Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση Ρεπετιστιωτών στην Αθήνα

 


Μια.. αυθόρμητη συνάντηση Ρεπετιστιωτών, στην Αθήνα,  υπήρξε αφορμή για να συζητήσουν οι τυχεροί παρευρισκόμενοι και να αναπολήσουν κοινές βιωματικής εικόνες από το χωριό τους.

Στο επίκεντρο της συζήτησης οι παιδικές αναμνήσεις όλων, με περίσσια κέφι και καλαμπούρια!

Πυρκαγιά σε κατοικία στην Τ.Κ. Δροσοπηγής του δήμου Κόνιτσας

 


Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία, στην Τ.Κ. Δροσοπηγής του δήμου Κόνιτσας  της Π.Ε. Ηπείρου, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με τρία  οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην κατοικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

ΠΑΣ Γιάννενα – Άρης 0-0


Κόλλησαν στο μηδέν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στους «Ζωσιμάδες», για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στο 13’ ο Πέδρο Κόντε έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Χουλιάν Κουέστα.

Στο 15΄ ο Άλβαρο Ζαμόρα με ωραία ενέργεια ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Γκέργκελι Νάγκι.

Ως το φινάλε του πρώτου μέρους, η μοναδική αξιόλογη στιγμή, ήταν μια επέμβαση του Κουέστα σε πλασέ του Γιώργου Παμλίδη από πλάγια θέση στο 40’.

Ο Ισπανός φορ του ΠΑΣ δοκίμασε και με τακουνάκι στο 52’ να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Μόουζες Οντουμπάτζο ήταν στη θέση του κι απομάκρυνε.

Οι «κίτρινοι» δοκίμασαν να απειλήσουν στο 61’, με τον Κίκε Σαβέριο να αστοχεί έπειτα από την πάσα του Μάνου Γκαρθία.

Ο Ισπανός μέσος ήταν αυτός που απείλησε στο 84’, όταν το δυνατό σουτ του έξω από την περιοχή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έβγαλε δύσκολα ο Νάγκι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου):

Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Οσέι-Τουτού, Παμλίδης, Ροσέρο (Ντεμίρ 86’), Κόντε (Λεό 63’).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος):

Κουέστα, Ντουκουρέ (Βέλεθ 57’), Μπένετ (Σουλεϊμάνοφ  46’), Σαβέριο (Μορόν 72’), Ζαμόρα, Μπράμπετς, Φατόρε, Φετφατζίδης (Νταρίντα 46’), Τζούρασεκ (Μάνου Γκαρθία 57’), Οντουμπάτζο, Ρόουζ.

“ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ”: Έκτακτη σύγκληση του ΠΣ με θέμα την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων και τις επιπτώσεις για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

 


Η παράταξη “ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ” καταθέτει αίτημα για έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέμα την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων και τις επιπτώσεις και για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς θεωρούμε πως η τοπική αυτοδιοίκηση, οι Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές και τα συμβούλια, θα πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση που διαμορφώνεται και να στηρίξουν το μέλλον των ιδρυμάτων τους.

Συγκεκριμένα, επειδή θεωρούμε πως οι επιπτώσεις για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα είναι οδυνηρές, τόσο για το μέλλον του ίδιου του Πανεπιστημίου όσο και για την τοπική κοινωνία (αναλυτικά θα αναφερθούμε στη σχετική εισήγησή μας) καλούμε όλες τις περιφερειακές παρατάξεις να πάρουν θέση και να αντισταθούν στις προθέσεις της κυβέρνησης για την αντισυνταγματική ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων και την αποδυνάμωση του Δημοσίου Πανεπιστημίου.

Τουρισμός για Όλους 2024: Τα ποσά και τα κριτήρια

 


Το πρόγραμμα, με συνολικό προϋπολογισμό 25.694.539,89 ευρώ και λήξη μέχρι 31.12.2024, έχει καινούργια χαρακτηριστικά και ενισχυμένα κοινωνικά κριτήρια και όπως ανακοινώθηκε, στοχεύει στην ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το νέο έτος.

Τα νέα κριτήρια

αύξηση του κριτηρίου εισοδήματος για όλους κατά 3.000 ευρώ σε σύγκριση με 2022-2023,

αύξηση του ποσού στη γενική κατηγορία από 150 ευρώ σε 200 ευρώ για όλους,

θέσπιση νέων κατηγοριών ειδικών κοινωνικών ομάδων που θα λάβουν 300 ευρώ επιχορήγηση: συνταξιούχοι όλων των ταμείων, έγγαμοι ή μέρη συμφώνου συμβίωσης με τρία και περισσότερα τέκνα, άγαμοι και σε κατάσταση χηρείας με προστατευόμενα τέκνα,

διπλασιασμό της επιχορήγησης για συμπολίτες μας ΑμεΑ ή με τέκνα ΑμεΑ, από 200 ευρώ σε 400 ευρώ.

Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Ειδικότερα μέσω του προγράμματος χορηγείται, κατόπιν σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης και επιλογής μέσω κλήρωσης, οικονομική διευκόλυνση ως εξής:

Ποσό ύψους 200 ευρώ σε φυσικά πρόσωπα που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια.

ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει στις δηλώσεις σε φορολογία εισοδήματος, ΦΠΑ και Ε9

 


Σημαντικές αλλαγές ξεκινούν από εφέτος και θα ολοκληρωθούν τα επόμενα χρόνια και οι οποίες έχουν να κάνουν με τον περιορισμό των δυνατοτήτων που έχουν οι φορολογούμενοι για αλλαγές των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις δηλώσεις, είτε αυτές είναι φόρου εισοδήματος ή ΦΠΑ ή και Ε9.

Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, προχωρούν με σταθερά βήματα σε ενέργειες που περιορίζουν σημαντικά την δυνατότητα φοροδιαφυγής.

Ποιες δηλώσεις θα είναι προσυμπληρωμένες

Στο πλαίσιο αυτό και όπως ανακοινώθηκε οι δηλώσεις ΦΠΑ από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα είναι προσυμπληρωμένες. Αυτό σημαίνει ότι τόσο τα έσοδα, όσο και τα έξοδα επιχειρήσεων και επαγγελματιών που θα εμφανίζονται στις δηλώσεις ΦΠΑ θα είναι προσυμπληρωμένα και θα στηρίζονται στα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στην πλατφόρμα των myDATA.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα είναι στο εξής εφικτό το «μαγείρεμα» στο οποίο επιδίδονταν αρκετοί και είχε ως αποτέλεσμα να «φουσκώνουν» τις δαπάνες και να μειώνονται τα εισοδήματα.

Οι 5 κινήσεις που σβήνουν τα τεκμήρια

 


Χαρτί, μολύβι και κομπιουτεράκι θα πρέπει να πάρουν οι φορολογούμενοι που απέκτησαν κατοικία το 2023 προκειμένου να υπολογίσουν τα ποσά που έχουν δαπανήσει αλλά και να λάβουν εγκαίρως τα μέτρα τους για να μην εγκλωβιστούν στην παγίδα των τεκμηρίων.

Στην αγορά κατοικίας, τεκμήριο αποτελεί το άθροισμα του τιμήματος, του φόρου μεταβίβασης, των συμβολαιογραφικών εξόδων καθώς και λοιπών εξόδων και φόρων. 

Στο τεκμήριο απόκτησης του ακινήτου, δηλαδή στα χρήματα που διατέθηκαν για την αγορά, θα έρθει να προστεθεί και το τεκμήριο διαβίωσης το οποίο υπολογίζεται από το πρώτο τετραγωνικό μέτρο. Μάλιστα λαμβάνονται υπόψη και οι βοηθητικοί χώροι όπως η αποθήκη ή το γκαράζ. 

Αν τα τεκμαρτά ποσά δεν καλύπτονται από τα εισοδήματα, οι φορολογούμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πληρωμή έξτρα φόρου τον οποίο όμως έχουν τη δυνατότητα να σβήσουν εάν επικαλεστούν εισοδήματα από το παρελθόν, δανεικά από τράπεζες ή συγγενείς, χρηματικές γονικές παροχές ή έσοδα από πώληση περιουσιακών στοιχείων.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπού στη Χίο


Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή για την εμπλοκή της στην υπόθεση αυτή και σε βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, υπόθεση απάτης, η οποία διαπράχθηκε κατά το προηγούμενο 20μερο περίπου, σε βάρος ημεδαπού – κατοίκου Χίου.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή της στην υπόθεση αυτή, ημεδαπή, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Πρέβεζας και σε βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, ο παθών στο πλαίσιο αγοράς φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω αγγελίας που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, παρέλαβε δέμα από εταιρεία ταχυμεταφορών στη Χίο, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των -559- ευρώ. Ακολούθως διαπίστωσε ότι, το δέμα περιείχε παλαιά και μη λειτουργικά αντικείμενα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, το συγκεκριμένο δέμα απέστειλε η ταυτοποιηθείσα ημεδαπή, από εταιρεία ταχυμεταφορών στην περιοχή της Πρέβεζας.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -559- ευρώ που είχε στην κατοχή της η δράστιδα, καθώς και αποδεικτικό έγγραφο συναλλαγής.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Διαψεύδει κατηγορηματικά την πώληση της ομάδας η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966

 


Με αφορμή νέα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη πρότασης ή συζητήσεων για την πώληση της ομάδας.

Την ώρα που η ομάδα δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής σεζόν -μέχρι τον επόμενο – παρατηρείται μια πρόθεση από ΜΜΕ να αναστατώσουν με διάφορες ανυπόστατες φήμες το εσωτερικό της ομάδας.

Στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για την αγορά των μετοχών της. Όλα αυτά είναι αερολογίες κι εκ του πονηρού ειδικά αυτή την χρονική στιγμή.

Ο στόχος μας είναι ένας και ξεκάθαρος, και δεν είναι άλλος από την σωτηρία της ομάδας και αυτό είναι το μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι καλό θα είναι να μην υιοθετούν αβασάνιστα κάθε πληροφορία ή φήμη που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Για την πόλη και το σήμα στην καρδιά!

ΠΗΓΗ: https://pasgiannina.gr/

ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες από το βράδυ του Σαββάτου

 


Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ:

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-02-2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές στα δυτικά που βαθμιαία θα επεκταθούν και στα ανατολικά και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά από τις μεσημβρινές ώρες στην Κέρκυρα, τους Παξούς και την Ήπειρο, από τις απογευματινές και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τα βόρεια ηπειρωτικά (κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη) και από τις βραδινές ώρες στη δυτική και νότια Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7, στα πελάγη τοπικά 8 και στο Αιγαίο πιθανώς έως 9 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12-02-2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, πρόσκαιρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από τις μεσημβρινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ, σταδιακά θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΤΡΙΤΗ 13-02-2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και στην ανατολική χώρα πρόσκαιρες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 και στο Ιόνιο έως 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14-02-2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες που σταδιακά θα περιοριστούν στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης Θα τιμήσει την 111η επέτειο Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης Θα τιμήσει  την 111η επέτειο από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 με Δοξολογία  στον Ιερό Ναό Νέας Παναγίας (Δημητρίου Γούναρη - Μητροπόλεως) στις 10.00 το πρωί.

Στις 10.15 π.μ εντός του Ναού τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΤΑΣ – Αρχιτέκτων Μηχανικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων στο Άγαλμα της Ηπειρώτισσας του 1940 (στη συμβολή των οδών Δημητρίου Γούναρη και Παύλου Μελά)

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Πρόεδρος π. Μηνάς Βασάκος 6978386221,

Γ.Γ.Αθηνά Τοτοκώτση: 6970361669

email: apirotan1940@gmail.co

Έρχεται «Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή για επιχειρήσεις»

 


Η προδημοσίευση του προγράμματος έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου. Το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων θα προσδιοριστεί κατά την προκήρυξή του, που αναμένεται να υπογραφεί, προσεχώς, από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη και από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, κ. Νίκο Παπαθανάση.

Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων και η μείωση της κατανάλωσης πρωτογενούς ενέργειας και κατά συνέπεια των εκπομπών διοξειδίου άνθρακα (CO2) -τουλάχιστον κατά 30% για κάθε επιχείρηση.

Με αυτά τα δεδομένα, οι ωφελούμενες επιχειρήσεις θα λάβουν ενίσχυση, προκειμένου να προβούν σε εγκατάσταση ενεργειακά, αποδοτικού εξοπλισμού, που αφορά στα εξής:

Συστήματα θέρμανσης με χρήση αντλιών θερμότητας (όπου εμπεριέχονται και ηλιοθερμικά συστήματα αύξησης της απόδοσης των αντλιών θερμότητας και μέσω αποθήκευσης θερμότητας)

Συστήματα ηλιακής θέρμανσης

Έξυπνες συσκευές μέτρησης της καταναλισκόμενης ενέργειας (πίσω από το μετρητή του δικτύου)

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (12 – 18/02/2024)

 


Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1Η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ  12/02/2024

Βουτσαράς – Κούρεντα -Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγγος – Κόντσικα -Ασβεστοχώρι.        18:00 – 01:00

ΤΡΙΤΗ 13/02/2024      

Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα – Αλεποχώρι -Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα – Αρτοπούλα.       08:00 – 15:00

ΤΕΤΑΡΤΗ  14/02/2024         

Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο -Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.        18:00 –  01:00

ΠΕΜΠΤΗ    15/02/2024         

Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά -Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο -Μηλιωτάδες. 08:00 – 15:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  16/02/2024         

Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ.Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.        18:00 – 01:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  17/02/2024

Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι– Βίτσα– Άνω Πεδινά – Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι – Καλπάκι.      08:00 – 13:00

2Η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ  12/02/2024         

Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Ωραιόκαστρο – Άγ. Κοσμάς – Κ. Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος – Δολό. 18:00 – 01:00

ΤΡΙΤΗ        13/02/2024         

Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσόδουλη – Αργυροχώρι- Ποντικάτες – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Σταυροσκιάδι – Δρυμάδες – Πωγωνιανή.    08:00 – 15:00

ΤΕΤΑΡΤΗ  14/02/2024         

Ελληνικό – Λάζαινα – Αετορράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι – Πάτερο – Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια – Κορύτιανη.  18:00 – 01:00

ΠΕΜΠΤΗ    15/02/2024         

Νεοχώρι – Κτίσματα – Χαραυγή – Καστανή – Αγ. Μαρίνα – Κ. Λάβδανη – Λάβδανη – Διμόκορη – Ψηλόκαστρο – Στρατινίστα – Περιστέρι – Κεράσοβο.       08:00 – 15:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/02/2024

Συρράκο  – Καλαρρύτες – Ματσούκι.     18:00 – 01:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  17/02/2024

Σενίκο – Δομολεσσά – Μικροχώρι – Κερασέα – Λωζανά – Ραδoβίζι – Διχούνι.      08:00 – 13:00

Mήπως έχετε πάθει burnout; Ειδικά αιματολογικά check up από τα Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot για όλο το Φεβρουάριο

 


Το σύνδρομο Burnout είναι μια κατάσταση συναισθηματικής, σωματικής και ψυχικής εξάντλησης, η οποία προκαλείται από υπερβολικό και παρατεταμένο στρες, κυρίως λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας. Τα Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot παρέχουν σε προνομιακή τιμή ένα ολοκληρωμένο πακέτο ελέγχου της κόπωσης, της ατονίας αλλά και των κενών μνήμης που δυσκολεύουν την καθημερινότητα σας. 

Συγκεκριμένα προσφέρουν:

Check up για κόπωση και ατονία στα 35€ .

Περιλαμβάνει:

• Γενική Αίματος

• Σάκχαρο

• Φερριτίνη

• Κάλιο

• Νάτριο

• Ασβέστιο

• TSH  

Check up για κενά μνήμης στα 59€.

Περιλαμβάνει:

• Βιταμίνη Α

• Βιταμίνη Β12

• Βιταμίνη C

• Φυλλικό Οξύ

Η προσφορά ισχύει από 1/01 έως 29/02/2024.

Τηλ. επικοινωνίας: 212 8086000

Σχετικά με τα ΗealthSpot

Τα HealthSpot δημιουργήθηκαν  από το Hellenic Healthcare Group (HHG), τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα και παρέχουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης κάθε θέματος υγείας, σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης.  Βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τα θεραπευτήρια του ΗΗG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Μetropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic), στελεχώνονται από ιατρούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης και είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονη τεχνολογία. Παράλληλα, αξιοποιούν τις ψηφιακές εφαρμογές υγείας του HHG, ενώ παρέχουν και τη δυνατότητα εξετάσεων και ιατρονοσηλευτικής φροντίδας κατ’ οίκον, μέσω της υπηρεσίας Ηomecare. Τα HealthSpot βρίσκονται στην Αττική: Κηφισιά, Περιστέρι, Γλυφάδα, Πειραιά,  Ραφήνα και στις Κυκλάδες (Μύκονος, Σαντορίνη).