Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Κουκουλάρης Στυλιανός: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πωγωνίου, με τον νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο κ. Κώστα Καψάλη

 


Επειδή αυτός ο τόπος δε μας χαρίστηκε, τον πήραμε απ τους παππούδες μας για να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας, δηλώνω ξανά παρών στη συνεχή προσπάθεια για καλύτερη καθημερινότητα και καλύτερο  μέλλον στο Πωγώνι.

Ο απολογισμός της θητείας στο πλευρό του Κώστα Καψάλη είναι σημαντικός κι ευοίωνος. Είναι ο λόγος που συνεχίζω μαζί του και με τους συνυποψήφιους με τους οποίους  μοιραζόμαστε την αγάπη για το Πωγώνι, το πείσμα, την εμπειρία γνωρίζοντας τις εκπληκτικές δυνατότητες των καιρών κόντρα στις αντιξοότητες και σε κάθε νέα δυσκολία.

Σας καλώ κι αυτή τη φορά να στηρίξετε το συνδυασμό  του Κώστα Καψάλη «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου».

Με τη στάση μου και τη δράση μου ως αντιδήμαρχος του Δήμου Πωγωνίου κι απ’ όποιο μετερίζι αγωνίστηκα για το καλό όλων πιστεύω πως μπορώ να σας ζητήσω να με τιμήσετε με την ψήφο σας για να συνεχίσω σοφότερος και δυνατότερος  να διεκδικώ όλα όσα όλοι μας επιθυμούμε, να παραδώσουμε τον τόπο στους επόμενους αντάξιο αυτού που παραλάβαμε κι ακόμη καλύτερο.

Κουκουλάρης Στυλιανός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου

(Δημοτική Ενότητα Πωγωνιανής)

«Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»