Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος Διεθνής Αγώνας «Εις μνήμη Σωτήρη Στάμου»

 


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο 4ος Διεθνής Αγώνας Κωπηλασίας «Εις μνήμη Σωτήρη Στάμου», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λίμνη Παμβώτιδα.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 17 σωματεία και περισσότεροι από 300 αθλητές που τίμησαν με τη συμμετοχή τους τον αείμνηστο Σωτήρη Στάμο, τον άνθρωπο που ταυτίστηκε απόλυτα με το άθλημα της κωπηλασίας και το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την εξαιρετική παρουσία και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν. Παράλληλα ευχαριστεί για την παρουσία τους τα μέλη της Διοίκησης της ΕΚΟΦΝΣ και συγκεκριμένα, τον Πρόεδρο κ. Βράμπα Ιωάννη, τον Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο του Ομίλου Ερετών κ. Καρρά Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ και Πρόεδρο του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας κ. Δημουλή Γιώργο, τον Έφορο Εθνικών Ομάδων κ. Πολύμερο Βασίλη, τον Έφορο Αγώνων κ. Παπαγιάννη Κων/νο καθώς και τους Προέδρους και εκπροσώπους των σωματείων που τίμησαν τον αγώνα με την παρουσία τους.

Συγχρόνως, ευχαριστεί τους υποστηρικτές της διοργάνωσης: την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών, το ΠΕΑΚΙ, την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και το ΕΚΑΒ , καθώς και τους χορηγούς του αγώνα: την Cava 800 για τα νερά που δόθηκαν στις ομάδες, τους κ.κ. Κατσώρα και Βαδεβούλη, για τα τοπικά προϊόντα από την περιοχή Μετσόβου και την Ιερά Μονή Βουτσάς για το κρασί που δόθηκαν ως αναμνηστικό δώρο στα σωματεία, καθώς και το Πρατήριο Καυσίμων BP του κ. Παπαζήση για την χορηγία των καυσίμων του αγώνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί επίσης όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν τον 4ο Διεθνή Αγώνα Κωπηλασίας «Εις μνήμη Σωτήρη Στάμου»,  έναν ελάχιστο φόρο τιμής για το αείμνηστο Πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα  στο χώρο της κωπηλασίας.

Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν  μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κι Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Ελένη Ακονίδου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Αρλέτος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. κ. Άρης Μπαρτζώκας και ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ κ. Δημήτρης Πάνου.