές, γήπεδα και χωράφια κοντά στον Αμβρακικό.
Οι κάτοικοι καταλογίζουν ευθύνες για την κατάσταση στους αρμόδιους, οι οποίοι, όπως αναφέρουν, παρά την πρόβλεψη για έντονα καιρικά δεν έθεσαν σε λειτουργία τις τουρμπίνες του αντλιοστασίου στη Βίγλα, ώστε να παροχετευθούν τα νερά που εγκλωβίζονται στα χαμηλότερα σημεία της πεδιάδας.

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας, των Δήμων αλλά και ιδιωτών προσπαθούν να αποκαταστήσουν ζημιές και τη βατότητα στο οδικό δίκτυο, απομακρύνοντας φερτά υλικά.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: Εγκύκλιος για τη συμμετοχή στην ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017''

Αριθ. Πρωτ.: 2980   Αθήνα 21-10-2016
Προς
Τα Διοικητικά Συμβούλια
α. των Ηπειρωτικών Σωματείων (μελών της ΠΣΕ)
β. των Ηπειρωτικών Πολιτιστικών Οργανώσεων
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Σας γνωρίζουμε ότι η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2017» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Σας παρακαλούμε, εάν επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στο πρόγραμμα και να συμμετάσχει στην εκδήλωση η χορευτική σας ομάδα, να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής μέχρι 20-12-2016.
Παρακαλούμε οι δηλώσεις να αποστέλλονται στο email: info@panepirotiki.com  ή στο fax: 210-3243281 και να επιβεβαιώνετε την αποστολή στο τηλ.: 210-3243822.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και ο κανονισμός συμμετοχής θα σας σταλεί μετά τις δηλώσεις ενδιαφέροντος.
Σημείωση: Δηλώσεις συμμετοχής μετά την παρέλευση της ημερομηνίας δεν μπορεί να γίνουν δεκτές.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος     Ο Γενικός Γραμματέας

Γιώργος Δόσης    Κώστας Γαβριήλ

Τουρνουά Τζούντο «Καλπάκι 2016», 12 και 13 Νοεμβρίου

Τουρνουά Τζούντο  στο Καλπάκι Πωγωνίου, από 12 Νοεμβρίου ώρα 10:00 π.μ. μέχρι 13 Νοεμβρίου, ώρα 10:00 μ.μ.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Άρτας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (24-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή - Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κάτω Γραικικό - Ροδαυγή – Πιστιανά.
Τρίτη (25-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκούπα – Δαφνωτή – Άγναντα – Καταρράκτης – Κτιστάδες – Μελισσουργοί.
Τετάρτη (26-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα.
Πέμπτη (27-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζυγός – Μαρκινιάδα – Διάσελλο- -Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα - Γιαννιώτι – Σκουληκαριά.

«Ηπειρωτική Συσπείρωση»: Ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ώρα 7:00 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος

Η «Ηπειρωτική Συσπείρωση», θεωρώντας ουσιαστική ανάγκη τη δημόσια ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Δ.Σ. και στη ζωή της Π.Σ.Ε., θα συνεχίσει την τακτική ενημέρωση των αποδήμων Ηπειρωτών, των Αδελφοτήτων, των Συλλόγων και των Ομοσπονδιών.
Καλούμε τους απόδημους Ηπειρώτες, τα μέλη των ΔΣ των Αδελφοτήτων, των Ενώσεων, των Ομοσπονδιών σε
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στις 7:00 μ.μ.
Στη μεγάλη αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

Κλεισθένους 15, 7ος όροφος

Καθίζηση κοντά σε παρακαμπτήριο δρόμο προς τα Δολιανά στην περιοχή Καλπακίου Πωγωνίου

Καθίζηση σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ κοντά σε παρακαμπτήριο δρόμο προς τα Δολιανά, στην περιοχή  Καλπακίου Πωγωνίου.
Στο σημείο άνοιξε η γη και σχηματίστηκε μεγάλος κρατήρας περίπου 120 τ.μ. και βάθους τριάντα μέτρων περίπου.
Φωτό: Κυριάκος Ζαβιτσανος
Το σημείο επισκέφθηκε ο δήμαρχος κ. Κώστας Καψάλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Δελβινακίου.
Για το φαινόμενο που βρίσκεται σε εξέλιξη,  ενημερώθηκε η Περιφέρεια Ηπείρου και η Πολιτική Προστασία ενώ το Σάββατο αναμένεται να γίνει αυτοψία από το ΙΓΜΕ.
Δεν αποκλείεται η καθίζηση να συνδέεται με την σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών στην ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου.
Η βροχόπτωση έχει επιδεινώσει την κατάσταση και έχει αυξήσει την έκταση του κρατήρα.
Η καθίζηση βρίσκεται μακριά από τα σπίτια του Καλπακίου και προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Φωτό: Κώστας Δόσης

Κλειστά την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, λόγω των συνδικαλιστικών εκλογών για την ανάδειξη αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, λόγω των συνδικαλιστικών εκλογών για την ανάδειξη αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων.
Για τη διευκόλυνση των εκλογέων και τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής τους, χορηγείται άδεια μίας (1) ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Να σημειώσουμε πως ότι όσοι εκπαιδευτικοί κάνουν χρήση της ως άνω άδειας υποχρεούνται να προσκομίσουν στο σχολείο τους βεβαίωση συμμετοχής από την αντίστοιχη εφορευτική επιτροπή.
Οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, προκειμένου να διευκολυνθούν, μπορούν να απουσιάσουν από την υπηρεσία τους ως εξής:

Οι υποψήφιοι για τα Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια πέντε (5) ημέρες, για τα Ανώτερα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια τρεις (3) ημέρες, υποψήφιοι για τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια δύο (2) ημέρες.

Δήμος Κόνιτσας: Τριήμερες εκδηλώσεις, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ο Δήμος Κόνιτσας διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο παρακάτω Πρόγραμμα.
ΤΕΤΑΡΤΗ 26η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων και οικιών από την 8η πρωινή ώρα της ημέρας έως και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
Ώρα 19:00 Εκδήλωση και βράβευση για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ – ΤΕΙ στην αίθουσα τελετών του Δήμου Κόνιτσας.
Ώρα 19:30 Προβολή της ταινίας «Ξυπόλητο Τάγμα» στην αίθουσα τελετών του Δήμου Κόνιτσας.
ΠΕΜΠΤΗ 27η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ώρα 9:00 Στο Γυμνάσιο, στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑΛ, στα Δημοτικά Σχολεία και στα Νηπιαγωγεία της Πόλης μας θα γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις με θέμα σχετικό με την Εθνική Εορτή.
΄Ωρα 11:30 Επιμνημόσυνη δέηση με τη συμμετοχή μαθητών, καθηγητών, δασκάλων όλων των Σχολείων και Ιδρυμάτων, στο Μαυσωλείο Πεσόντων 1940, που βρίσκεται στο παρεκκλήσιο «Άγιος Αθανάσιος». Κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο και από τους μαθητές, παρουσία των Αρχών. Διευθέτηση χώρου μαυσωλείου για την επιμνημόσυνη δέηση με μέριμνα 583Μ/ΤΠ.
Ώρα 12:30 Επιμνημόσυνη Δέηση στο λόφο του ΕΦ. Ανθλγού Παύλου Παυλίδη στο Ελεύθερο Κόνιτσας. 
Κατάθεση στεφάνων από κ. Δήμαρχο, Εκπρόσωπο της Τ.Κ. Ελευθέρου, συγγενείς. Τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος.
Μικρή δεξίωση.
Ώρα 17.45
Στην αίθουσα τελετών του Δήμου Κόνιτσας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
-Σύντομη παρουσίαση της εξέλιξης της μάχης της Πίνδου από τον κ. Λάκκα Αθανάσιο, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κόνιτσας.
-Προβολή μικρής διάρκειας επίκαιρης ταινίας του Σ. Πολενάκη.
-Επετειακά τραγούδια από τη χορωδία και τη φιλαρμονική «Ελευθέριος Παγγές» του Δήμου μας.
Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, Λεσχών, Μαυσωλείων καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών την 27η και 28η Οκτωβρίου από τη δύση του ηλίου ως τις 7:00 π.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:
Ώρα 07:30: Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες των Εκκλησιών της Πόλης.
Όρθρος και Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
΄Ωρα 8:30: Έπαρση της Σημαίας στη Λ.Α.Φ.Κ.
Ώρα 10:30: Επίσημη Δοξολογία
Ώρα 10:45: Θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Ηρώων μπροστά
από το Δημαρχείο και στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές, Συλλόγους , Σωματεία. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ηρώων του έπους. - Εθνικός ΄Υμνος. Απόδοση τιμών με μέριμνα 583 Μ/ΤΠ.
Ώρα 11:00: Στην αίθουσα τελετών του Δήμου θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας ο κ. Νικόλαος Καραμάνης, εκπαιδευτικός 2ου Δημοτικού Σχολείου Κόνιτσας, με θέμα «28η Οκτωβρίου 1940 – 28η Οκτωβρίου 2016: 76 έτη ΔΟΞΑ – ΤΙΜΗ – ΧΡΕΟΣ».
Μετά την ομιλία ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας θα δεξιωθούν τις Αρχές και τους Δημότες στο Δημαρχείο.
Ώρα 11:30: Παρέλαση προ των επισήμων στον καθορισμένο χώρο, μαθητών
και μαθητριών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, ΕΠΑΛ. και Τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων.
Θα ακολουθήσει δεξίωση των Αρχών στη Λ.Α.Φ.Κ.
Στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία Κόνιτσας θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
του Δήμου μας.
Ώρα 17:30: Υποστολή της Σημαίας.
Ώρα 18:30: Οι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου – ΕΠΑΛ Κόνιτσας

θα παρουσιάσουν επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Σκηνές από το 40 και την Αντίσταση» στην αίθουσα τελετών Γυμνασίου –Λυκείου.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (24-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (25-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (26-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (27-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
Κυριακή (30-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί – Γλυκή.

Παρουσίαση του βιβλίου του Ηπειρώτη συγγραφέα Τάσου Βασιλείου «Όσα φέρνει ο Καλαμάς», την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ώρα 12:00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αποδήμων Μουργκάνας

Παρουσίαση του βιβλίου του Ηπειρώτη συγγραφέα Τάσου Βασιλείου ''Όσα φέρνει ο Καλαμάς'', την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, ώρα 12.00' το μεσημέρι, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αποδήμων Μουργκάνας, Γερανίου 44, 5ος όροφος, Ομόνοια
Το βιβλίο είναι σταχυολογήματα από τα κατά καιρούς δημοσιεύματά του συγγραφέα Τάσου Βασιλείου σ' εφημερίδες των Ιωαννίνων.
Ο τίτλος του είναι από την ομώνυμη στήλη στην εφημερίδα "Νέοι Αγώνες Ιωαννίνων".
Αποτελείται από κείμενα μικρά, λιτά, ποικίλου περιεχομένου. 
Όπως και αυτά που είχαν περιληφθεί, πριν από χρόνια, στο προηγούμενο βιβλίο του συγγραφέα "Σουρβιά". Και το παρόν είναι συνέχεια του προηγούμενου, είναι το αδελφάκι του!

Περιεχόμενα
Επιστροφή στην Κωστάνα
Όσα φέρνει ο Καλαμάς
Στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης
Στην Αγία Παρασκευή
Οινομαγειρείον Ματσάγγα
Το κολύμπι
Η χρεία
Ανιέλιε - Καλοχώρι
Η απογραφή
Άλλοι καιροί
Ηλίας Μπέτζελος
Οι Γαλάνηδες
Στον "Αυλό" του Λιούγγου
Στο Παλαιοζογλόπι
Τα εγγονάκια

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (24-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (25-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (26-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (27-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Σάββατο (29-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο – Χόχλα - Κουκούλι.