Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Έως τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση

 


Έως τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων για την εξισωτική αποζημίωση (Παρέμβαση Π3-71 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του στρατηγικού σχεδίου της νέας ΚΑΠ).

Η υποβολή των ενστάσεων πραγματοποιείται στην διεύθυνση https://eae2023.opekepe.gov.gr  απ’ ευθείας από τον ενδιαφερόμενο παραγωγό με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διοικητικών μηχανογραφικών ελέγχων, ολοκληρώθηκε για το έτος αιτήσεων 2023 η επεξεργασία των υποβληθέντων αιτήσεων στήριξης και η σύνταξη των πινάκων παραδεκτών αιτήσεων στήριξης/πληρωμής, καθώς και των πινάκων με όλες τις μη παραδεκτές αιτήσεις στήριξης/ πληρωμής της Παρέμβασης Π3-71.

Οι αιτούντες μπορούν να ενημερώνονται, μέσω προσωποποιημένης πληροφόρησης, σε διαδικτυακή εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Συστήματος.

Μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διοικητικών μηχανογραφικών ελέγχων, ολοκληρώθηκε για το έτος αιτήσεων 2023 η επεξεργασία των υποβληθέντων αιτήσεων στήριξης και η σύνταξη των πινάκων παραδεκτών αιτήσεων στήριξης/πληρωμής, καθώς και των πινάκων με όλες τις μη παραδεκτές αιτήσεις στήριξης/ πληρωμής της Παρέμβασης Π3-71