Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

23η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου στον Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής, εντός έδρας η Αναγέννηση (Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου-Α.Ο. Αμπελόκηποι 3-04-22/16:00)

 


ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΓΗΠΕΔΟ EPIRUS SPORT

ΩΡΑ: 16:00 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

 

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στο Α΄ Όμιλο, maison Β΄ ερασιτεχνικής

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ-Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ (17:15)

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ (15:00)     

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ    (16:00)

Α.Σ. ΦΛΟΓΑ ΠΕΤΣΑΛΙΟΥ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ (17:15)

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης με το πρόσχημα της απολύμανσης

 


Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου υπόθεση απάτης, που έγινε προχθές (30-03-2022) σε χωριό της Πρέβεζας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού και ημεδαπής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης προσποιούμενοι υπαλλήλους του Δήμου και την έπεισαν να συγκεντρώσει σε ασφαλές σημείο όσα χρήματα διατηρούσε στο σπίτι της, ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά τους από απολύμανση στην οποία δήθεν θα προέβαιναν.

Ακολούθως, αφαίρεσαν τα συγκεντρωθέντα χρήματα, που ανέρχονταν στο ποσό των -2.350- ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο, που είχαν σταθμεύσει εξωτερικά του σπιτιού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Συνάντηση του Προέδρου του Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών” με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά

 


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιωάννινα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”  κ. Charis Liouris  και τον Διευθυντή κ. Βασίλη Μήτσιο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος της “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών” ανάπτυξε τα προβλήματα τα οποία απασχολούν το σύνολο των αγροτών της περιοχής μας και ταυτόχρονα του επέδωσε το παρακάτω υπόμνημα.

                                                ΥΠΟΜΝΗΜΑ

   Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κτηνοτροφία είναι τεράστια δεδομένου του ότι το κόστος παραγωγής έχει εκτοξευθεί σε πρωτοφανή επίπεδα λόγω της υπέρμετρης αύξησης στις τιμές των ζωοτροφών και των καλλιεργητικών  εφοδίων  με τις αυξήσεις να πλησιάζουν το 100% των τιμών, αλλά και της ενέργειας ( ηλεκτρισμός, πετρέλαιο, υγραέριο).

  Ιδιαίτερα στο νομό μας η κρίση είναι πιο έντονη γιατί το κόστος παραγωγής είναι πολύ υψηλότερο έναντι της υπόλοιπης χώρας επειδή οι παραγόμενες ποσότητες ζωοτροφών είναι ελάχιστες λόγω της μορφολογίας του εδάφους αλλά και του μικρού και κατακερματισμένου κλήρου, ο οποίος καθιστά ασύμφορες τις καλλιέργειες. Τα προβλήματα αυτά διογκώθηκαν  τα τελευταία χρόνια με τα αγριογούρουνα, κοπάδια από τα οποία κινούνται ανεξέλεγκτα και αφανίζουν στην κυριολεξία την αγροτική παραγωγή και παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες και υπομνήματα δεν έχει ληφθεί ακόμη κανένα μέτρο.  

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ-ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες, την Κυριακή 17 Απριλίου, ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου στο Δελβινάκι

 


Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου καλεί τα μέλη του (ταμειακώς εντάξει) στις 10 Απριλίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου  σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες σύμφωνα με το καταστατικό του και με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων για τον COVID 19 με θέματα:

1) Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Έγκριση Απολογισμού 2021.

3) Έγκριση Προϋπολογισμού 2022.

4) Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικ. Συμβουλίου & Ελεγκτικής

Επιτροπής.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή πρέπει να καταθέσουν αίτηση στα Γραφεία του Συλλόγου τηλ:2657022359 από 21 Μαρτίου έως και  5  Απριλίου, ημέρα Τρίτη και (ώρες: 12:00 – 14.00).

Σε περίπτωση μη απαρτίας την 10 Απριλίου 2022 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ  η Συνέλευση θα επαναληφθεί την 17η Απριλίου 2022 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Κατά την προσέλευσή σας για την ψηφοφορία είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο θήρας θεωρημένο για την κυνηγετική περίοδο 2021 – 2022.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

3ο Εργαστήριο POLYPHONIA στα Κτίσματα Πωγωνίου

 


Στο «σπίτι» της πολυφωνικής μουσικής στο Κέντρο Πολυφωνικού Τραγουδιού Κτισμάτων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 το 3Ο Εργαστήριο POLYPHONIA. Η δράση υλοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου στα πλαίσια του Προγράμματος ∆ιασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA II Ελλάδα-Αλβανία στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Πωγωνίου.

Στόχος του έργου είναι η διαφύλαξη και αξιοποίηση σπάνιας και πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πολυφωνικής μουσικής που εντοπίζεται στις περιοχές της Ηπείρου και της Νότιας Αλβανίας.

Στα πλαίσια του 3ου Εργαστηρίου παρουσιάστηκε το Έργο και η συμβολή του στη διατήρηση του Πολυφωνικού Τραγουδιού ενώ οι καταξιωμένοι μουσικολόγοι κ.κ. Κωνσταντίνος Λώλης και Παναγιώτης Τέλλης παρουσίασαν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του μουσικού είδους. Παράλληλα, ο ερευνητής και ερμηνευτής παραδοσιακών τραγουδιών κ. Θανάσης Βιλτανιώτης αναφέρθηκε στην ιστορία και στην πορεία του πολυφωνικού τραγουδιού.

ΕΟΔΥ: Εξήντα θάνατοι σήμερα, 21.102 νέα κρούσματα

 


14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, εξήντα θάνατοι σήμερα, 21.102 νέα κρούσματα.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 21.102 , εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.051.531(ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 49.1% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 181 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.778 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 60, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 27.571 θάνατοι.

Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 351 (66.4% άνδρες).

Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη.

To 91.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 210 (59.83%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 141 (40.17%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.467 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 485 (ημερήσια μεταβολή +6.13%).

Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 441 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

 

Στο Βέλικο Τάρνοβο της Βουλγαρίας βρέθηκαν μέσω Erasmus+ πέντε μαθητές του Ζωγράφειου Σχολείου

 

Τα μοναδικά οφέλη της συμμετοχής σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είχαν τη χαρά να αποκομίσουν πέντες μαθητές Λυκείου του Ζωγράφειου Σχολείου, οι οποίοι το διάστημα 20-26 Μαρτίου 2022, υπό τη συνοδεία δύο εκπαιδευτικών του Σχολείου βρέθηκαν στην πρώτη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την πόλη-μουσείο του Βέλικο Τάρνοβο. Η εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρώτης κινητικότητας για μαθητές (C1) του έργου “SmARTourism” και στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης αποστολές μαθητών και από τα υπόλοιπα σχολεία-εταίρους (Βουλγαρία, Γαλλία, Ιταλία, Σερβία και Τουρκία).

Οι μαθητές του πρώτου Ευρωπαϊκού Σχολείου στην Ήπειρο και του πρώτου Σχολείου Ελληνο-Αυστριακής Αγωγής στην Ελλάδα ήρθαν σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς, παρακολούθησαν μαθήματα στο βουλγαρικό σχολείο, είχαν τη δυνατότητα ουσιαστικής γνωριμίας με ξένα εκπαιδευτικά συστήματα και βελτίωσαν το επίπεδο της αγγλομάθειάς τους. Επίσης, μαζί με τους συμμαθητές τους από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, συμμετείχαν σε διακρατικές μαθητικές ομάδες και εφάρμοσαν σε πρακτικό επίπεδο την ψηφιακή εκπαίδευση που έλαβαν διαδικτυακά όλο το προηγούμενο διάστημα.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο Βέλικο Τάρνοβο, την πόλη των τσάρων της Βουλγαρίας, που έχει αναγνωριστεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και επισκέφτηκαν μεσαιωνικά κάστρα, πατριαρχικούς ναούς και τσαρικά ανάκτορα. Εντυπωσιάστηκαν από το κάστρο του Τσάρεβετς, που ήταν το κύριο οχυρό της πρωτεύουσας της Δεύτερης Βουλγαρικής Αυτοκρατορίας από το 1185 μέχρι το 1393, όταν η πόλη κατακτήθηκε από τους Οθωμανούς, και στέγαζε το βασιλικό παλάτι και το Πατριαρχικό Μέγαρο. Τέλος, το πρόγραμμα περιλάμβανε για τους μαθητές του Ζωγράφειου Σχολείου ξεναγήσεις στην πόλη της Φιλιππούπολης αλλά και στη σημερινή πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια.


Παναγιώτης Κουρουμπλής: Άμεσες ενέργειες για την ασφαλή αποχώρηση των Ελλήνων ομογενών από την Ουκρανία

 


Την Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών, αναφορικά με την δραματική κατάσταση των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία και την άμεση και ασφαλή απομάκρυνσή τους από τις εμπόλεμες περιοχές της Μαριούπολης,  συζήτησε σήμερα στη Βουλή, ο πρώην Υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής, ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει ομογενείς στην εμπόλεμη περιοχή και αφού καταδίκασε απερίφραστα,  για ακόμη μία φορά, τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία αντιτίθεται πλήρως στο Διεθνές Δίκαιο, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βιώνει η ελληνική ομογένεια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, παράλληλα με τις ρωσικές επιθέσεις, έρχεται αντιμέτωπη με την απειλή των  παρακρατικών οργανώσεων που δρουν στην ευρύτερη περιοχή της Μαριούπολης. Αναφέρθηκε επίσης, στο χρέος της ελληνικής κυβέρνησης, να προστατεύσει τον ομογενή πληθυσμό, διασφαλίζοντας την άμεση και ασφαλή απομάκρυνσή του από τις εμπόλεμες  περιοχές, σε συνεργασία με  την ουκρανική και τη ρωσική κυβέρνηση, καθώς επίσης και να μεριμνήσει για την αποστολή ελληνικών κλιμακίων στα σύνορα Ουκρανίας[1]Ρουμανίας, που θα υποδέχονται τους ομογενείς μας.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Κουρουμπλής ερώτησε τον αρμόδιο Υπουργό εάν προτίθεται η ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει από την κυβέρνηση της Ρωσίας και της Ουκρανίας, να επιτρέψουν σε Επιτροπή του Ελληνικού και Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού που θα αναχωρήσει από την Ελλάδα, να προσεγγίσει με ασφάλεια τη Μαριούπολη και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού που βρίσκονται ήδη εκεί, να συμβάλουν στην ασφαλή απομάκρυνση όσων ομογενών θέλουν να αποχωρήσουν από την ευρύτερη πολιορκημένη περιοχή, αλλά και στη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας επί τόπου.

Δήμος Ζίτσας: Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων, τη Δευτέρα 4 Απριλίου

 


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων ο Δήμος Ζίτσας πραγματοποιεί εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο Γυμνάσιο Ελεούσας στις 11:30 το πρωί.
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Γραφείο Διαχείρισης Αδέσποτων και Ανεπιτήρητων Ζώων σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ζίτσας με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών.
Ομιλητές θα είναι η Πρόεδρος της ΚΙ.ΔΙ.ΖΩ. Ιωαννίνων Εύα Κρυστάλλη και ο Διπλωματούχος Εκπαιδευτής Σκύλων Σάββας Νικολά.
Να σημειωθεί πως η 4η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων από το 2010 με πρωτοβουλία των Ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που υπολογίζεται ότι διαβιούν υπό άσχημες συνθήκες στον πλανήτη μας.

Δυο παραβάσεις στην Ήπειρο, την Πέμπτη 31 Μαρτίου, για μη εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

 


Συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Πέμπτη 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 70.824 έλεγχοι, από τους οποίους οι 36.267 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 107 παραβάσεις, 3 αναστολές λειτουργίας καταστημάτων και 2 συλλήψεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Αναλυτικά οι έλεγχοι και τα αποτελέσματα:

·         30 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 26 πρόστιμα των 300 ευρώ και 4 των 150 ευρώ, ως ακολούθως:

o    11 στη Θεσσαλονίκη,

o      5 στη Δυτική Ελλάδα,

o      4 στο Βόρειο Αιγαίο,

o      3 στη Δυτική Μακεδονία,

o      2 στην Ήπειρο,

o      2 στην Κρήτη,

o      1 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

o      1 στη Στερεά Ελλάδα και

o      1 στην Πελοπόννησο.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 105.606 ομοειδείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 101.954 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και 3.652 των 150 ευρώ.

·         παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ στο Βόρειο Αιγαίο.

Από την έναρξη εφαρμογής των μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 196.884 ομοειδείς παραβάσεις.

·         69 παραβάσεις και 2 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν οι ακόλουθες κυρώσεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων και συγκεκριμένα:

Στην Πελοπόννησο,

- σύλληψη ιδιοκτήτη και εργαζόμενου και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, διότι κατελήφθη να απασχολείται ο εργαζόμενος, ενώ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοιό.

- 1 παράβαση των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο καταστήματος,

- 1 παράβαση σε κατάστημα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Στην Κεντρική Μακεδονία,

- 10.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 30ήμερης αναστολής λειτουργίας, για είσοδο πελάτη στον εξωτερικό χώρο χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 1 παράβαση στον πελάτη,

- 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για είσοδο πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 1 παράβαση στον πελάτη,

- 9 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων.

Στην Ήπειρο, 14 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από πελάτες καταστημάτων.

Στη Στερεά Ελλάδα, 11 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 5 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων.

Στη Θεσσαλονίκη,

- 4 παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας κανόνων λειτουργίας,

- 1 παράβαση των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτη καταστήματος και 1 παράβαση για μη κατοχή των απαραίτητων πιστοποιητικών από πελάτη.

Στη Δυτική Ελλάδα,

- 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων

- 1 παράβαση σε κατάστημα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Στο Βόρειο Αιγαίο, 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστήματος.

Στα Ιόνια Νησιά, 3 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων.

Στην Κρήτη,

- 2 παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων,

- 1 παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για μη χρήση αντισηπτικών.

Στη Θεσσαλία, 2 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη και πελάτη καταστημάτων.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 34.441 ομοειδείς παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 3.037 άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Δελβινάκι: Μηνιαίο πρόγραμμα παρουσίας της παιδοψυχιατρικής υπηρεσίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας

 


Μηνιαίο πρόγραμμα παρουσίας της παιδοψυχιατρικής υπηρεσίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας.

ΜΗΝΑΣ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΡΙΤΗ  05/04/2022

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/04/2022

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/04/2022

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ   

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

6977971340