Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κάτω Μερόπη Πωγωνίου: Ευχαριστήρια επιστολή

 

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Αγαπητοί Συντοπίτες

   Μετά και το πέρας των επιτυχημένων δραστηριοτήτων, που δημιουργήσαμε και απολαύσαμε μαζί, νιώθω την βαθύτατη ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο για την παρουσία, όσο και για την συμμετοχή σας στους εορτασμούς της Αποκριάς της 25ης Μαρτίου, αλλά και της Εκκλησίας μας, της ‘’ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ’’.

    Επίσης, θα ήθελα να απονείμω τα εύσημά στην Αδελφότητα του χωριού μας, η οποία δημιούργησε μια φανταστική εκδήλωση, έχοντας, αν μη τι άλλο, τη σημαντική βοήθεια των κατοίκων του χωριού και των λοιπών εθελοντών. Το πανέμορφο τραπέζι και ο χορός που ακολούθησε στο  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ‘’ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΠΗ’’,  με την σημαντική συμμετοχή της κομπανίας του Σ. Δέση, μαρτυράνε την υπέροχη διάθεση που υπήρχε, δημιουργώντας πανέμορφες εμπειρίες που θα μνημονεύονται.

    Επομένως, με γνώμονα όλα τα παραπάνω, αλλά και με βαθύτατο το αίσθημα της ευθύνης που αντλούμε από τις πρόσφατες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, η Αδελφότητα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε την επανεκκίνηση της Κάτω Μερόπης όσον αφορά την συμμετοχή στα διάφορα δρόμενα, την συνεργασία και την αναβίωση των εθίμων.

     Κλίνοντας θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλους τους συγχωριανούς αλλά και τους φίλους που με την παρουσία τους τίμησαν το χωριό μας και να τους ευχηθώ Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κάτω Μερόπης,

Αλέξανδρος Β. Πότσης