Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (κύπελλο)

 

Ο  Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου.

Το πρώτο παιχνίδι των Ζωσιμάδων είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Στο 6' πρώτη απειλή από τον ΠΑΣ Γιάννινα, πλασέ του Ελευθεριάδη, ο οποίος ήταν κλεισμένος, δεν ανησύχησε ο Σα.

Στο 21' καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Μπρούμα έφερε την μπάλα στην περιοχή, τροφοδότησε τον Αραμπί, σούταρε στα σώματα, στη συνέχεια ο Μασούρας έκανε ένα δεύτερο σουτ, με τον Λοντίγκιν να γλιτώνει την ομάδα του.

Στο 25' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι. Ο Μπρούμα σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Πέερσμαν καθώς πέφτει να βρίσκει την μπάλα με το αριστερό του χέρι.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση, πλάσαρε τον Λοντίγκιν που έπεσε από την αντίθετη πλευρά και έκανε το 1-0.

Στο 41' ο Καμαρά έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στα πόδια του Αραμπί, ο οποίος έκανε τρομερή ντρίμπλα και πλάσαρε  τον Λοντίγκιν γράφοντας το 2-0.

Ωραίο συρτό σουτ του Καρτάλη από τα όρια της περιοχής στο 51', η πορεία της μπάλας αιφνιδίασε τον Σα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 53' ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Σα.

Στο 56' από την πάσα του Αραμπί μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Μπρούμα,  ο οποίος πλάσαρε για το 3-1.

Στο 90' ο Χολέμπας έκανε μαρκάρισμα στον Κάστρο και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα,  με δέκα τον Ολυμπιακό να μένει με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: 

Σα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά (Ανδρέας Μπουχαλάκης 71΄), Εμβιλά (Τιάγκο Σίλβα 84΄), Μπρούμα (Ματιέ Βαλμπουενά 71΄), Μασούρας, Ελ Αραμπί (Αχμέντ Χασάν 84΄).

ΠΑΣ Γιάννινα: 

Λοντίγκιν, Παντελάκης, Εραμούσπε (Αλέξανδρος Λώλης 69΄), Πέερσμαν, Σάλιακας, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (Σάντι Κρίζμαν 46΄), Παμλίδης (Φαμπρίσιο Mπρένερ 46΄), Μιλιντσεάνου (Γιάννης Κάργας 69΄).