Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων: «Επισκέψεις των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και Έλενας Ακρίτα»

 


Ανακοινώνουμε ότι τις επόμενες μέρες θα επισκεφθούν τα Ιωάννινα για επισκέψεις ,συναντήσεις και ομιλίες, διαδοχικά οι βουλευτές Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Έλενα Ακρίτα. 

Είναι η πρώτη επίσκεψη και των δύο βουλευτών στην πόλη μας, εν όψει του κρίσιμου διακυβεύματος των προσεχών Ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα την ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ θα βρίσκεται στα Ιωάννινα ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αγγειοχειρουργός ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα περιοδεύσει από τις 10.30 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα και στο Κ.Υ. Ιωαννίνων (πρώην Ι.Κ.Α.).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18.00, θα συναντηθεί με τους υγειονομικούς μέλη και φίλους του κόμματος στο προεκλογικό μας περίπτερο στην πλατεία.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ, θα μας επισκεφθεί η βουλευτής Επικρατείας και   αναπληρώτρια Τομεάρχης Δικαιοσύνης αρμόδια για την Ισότητα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δημοσιογράφος ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ. Κατά την παραμονή της, από τις 10.00 το πρωί, θα επισκεφθεί το ΚΕΘΕΑ ,και ακολούθως την ΕΛΕΠΑΠ.

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 19.30 η Έλενα Ακρίτα θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στα μέλη και στους φίλους του κόμματος, στο προεκλογικό μας περίπτερο.

Η Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και στους φίλους, αλλά και σε όλους τους πολίτες των Ιωαννίνων να βρεθούν μαζί μας στην επικείμενη κρίσιμη μάχη των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΏΝ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ