Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 25.000 θέσεις του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

 


Η προθεσμία λήγει την Παρασκευή 18 Μαρτίου

 Ξεκίνησε σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, υπηρεσίες υπουργείων και άλλων φορέων», οκτάμηνης διάρκειας, με τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης από τον ΟΑΕΔ και την ανάρτησή της στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.oaed.gr ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το πρόγραμμα απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο Μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε σήμερα στις 16:00 και λήγει την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στόχος του νέου προγράμματος είναι η ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων, με έμφαση κυρίως σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, που αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο αποκλεισμού (μακροχρόνια άνεργοι, άνεργοι με χαμηλά προσόντα) και απαιτείται να εργαστούν σε πρώτη φάση σε «προστατευμένο περιβάλλον», προκειμένου να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και να αποφύγουν την περιθωριοποίηση, διατηρώντας την ικανότητα απασχόλησής τους. 

Παράλληλα, το πρόγραμμα στοχεύει στην αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ανέργων, ώστε οι συμμετέχοντες να ενισχύονται κατά τη διαδικασία ένταξής τους στην αγορά εργασίας, αλλά και στην παροχή ποιοτικότερων και αποτελεσματικότερων υπηρεσιών στους Δήμους και τις Περιφέρειες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Περιφέρεια Ηπείρου: Ενημέρωση Ο.Ε. για λεωφόρο Νιάρχου- Αγρόκτημα Κατσικά

 


Σε ζητήματα που αφορούν τους δύο οδικούς άξονες που κατασκευάζονται στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων αναφέρθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου.

Συγκεκριμένα για τη λεωφόρο Νιάρχου, που υλοποιείται από την Περιφέρεια,  είπε ότι το έργο υλοποιείται με γρήγορο ρυθμό, ενώ παράλληλα εξετάζονται και διάφορα ζητήματα ή και αιτήματα που τίθενται. Σήμερα, πρόσθεσε, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τις Τεχνικές Υπηρεσίες και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» με αντικείμενο την εξέταση του αιτήματος για κατάργηση του ανισόπεδου κόμβου στη συμβολή της Νιάρχου με την Περιφερειακή οδό. Όπως προέκυψε δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αλλαγής της μελέτης, καθώς ο σκοπός της κατασκευής του συγκριμένου ανισόπεδου κόμβου είναι η ανεμπόδιστη κυκλοφορία των οχημάτων προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  και το Πανεπιστήμιο.

Όσον αφορά τη λεωφόρο Γεννηματά, έργο που υλοποιείται από το Δήμο Ιωαννιτών με χρηματοδότηση επίσης από το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020», είπε ότι ένα τμήμα της διέρχεται από το αγρόκτημα Κατσικά, αλλά και από το οικόπεδο που εξετάζεται η τοποθέτηση του πρώην Κλειστού Ξιφασκίας, που έχουν  παραχωρηθεί στην Περιφέρεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Προβλέπεται μάλιστα και η κατασκευή κυκλικού κόμβου για τον οποίον έχουν γίνει οι απαιτούμενες γεωλογικές μελέτες. Ειδικά για το οικόπεδο ο  Περιφερειάρχης ανέφερε  ότι η συγκεκριμένη έκταση είναι διακριτή από το υπόλοιπο Αγρόκτημα Κατσικά, ανήκει στα όρια της Τ.Κ. Ανατολής, είναι χαρακτηρισμένο για τουρισμό- αθλητισμό, δίπλα του υπάρχουν και κατοικίες, ενώ το μόνο που θα απαιτηθεί για την εγκατάσταση του πρώην Κλειστού είναι η καθ΄ ύψος υπέρβαση, κάτι που ισχύει για οποιοδήποτε   σημείο του λεκανοπεδίου θα τοποθετούνταν.

EΟΔΥ: Ογδόντα θάνατοι σήμερα, 18.605 νέα κρούσματα

 


42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ογδόντα θάνατοι σήμερα 18.605, νέα κρούσματα.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.605, εκ των οποίων 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.274.025 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 49.7% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 339 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.213 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 80, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 25.183 θάνατοι.

Το 95.0% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 470 (62.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη.

To 86.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 349 (74.26%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 121 (25.74%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.193 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 372 (ημερήσια μεταβολή -0.8%).

Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 374 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Ο Δήμος Ζίτσας στους «ορεινούς» Δήμους. Δικαιώθηκε η προσπάθεια της Δ.Α.

 


Στον κατάλογο των «ορεινών» Δήμων της χώρας συγκαταλέγεται πλέον ο Δήμος Ζίτσας αποκομίζοντας επιπλέον οφέλη και πλεονεκτήματα μέσα από εξειδικευμένες πιστώσεις και προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών. Μάλιστα με την πρόσφατη  κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων σε μικρούς νησιωτικούς & ορεινούς Δήμους της χώρας, στον Δήμο Ζίτσας διατίθεται το ποσό των 331.000 ευρώ.

Η απόφαση αυτή του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα δικαιώνει την προσπάθεια που κατέβαλε την τελευταία πενταετία η Δημοτική Αρχή Ζίτσας και προσωπικά ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος τόσο με την αποστολή σχετικών εγγράφων όσο και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με τους εκάστοτε Υπουργούς Εσωτερικών. Να σημειωθεί πως από το Μάρτιο του 2017 έως το Φεβρουάριο του 2021 με έγγραφά του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών ο Δήμαρχος Ζίτσας επεσήμανε πως ο Δήμος πληροί τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στον κατάλογο των «μικρών νησιωτικών & ορεινών Δήμων της χώρας» καθώς σύμφωνα με τις ισχύουσες Κοινοτικές Οδηγίες το 70% των Κοινοτήτων του έχουν χαρακτηρισθεί ορεινές περιοχές και το υπόλοιπο 30% κατατάσσονται στις μειονεκτικές.

Δωρεάν rapid tests σε Βασιλικό και Κεφαλόβρυσο την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου

 


Η ΚομΥ Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Πωγωνίου θα πραγματοποιήσει δωρεάν ανοιχτή δειγματοληψία rapid test στους κατοίκους των Κοινοτήτων Βασιλικού και Κεφαλοβρύσου την Τρίτη 22/2/22  ως εξής:

·         Από 10:00 έως 11:00 στο Βασιλικό (Κοινοτικό Γραφείο)

·         Από 11:30 έως 13:00 στο Κεφαλόβρυσο (παλιό Δημαρχείο)

Όσοι πολίτες του Δήμου Πωγωνίου  επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ, μπορούν να προσέλθουν.

Τριάντα τρεις παραβάσεις στην Ήπειρο, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, για μη εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

 


Συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 60.006 έλεγχοι, από τους οποίους οι 25.826 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 341 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκε 1 σύλληψη. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 19 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Αναλυτικά οι έλεγχοι και τα αποτελέσματα:

272 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 271 πρόστιμα των 300 ευρώ και 1 πρόστιμο των 150 ευρώ, ως ακολούθως:

58 στη Θεσσαλονίκη,

36 στην Αττική,

33 στην Ήπειρο,

29 στο Βόρειο Αιγαίο,

26 στα Ιόνια Νησιά,

16 στο Νότιο Αιγαίο,

16 στην Πελοπόννησο,

13 στη Δυτική Ελλάδα,

12 στη Στερεά Ελλάδα,

  9 στην Κεντρική Μακεδονία,

  8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

  7 στη Θεσσαλία,

  6 στη Δυτική Μακεδονία και

  3 στην Κρήτη.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 100.901 ομοειδείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 97.368 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και 3.533 των 150 ευρώ.

6 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή προστίμου των 300 ευρώ στο Βόρειο Αιγαίο.

Από την έναρξη εφαρμογής των μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 196.668 ομοειδείς παραβάσεις

63 παραβάσεις και 1 σύλληψη για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν οι ακόλουθες κυρώσεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων και συγκεκριμένα:

Στην Αττική, σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο, σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

- 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών,

- 7 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτη, εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων.

Στην Κεντρική Μακεδονία, 12 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων καθώς και από εργαζόμενο σε λαϊκή αγορά. Επιπλέον, 1 παράβαση, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτη οχήματος.

Στη Θεσσαλονίκη, 9 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων.

Στη Στερεά Ελλάδα, 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο, ιδιοκτήτες και πελάτες καταστημάτων.

Στην Κρήτη,

- 7 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτη καταστημάτων,

- 1 παράβαση σε κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Στη Δυτική Ελλάδα,

- 3 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων,

- 2 παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Στην Πελοπόννησο, 3 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτη καταστημάτων.

Στη Θεσσαλία, 3 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη και πελάτες καταστημάτων.

Στην Ήπειρο, 2 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων.

Στη Δυτική Μακεδονία, 2 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους καταστημάτων.

Στο Βόρειο Αιγαίο, 1 παράβαση των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, εντός επιχείρησης.

Στα Ιόνια Νησιά, 1 παράβαση των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο καταστήματος.

Στο Νότιο Αιγαίο, 1 παράβαση των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο καταστήματος.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 31.730 ομοειδείς παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 3.001 άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Παρακάλαμος: Δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και από ώρα 10:00 π.μ. έως και 1:00 μ.μ.

 


Αγαπητοί συγχωριανοί-συνδημότες, το Τοπικό Συμβούλιο κατόπιν του μεγάλου αριθμού των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στον έλεγχο προ ημερών, αποφάσισε σε εκ νέου αίτημα προς την αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου κ. Νακου Αγνή (πάντα είναι δίπλα μας σε ότι κι αν έχουμε ζητήσει) και αποφασίστηκε ότι τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και από ώρα 10.00 π.μ. έως και 13.00 μ.μ. θα διενεργηθούν νέοι έλεγχοι.

Σας προτρέπουμε όλους να προσέλθετε για δωρεάν Rapid τεστ στο ιατρείο του χωριού μας και παρακαλούμε όσους είναι θετικοί, να τηρούν ευλαβικά τις οδηγίες από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος

Φωτιά στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia ανοιχτά της Ηγουμενίτσας

Πυρκαγιά ξέσπασε στο επιβατηγό -οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia, που πλέει υπό σημαία Ιταλίας, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας, κατά την εκτέλεση δρομολογίου από Ηγουμενίτσα  προς Μπρίντεζι.

Οι 237 επιβάτες και τα 51 μέλη του πληρώματος αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στις σωστικές λέμβους και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μεταφερθούν στην Κέρκυρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πλοίαρχος του πλοίου ενημέρωσε ότι όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και περισυλλέγονται από παραπλέοντα πλοία, σκάφη του λιμενικού και της ιταλικής ακτοφυλακής. Ένας επιβάτης με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρεται ήδη με πλωτό του λιμενικού στη Κέρκυρα.

Στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται το πλοίο σπεύδουν η φρεγάτα Ύδρα και τρία ελικόπτερα.

Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Αποδεικνύεστε μοιραίοι και άβουλοι στη διαχείριση της ακρίβειας και της επερχόμενης πείνας»

 


Ειδική αναφορά στο σοβαρό ζήτημα των τριετιών στον ιδιωτικό τομέα, έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, στη συζήτηση επί του σ/ν για τον ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «οι τριετίες του ιδιωτικού τομέα, ήταν μια κατάκτηση του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα, η οποία όμως καταργήθηκε το 2012 με τον κοινωνικοκτόνο νόμο 4093. Πρόσφατα το Συμβούλιο της Επικρατείας, ασχολήθηκε με το ζήτημα, αλλά θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα η πολύ μεγάλη αυτή κοινωνική αδικία». Εν συνεχεία αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα της ακρίβειας, η οποία έχει αφυδατώσει την κοινωνία,  τόνισε ότι «πλέον αρχίζει να ενδημεί το φαινόμενο της πείνας και στην κυβέρνηση αποδεικνύεστε μοιραίοι και άβουλοι στο να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την ακρίβεια».

Εισερχόμενος στη συζήτηση επί του σ/ν, επεσήμανε πως «διαχρονικά κανείς δεν πρέπει να δηλώνει ευχαριστημένος για την αποτελεσματικότητα στον χρόνο της απόδοση των συντάξεων. Ωστόσο, μέσα στη δύσκολη κατάσταση που ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το 2015 τα Ασφαλιστικά Ταμεία, χωρίς σημειωτέον να υφίσταται καν μηχανογραφικό σύστημα, προχώρησε σε μια εξαιρετικά μεγάλη μεταρρύθμιση αυτή της ενοποίησής τους». Στη συνέχεια ο βουλευτής άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί το ζήτημα της απονομής των συντάξεων φέροντας ως παράδειγμα την απόφαση της κυβέρνησης να αναθέσει τη διεκπεραίωση των συντάξεων σε ιδιώτες λογιστές και δικηγόρους, με τα στοιχεία να είναι αποκαλυπτικά και εδώ και μήνες να έχουν εκδοθεί μόλις 18 συντάξεις!

18η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Φεβρουαρίου στον Α΄ Όμιλο στη Hall of Brands Α΄ ερασιτεχνική, εντός ο Αγροτικός Αστέρας (Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά-Θύελλα Ελεούσας 20-02-22/15:30)

 


ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ

ΩΡΑ: 15:30

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ     


Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον Α΄ Όμιλο της  Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνικής

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 - Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (15:30)

ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ (15:30)

Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ-Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ (17:15)                

Κυριακή  20 Φεβρουαρίου 2022  

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ (15:30)                  

Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ (16:00)

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid tests από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου

 


Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου rapid test στην Ήπειρο είναι τα ακόλουθα:

Άρτα, Κέντρο Υγείας – ISO BOX, 08:30-15:30

Άρτα, Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, 08:30-15:30

Θεσπρωτία, ΓΝ Φιλιατών, 08:30-13:30

Θεσπρωτία, Ηγουμενίτσα, Πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον, 09:00-17:00

Θεσπρωτία, Περιφερειακό Ιατρείο Συβότων, 10:00-14:00

Ιωάννινα, Περιφέρεια Ηπείρου, 09:00-17:00

Ιωάννινα, Χρυσοβίτσα, πνευματικό κέντρο, 10:00-14:00

Πρέβεζα, Αίθουσα Λιμενικού Ταμείου, Ελ. Βενιζέλου 20, 09:00-14:00

Πρέβεζα, ΚΑΠΗ Φιλιππιάδας, Φιλιππιάδα, 09:00-12:00.

17η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Φεβρουαρίου στον Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής, ρεπό η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου


 Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στο Α΄ Όμιλο, maison Β΄ ερασιτεχνικής

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Π.Α.Ο.ΠΕΝΤΕΛΗΣ-Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ (15:00)            

Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-Π.Α.Σ.ΚΑΣΤΡΟΥ (15:30)                

Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ (15:30)          

Κυριακή  20 Φεβρουαρίου 2022  

Α.Σ. ΦΛΟΓΑ ΠΕΤΣΑΛΙΟΥ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ (15:30)

Ρεπό: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ

Πόνος στον αυχένα και μούδιασμα στα άκρα: Πότε να ανησυχήσουμε;