Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων: «Επισκόπηση προεκλογικών δραστηριοτήτων ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων από 6 έως 12 Μαΐου»

 


Η προηγούμενη εβδομάδα «σφραγίστηκε» από την επίσκεψη και την παρουσία στην πόλη μας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη.

Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Ήπειρο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου στα Ιωάννινα και εγκαινίασε το προεκλογικό περίπτερο της Ν.Ε. Ιωαννινων στη γωνία Μελανίδη και Μ. Αγγέλου.

Η Ν.Ε. Ιωαννίνων ευχαριστεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του κόμματος που αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Στη διάρκεια της περιοδείας του ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε διαδοχικά με το Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Θωμά Μπέγκα και με τον Πρόεδρο κ. Ευθύμιο Χρυσοστόμου και τα  μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συνοδευόμενος  από τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκε με το  Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη και ακόλουθα μετέβη στην Αλβανία, όπου συναντήθηκε με τους ομογενείς μας.

Το Σάββατο 11 Μαΐου και εν όψει της μέρας της μητέρας την πόλη μας, ανταποκρίνόμενη στην πρόσκληση της Ο.Μ. Κέντρου Ιωαννίνων η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια Έλενα Κουντουρά.

Έχουν ήδη επισκεφθεί τα Ιωάννινα οι υποψήφιες Δώρα Αυγέρη (με πρόσκληση της Ο.Μ. Ανατολικου τομέα), Μυρττώ Κοροβέση και Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, καθώς και ο Μάριος Κάτσης και Σπύρος Μολώνης.

Η Έλενα Κουντουρά περιόδευσε όλη την αγορά και το κέντρο της πόλης, ενώ το απόγευμα μίλησε για τη μέρα της μητέρας και τη κρισιμότητα των επερχόμενων ευρωεκλογών σε κεντρικό καφέ της πόλης, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του κόμματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. Ιωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.