Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Παρακάλαμος: Ευχαριστήριο για την διοργάνωση της Τζαμάλας

 


Ως Πρόεδρος του Τ.Σ. Παρακαλάμου αλλά και εκ μέρους του Πολιτιστικού μας Συλλόγου "Το Σώσινο", θέλουμε να σας εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις ευχαριστίες μας για την βοήθειά σας αγαπητοί φίλοι.

Γυναίκες και άνδρες.

Άλλοι βοήθησαν στην κοπή των ξύλων, άλλος για την μεταφορά χαλικιού, άλλοι στην τοποθέτηση των ξύλων για την φωτιά, άλλοι φρόντισαν για τα πυροτεχνήματα, άλλοι το βράδυ στο ψήσιμο και γενικότερα στην δημιουργία του μπουφέ με διάφορα εδέσματα, τις γυναίκες για την προετοιμασία, τους μάγειρες μας  για την πεντανόστιμη  παραδοσιακή φασολάδα και τέλος τους υπόλοιπους που μας βοήθησαν στον καθαρισμό της πλατείας μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Φυσικά ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία, συγχωριανούς αλλά και συνδημότες, τον Δήμαρχο κ. Καψάλη Κωνσταντίνο, τον Αντ/ρχο και υπεύθυνο πολιτιστικών κ. Γιούνη Αναστάσιο, τον πρώην πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και νυν Δημοτικό σύμβουλο κ. Γκόγκο Χρήστο και τον Δημοτικό σύμβουλο και συγχωριανό  κ. Ντότη Δημήτρη.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πωγωνίου για την προσφορά όλων των εδεσμάτων (και προσωπικά τον Αντ/ρχο κ. Γιούνη Τάσο), τον Αντ/ρχο κ. Γκέγκα Κωνσταντίνο, την εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας μας και τον Πάτερ Διονύσιο για την συνεργασία.

Σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή και ο αγώνας μας θα συνεχίζεται με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του χωριού μας.

Σας θέλουμε μαζί σε κάθε προσπάθεια  μας.

Και να ξέρετε ότι μεγαλύτερη ανταμοιβή δεν υπάρχει για εμάς από το να σας βλέπουμε χαρούμενους και αγαπημένους.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος