Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Παρακάλαμος: Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης και σεβασμού για έναν υπέροχο άνθρωπο

 

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης και σεβασμού για έναν υπέροχο άνθρωπο διεξήχθη χθες Σάββατο στο γήπεδο Παρακαλάμου

 Αγαπητοί φίλοι συγχωριανοί - συνδημότες,

Ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αγροτικού Αστέρα αλλά και διπλανών χωριών  αντιμετώπισε την ποδοσφαιρική ομάδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Ιωαννίνων.

Σκοπός της αναμέτρησης ήταν, η απόδοση τιμής για τον φίλο, συνάδελφο Παππά Ανδρέα που πριν λίγο καιρό πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων.

Η ιδέα αρχικά ήταν των εκπαιδευτικών  συναδέλφων του εκλιπόντος φίλου μας.

Η Κοινότητά μας δήλωσε παρόν στην πρότασή τους για να τιμήσουμε τον δικό μας άνθρωπο (επί χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας του Α.Ο.Π. την δεκαετία του ΄80, δάσκαλος στο σχολείο μας και φυσικά συνδημότης μας από το Μαυρονόρος).

Στην πρόσκληση για να συμμετέχουν γι αυτήν την εκδήλωση οι παλιοί παίχτες την αγκάλιασαν άμεσα.

Έτσι λοιπόν χθες μπήκαμε μετά από χρόνια στο γήπεδο με ποδοσφαιρική περιβολή γι αυτόν τον ευγενή σκοπό.

Μπροστά ο αρχηγός  μας Τσιάνος Ευάγγελος έπειτα ο τερματοφύλακας Μήτσης Γεώργιος και μετά εμείς οι νεότεροι που είχαμε την τιμή να είμαστε μέλη της χθεσινής αποστολής.

Πριν την έναρξη, στην σύζυγο του Ανδρέα αλλά και στον αδερφό του, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από μέρους του Δήμου Πωγωνίου από τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο Πολιτιστικών κ. Γιούνη Αναστάσιο, από την Κοινότητα Παρακαλάμου Πρόεδρο κ. Μπίκα Κωνσταντίνο, από τους ποδοσφαιριστές της τότε μεγάλης ομάδας του χωριού κ. Τσιάνο Ευάγγελο και κ. Μήτση Γεώργιο, φανέλα της ομάδας με το όνομα του Ανδρέα και τέλος ο κ. Νατσης Γεώργιος παρέδωσε  μπάλα υπογεγραμμένη από όλους μας για να θυμίζει στην οικογένεια την σημερινή ημέρα.

Οι συνάδελφοι του  εκπαιδευτικοί επίσης παρέδωσαν κι αυτή με την σειρά τους τιμητική πλακέτα και φανέλα της ομάδος τους, με την οποία συμμετείχε σε αγώνες ο εκλιπών.

Όλοι όσοι μίλησαν για τον Ανδρέα μας, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν.

ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν, όσους βοήθησαν στο να είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις άρτιες, το Συμβούλιο Παρακαλάμου και φυσικά τον Δήμο Πωγωνίου και προσωπικά τον Δήμαρχο μας κ. Καψάλη Κωνσταντίνο για την αμέριστη στήριξή του.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος