Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Σύλλογος Αρετιωτών Πωγωνίου: Νέο ξεκίνημα-Νέο Δ.Σ.

 


Την Παρασκευή 18 Αυγούστου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του καφενείου, η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου μας.

Η συμμετοχή των συγχωριανών μας ήταν εντυπωσιακή. Αυτό μπορεί να επιβεβαιώνει την αναγνώριση του έργου μας και επιπλέον μας δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη για ακόμη καλύτερα.

Ο πρόεδρος παρουσίασε τα έργα-δράσεις καθώς και τα οικονομικά αποτελέσματα κατά την προηγούμενη διετία.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε αυτούς που πρόσφεραν ιδέες και απόψεις, αυτούς που πρόσφεραν προσωπική εθελοντική εργασία για το έργο που έγινε. Αυτούς που είναι πίσω από εμάς.

Έγιναν τοποθετήσεις-παρεμβάσεις απ' τους παρευρισκόμενους και εκδηλώθηκαν οι υποψηφιότητες.

Στο νέο Δ.Σ. εκλέχτηκαν δια βοής:

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΒΙΒΗ ΒΑΡΔΗ (συζ. ΠΑΝ. ΠΑΛΟΥΚΑ)

ΤΑΣΟΣ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ

ΡΕΝΤΖΙΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΒΑΣΩ ΓΡ. ΘΩΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

και αναπληρωματικοί:

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

ΝΟΥΛΑ ΧΑΡΙΣΗ

Όπως διαπιστώνετε υπάρχει και ανανέωση με την εκλογή δύο νέων γυναικών. Υποσχόμαστε περισσότερες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των συγχωριανών μας. Ανάδειξη των εθίμων και παραδόσεων του τόπου μας. Δημιουργικές απόψεις σε πνεύμα συνεργασίας και κυρίως συνανθρώπινη αλληλεγγύη.

Αυτονόητο είναι ότι θα χαρούμε να έχουμε και δικές σας ιδέες-προτάσεις, στα πλαίσια του σκοπού και των αρχών του Συλλόγου. Με τη δική σας υποστήριξη, ευελπιστούμε σε μια επιτυχημένη θητεία. Σε λίγες ημέρες θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. για την εκλογή προεδρείου. Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση όλων στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Σας ευχαριστούμε.