Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Περιφέρεια Ηπείρου: Κατεπείγουσα-διά περιφοράς- συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, ώρα 12:00

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε στις είκοσι εννέα (29) του μηνός Νοεμβρίου έτους 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 , σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ-ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ- συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 167 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, με θέματα :

1. Λήψη απόφασης σχετικά με την εκταμίευση χρηματοδότησης μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για το Πρόγραμμα «Παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση του Δημόσιου χώρου » για το έργο (sub.4-16873) «Άλλες στρατηγικές παρεμβάσεις», που Χρηματοδοτείται από πόρους τοι) Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

2. Λήψη απόφασης σχετικά με την εκταμίευση χρηματοδότησης μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για το Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας της δράσης 16631 «Πρόγραμμα οδικής Ασφάλειας στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό Δίκτυο», η οποία Χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας»

«Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, λόγω πιεστικών προθεσμιών, που αφορούν στην άμεση υλοποίηση-διεκπεραίωση των ως άνω αποφάσεων»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Π.Σ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΡΑΪΜΗ- ΜΠΟΤΣΗ

ΠΗΓΗ: https://php.gov.gr/