Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Με επιτυχία η εκδήλωση, που διοργάνωσε το 2ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων με τίτλο «Η μάνα … με τέχνη και συναίσθημα», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.»

 


Την Τετάρτη, 17/05/2023, το 2ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων διοργάνωσε εκδήλωση, με τίτλο «Η μάνα … με τέχνη και συναίσθημα», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.».

Η εκδήλωση αποτέλεσε το τέλος ενός μικρού εικαστικού, μουσικού, θεατρικού και κινηματογραφικού ταξιδιού αφιερωμένο στη μάνα! Ένα ταξίδι που ξεκίνησε στην έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς με συντονιστή τον αγαπητό συνάδερφο Γιάννη Κωστή και συνοδοιπόρους του, όλους εμάς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, που ο καθένας σφράγισε με τον δικό του τρόπο, με τη συνεισφορά του και τις δικές του πινελιές!

Αυτό το «τρυφερό» ταξίδι ολοκληρώθηκε λοιπόν στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας, με πρωταγωνιστές θεατρικά δρώμενα, μουσικές ερμηνείες και παράθεση εικαστικών δημιουργιών μαθητών του σχολείου μας, αλλά και μαθητών συνεργαζόμενων σχολείων από τα Γιάννενα και τη Ρόδο. Επίσης, για την επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλλαν τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας, με την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων.

Γι’ αυτό το λόγο, η διεύθυνση του σχολείου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους πίστεψαν στο ταξίδι αυτό, στην ωφελιμότητά του για τους μαθητές μας και το στήριξαν απλόχερα!

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, κα Σταματούλα Λογοθέτη, το Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου μας, κο Ιωάννη Γεωργόπουλο, τον υπεύθυνο εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, κο Αλέξανδρο Τσερόλα, τη Διευθύντρια του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων, κα Όλγα Τάσση, την πρόεδρο της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής κα Φιλιώ Νόκα – Ζαράχη και τον εκπρόσωπο του Δήμου Ιωαννιτών, κο Θωμά Χαλκιά, για την αμέριστη υποστήριξη και παρουσία τους στην εκδήλωση!

Επίσης, θερμά ευχαριστούμε το 3ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων, το 6ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων, το 2ο Ε.Κ. Ιωαννίνων και το 2ο Ε.Κ. Ρόδου για την όμορφη και καρποφόρα συνεργασία όλο αυτό το διάστημα! Επιπλέον, την εταιρία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την ευγενική προσφορά νερών και αναψυκτικών και το ΣΙΩΖΟΣ Catering για την προσφορά του σε καθίσματα.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε παρά να αναφερθούμε με υπερηφάνεια στη στήριξη όλων των μαθητών, κάθε φορά που το σχολείο μας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες! Πράγματι η στήριξή τους είναι ουσιαστική και αποτελεσματική, η οποία συχνά γίνεται και συγκινητική, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που αυτή προέρχεται από παλιούς μας μαθητές, που ενώ έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους, παραμένουν καλοί φίλοι του σχολείου και είναι πάντα δίπλα μας!