Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Σε Κρυονέρι και Σιταριά ο Κων/νος Καψάλης

 

Συνεχίζονται οι επισκέψεις

Ιδιαίτερα παραγωγικός ήταν ο διάλογος που αναπτύχθηκε με τους κατοίκους των Κοινοτήτων Κρυονερίου και Σιταριάς κατά την επίσκεψη του Δημάρχου Πωγωνίου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Καψάλη και υποψήφιων της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου».

Ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν εκτελεστεί στις δύο Κοινότητες όπως συντήρηση επισκευή δημοτικών κτιρίων, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης,  συμπληρωματικά έργα εξωτερικού δικτύου ύδρευσης, αθλητικές παρεμβάσεις και άλλα, υπογραμμίζοντας ότι η βελτίωση της καθημερινότητας και η αναπτυξιακή πορεία αποτελούν βασικούς στόχους και για την επόμενη πενταετία.

«Πάντα σε συνεργασία με τους δημότες εκτελέσαμε έργα που βελτιώνουν τη ζωή στα όμορφα χωριά μας και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις ανάπτυξης. Έτσι θα συνεχίσουμε και στη νέα θητεία, έχοντας πάντα εσάς στο πλευρό μας» τόνισε ο κ. Καψάλης.

Από την πλευρά των δημοτών επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή ενώ εκφράστηκε με κάθε τρόπο η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Δημάρχου Πωγωνίου κι εκ νέου υποψηφίου κ. Καψάλη και των συνεργατών του.

Οι επόμενες επισκέψεις του κ. Καψάλη και της  «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» έχουν ως εξής:

Παρασκευή 22-9-23    

6 μ.μ. Άνω Ραβένια

7 μ.μ. Μαυροβούνι

8 μ.μ. Γεροπλάτανος

Σάββατο 23-9-23         

10 π.μ. Λίμνη

11 π.μ. Βήσσανη

6 μ.μ. Καταρράκτης

7 μ.μ. Ριάχοβο

8 μ.μ. Μαζαράκι

Κυριακή 24-9-23         

11 π.μ. Δελβινάκι (Κεντρική ομιλία)

6 μ.μ. Ρουψιά

7:30 μ.μ. Βασιλικό