Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά 3-0

 


Τρίποντο σε δύο χρόνους στην πρεμιέρα του ΠΑΣ

Σε ένα ματς που ξεκίνησε Σάββατο και τελείωσε... Κυριακή, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς με δύο γκολ του Κόντε, μπαίνοντας έτσι με το δεξί στη νέα σεζόν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε 3-0 της Κηφισιάς και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν της Stoiximan Super League, με την αναμέτρηση να αρχίσει το Σάββατο και να ολοκληρώνεται Κυριακή μετά το πρόβλημα που υπήρξε στον φωτισμό των Ζωσιμάδων.

Μεγάλο ματς από τον Κόντε, που επέστρεψε στη δράση σκοράροντας δύο φορές, με τους νεοφώτιστους να έχουν –αυστηρώς- ακυρωθέν γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά και άγγιξαν το 1-0 μόλις στο 4΄, όταν η κεφαλιά του Παμλίδη μετά από κόρνερ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της Κηφισιάς, με την προσπάθεια του Εραμούσπε στη συνέχεια να κοντράρει στα σώματα.

Στο 19΄, εκ νέου από κόρνερ, ο Κρίστινσον απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Παντελάκη, με τον Ισλανδό να πράττει αναλόγως στο ωραίο μακρινό σουτ του Καραχάλιου.

Στο 31’ ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όταν ο Τζήλος έδωσε πέναλτι κατόπιν χρήσης VAR για χέρι του Τσάπαν, με τον Κόντε να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Το δεύτερο μέρος (μετά από 22 ώρες!), οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν στην ισοφάριση μετά από κόντρα σε μπαλιά του Μασούρα στο 47’, ωστόσο κατόπιν χρήσης VAR, ο Τζήλος αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ για φάουλ στον Τζίμα στην αρχή της φάσης.

Στο 53΄ ήρθε τελικά το 2-0 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κόντε!

Το τρίτο γκολ είχαμε από πλευράς ΠΑΣ, που έφτασε στο 3-0 με εξαιρετική κεφαλιά του Γκάρο μετά από μπαλιά του Παμλίδη στο 8΄ των καθυστερήσεων.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος):

Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (Τσαούσης 43’), Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα (Λιάσος 74’), Τζίμας (Γκάρο 83’), Παμλίδης, Κόντε (Ροσέρο 83’)

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): 

Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ (Ιπαλίμπο 89’), Σάκιτς, Ιπαλίμπο (Νίνης 46’), Αντούνες (Πρίτσας 82’), Αντερέγκεν (Κρισιούμα 46’), Τετέι, Οζέγκοβιτς