Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

 


Επιβλητική ανατροπή του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 του  ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Σιαμπάνης  στο 7' απέκρουσε το πλασέ του Μπαλάν στο μεταξύ τους τετ α τετ, με τη μπάλα να φτάνει στον Τζίμα που έκανε το κοντρόλ και ο Λιάσος με σουτ μέσα άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ.

Στο 18', με τον Μορέιρα να διασχίζει μισό γήπεδο και να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή του Άρη από πλάγια θέση, για να κάνει το διαγώνιο σουτ και να στείλει τη μπάλα άουτ.

Ο Πάλμα στο 27' έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Νταρίντα με διαγώνιο σουτ με το δεξί μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έκανε το 1-1.

Στο 43' μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Καμάτσο που έκανε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Ματέο Γκαρσία να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 2-1 του Άρη.

Ο Καμάτσο στο 58' έβγαλε κάθετη πάσα στον Καμαρά που με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1 για τον Άρη.

Άρης (Απόστολος Τερζής):

Σιαμπάνης, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν  (Μαζικού 75΄), Ντουκουρέ  (Σγουρός 89΄), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία, Πάλμα (Νταμπό 89΄), Καμάτσο (Ιτούρμπε 75΄), Καμαρά (Γκρέι 89΄)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Τσιντώτας, Σόρια, Ράντου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (Μπορταγκαράι 75΄), Λιάσος, Μπιλμπάο, Ριένστρα  (Κύρκος 90΄), Τζίμας (Σταματελόπουλος 81΄), Μορέιρα, Μπάλαν.