Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

«ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»: Ορκωμοσία Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου (22-12-2023)

 


Ορκωμοσία Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου (22-12-2023)

Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Παναγιώτα Αγγέλη, Σάββας Δημητριάδης, Θοδωρής Κορωναίος,  Μάριος Τσίρκας.  Επικεφαλής: Γιάννης Στέφος

Η παράταξή μας, «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

κατάφερε στον ελάχιστο χρόνο και με τα ελάχιστα μέσα που είχαμε στη διάθεσή μας, σε ένα δυστοπικό πολιτικό περιβάλλον αλλά και με ένα νόμο ενισχυμένης αναλογικής που ευνόησε τους μεγάλους και ισχυρούς, να εκλέξει 5 περιφερειακούς συμβούλους.

Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»  με την προοδευτική, κοινωνικά ευαίσθητη, περιβαλλοντικά βιώσιμη και αναπτυξιακά δίκαιη κατεύθυνση θα δώσει τη μάχη του στο καινούργιο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Με θέσεις και προτάσεις τεκμηριωμένες επιστημονικά και τεχνικά, θα εργαστούμε για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου. Με δημιουργικό πνεύμα και με διάθεση σύνθεσης και συνεργασίας θα αγωνιστούμε για τη δημοκρατική λειτουργία του Περιφερειακού συμβουλίου, τη διαφάνεια στις αποφάσεις και  τον έλεγχο της περιφερειακής αρχής.

Με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό,  με αμείωτη ένταση  θα αγωνιστούμε για την άρση  των μεγάλων ανισοτήτων που προκαλούν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Δεξιάς που δυστυχώς διαχέονται και στην Περιφέρεια Ηπείρου με τις πρακτικές που τόσα χρόνια ακολουθεί.

Η παράταξή μας «ΚΟΙΝΟ των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ», καρπός σύνθεσης και αγώνα, θα τηρήσει απαρέγκλιτα όσα συνδιαμορφώσαμε με όλους εσάς, υποψηφίους και ψηφοφόρους- πολίτες της Ηπείρου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!