Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου «Το Σώσινο»: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Συλλόγου

 


Φίλοι, συγχωριανοί, την  Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα του ΚΔΑΠ, διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο.

Ο κόσμος μετά από αρκετά χρόνια που προσήλθε (για τα δεδομένα του μεγαλύτερου χωριού του Δήμου μας) ήταν ικανοποιητικός και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση και έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων του απερχόμενου Συμβουλίου ,ώστε να γνωρίζουν άπαντες μέχρι λεπτομέρειας το πώς δούλεψε το Δ.Σ κατά την διάρκεια της θητείας του.

Το απερχόμενο Δ. Σ. μετά από προτροπή -απαίτηση όλων των παρευρισκομένων ξανά στις επάλξεις και με την προσθήκη 5 νέων συγχωριανών  θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να πράττουμε το καλύτερο δυνατό για το αγαπημένο μας χωριό.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. αναλυτικά:

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος  Πρόεδρος

Νίκου Παναγιώτα                Γενικός Γραμματέας

Ιωάννου Αθηνά                   Ταμίας

Κουρής Αναστάσιος            Έφορος Υλικού

Μπραχόπουλος Μιχαήλ       Μέλος

Νάση Εύη                            Μέλος

Πρόκου Μαρίνα                   Μέλος

Νέλι Κράμερ                        Μέλος

Μόσχου Αθηνά                    Μέλος

Χαλδούπη Αλίκη                  Μέλος

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους συγχωριανούς που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο και τους παρακαλούμε θερμά να αγκαλιάζουν και να βοηθούν στις διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ώστε να κερδίζει το αγαπημένο μας χωριό.

Με τιμή

Το  Δ.Σ. του  Πολιτιστικού Συλλόγου Παρακαλάμου

"Το Σώσινο''