Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Δημήτρης Παπαγεωργίου: «Καλή επιτυχία» στους μαθητές που μετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις

 


Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία.

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μία σημαντική στιγμή για τα παιδιά μας. Σε αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι δίπλα τους. Είμαστε δίπλα τους όχι μόνο για την επιτυχία αλλά για το νέο ξεκίνημα της ζωής τους. Σ’ αυτό το ξεκίνημα όπλο είναι τα όνειρά τους. Υποχρέωση όλων εμάς να στηρίξουμε τα παιδιά –το μέλλον μας- για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα» αναφέρει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Τις ευχές της στους μαθητές της Γ’ Λυκείου στέλνει η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φιλιώ Νόκα- Ζαράχη όπως και τα μέλη της επιτροπής.

«Ευχόμαστε στους μαθητές της Γ’ Λυκείου των ΕΠΑΛ και Γενικών Λυκείων καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις, που στόχο έχουν μια σχολή Ανώτατης εκπ/σης.

Οι εξετάσεις αυτές είναι ένας σταθμός της ζωής τους, αλλά όχι ο μόνος για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους .

“Κι αν δεν στοχεύσεις στο άστρο σου, να ξέρεις πως βρίσκεσαι μέσα στ’ αστέρια και θα βρεις κι εσύ το άστρο σου μέσα από πολλές επιλογές που σήμερα προσφέρει η εκπ/κη πραγματικότητα”.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και οι γονείς να σταθούν δίπλα τους με αγάπη και χωρίς άγχος!» αναφέρει.

ΠΗΓΗ: www.ioannina.gr/