Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

 

Ο Λοντίγκιν κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ

Ο  ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, αφού ήρθε ισόπαλος με την τοπική ομάδα της Λαμίας με 0-0, για την 24η αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση, έδωσαν πολλές μονομαχίες, αλλά ουσιαστικά αλληλοεξουδετερώθηκαν.

Στο 26΄ ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά.

Ο Σάλιακας εκτέλεσε το φάουλ απ' τα δεξιά, ο Κάργας πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Επασί απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια της φάσης, το μακρινό σουτ του Σάλιακα πέρασε ψηλά άουτ.

Ο Ντέλετιτς στο 66΄ έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Μπα βρήκε με το κεφάλι τον Αραμπούλι, αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του τελευταίου, κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Ένα λάθος του Γκαζαριάν στο 92' έδωσε την ευκαιρία στον Μιλιντσεάνου να βγει απέναντι στον Επασί, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας βγήκε γρήγορα και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου):

Επασί – Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ρόμανιτς (Μπα 58’) (λ. τρ. Γκαζαριάν 73’), Ντέλετιτς, Καραμάνος – Αραμπούλι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης):

Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Κάστρο (Λιάσος 78'), Ντομίνγκεθ – Καρτάλης, Ελευθεριάδης (Μπρένερ 73’), Παμλίδης – Κρίζμαν (Μιλιντσεάνου 73’)