Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Γιάννενα: 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Πετοσφαίρισης, από την Παρασκευή 30 Ιουνίου

 


Ξεκινά την Παρασκευή 30 Ιουνίου το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Πετοσφαίρισης (Ανδρών-Γυναικών), με τη συμμετοχή 18 ομάδων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Σέρρες, Καβάλα, Δράμα και Γιάννενα που φιλοξενείται για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια στην πόλη των Ιωαννίνων.

Περισσότεροι από 150 παλαίμαχοι αθλητές του βόλεϊ δίνουν ραντεβού στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, με στόχο να διατηρήσουν επαφή με το αγαπημένο τους άθλημα, αλλά και να ανταμώσουν εντός και εκτός γηπέδων.

Το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Πετοσφαίρισης συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, με τη διοργάνωση να τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και να στηρίζεται από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών. Μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία ΒΙΚΟΣ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, στο οποίο για πρώτη φορά θα γίνουν αγώνες βόλεϊ, και στο γυμναστήριο του Epirus Sports Center, από το απόγευμα της Παρασκευής έως το μεσημέρι της Κυριακής και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.