Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

 


Ποδαρικό με το δεξί για Παναθηναϊκό και Τερίμ.


Ο Μαντσίνι στο 11' έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και αριστερά, έκανε το σουτ με τον Κλέιμαν εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 25΄ ο  Πέρεθ έδωσε κάθετα στον Μπερνάρ, αυτός ξανά με κάθετη πάσα βρήκε τον Ιωαννίδη που με δυνατό άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Στο 48'  κόρνερ από τα δεξιά η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα έφτασε στον Μλαντένοβιτς ο οποίος με το κεφάλι έδωσε δίπλα του στον Βιλένα που με σουτ έκανε το 2-0.

Ο Παμλίδης στο 53’ μπήκε από τα αριστερά, εκμεταλλευόμενος το γλίστρημα του  Βαγιαννίδη, γύρισε για τον Ροσέρο, που δεν μπόρεσε να εκτελέσει με την πρώτη, αλλά το έκανε με τη δεύτερη, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι.

Στο 55’, ο Ιωαννίδης κάνει κεφαλιά-πάσα και τον Γεντβάι να κάνει κεφαλιά που έδιωξε η άμυνα του ΠΑΣ κοντά στη γραμμή.

Ο Αϊτόρ στο 59’, δεν βρήκε καλά την μπάλα μετά το γύρισμα του Βαγιαννίδη και αστόχησε από καλή θέση.

Στο 88’ ο Γκάρο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Αράο έκανε σωτήριο τάκλιν.

Στο 90’+3’ ο Λέο να εκτέλεσε από τα όρια της περιοχής, τον Μπρινιόλι να κάνει την επέμβαση.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ):

Μπρινιόλι - Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Ρούμπεν, Βιλένα (Ζέκα 80’), Μπερνάρ (61’ Τζούριτσιτς) - Μαντσίνι (Τσέριν 61’), Αϊτόρ (Βέρμπιτς 61’), Ιωαννίδης (Γερεμέγεφ 86’)

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου):

Κλέιμαν - Σόρια, Μπακαδήμας, Μπορταγκαράι, Τσαούσης - Καραχάλιος, Ριέστρα (Λέο 70’), Τζίνο - Ροσέρο (Γκάρο 69’), Παμλίδης (Τζίμας 79’), Μπάλαν (Κόντε 69’)