Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Άρτα: Σύλληψη οδηγού υπό την επίδραση οινοπνεύματος, και επιπλέον οδηγούσε επικίνδυνα μοτοσικλέτα

 


Διαπιστώθηκε να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη οδηγώντας μοτοσικλέτα υπό την επίδραση οινοπνεύματος,  ενώ επιχείρησε να διαφύγει τον αστυνομικό έλεγχο πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς

Συνελήφθη χθες (01-06-2024) το απόγευμα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς να οδηγεί μοτοσικλέτα, παραβιάζοντας ερυθρό σηματοδότη, ενώ αγνόησε σήμα στάσης των αστυνομικών επιχειρώντας να διαφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τη μοτοσικλέτα και ύστερα από αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος, ενώ επιπλέον στερούνταν και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, που επιλήφθηκε της προανάκρισης, βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.