Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

“Μάγεψε” για μία ακόμη χρονιά το “Zaravina Festival”

 


Τη δυναμική που έχει αποκτήσει το Zaravina Festival απέδειξε το πλήθος κόσμου που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9 Αυγούστου στη μαγική λίμνη Ζαραβίνα για να απολαύσει τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη και Δημήτρη Υφαντή.

Οι αγαπημένοι σε όλους καλλιτέχνες πρόσφεραν ένα 4ωρο πρόγραμμα γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το κοινό που έφτασε στον χώρο ακόμη και περιοχές εκτός του Νομού Ιωαννίνων.

Από το πρώτο έως και το τελευταίο τραγούδι οι φίλοι του Zaravina Festival συνόδευσαν τους καλλιτέχνες με τραγούδι και χορό, απολαμβάνοντας μια συναυλία που άφησε το δικό της στίγμα στις μουσικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού.

«Κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι και  δίπλα στην πανέμορφη λίμνη Ζαραβίνα ζούμε μοναδικές μουσικές στιγμές σε ένα φεστιβάλ που έχει αγαπηθεί και έχει γίνει πλέον θεσμός. Οι νότες ενώνονται με τη φύση και μέσα από τη  μουσική δενόμαστε με τις φυσικές ομορφιές του Πωγωνίου που είναι ανεξάντλητες. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη προσέλευση που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις την επόμενη χρονιά» δήλωσε στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης, ευχαριστώντας παράλληλα το Δημήτρη Υφαντή,  έναν εκ των βασικών υποστηρικτών του Zaravina Festival.

Μαγεμένοι με το φυσικό τοπίο δήλωσαν και οι καλλιτέχνες τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η λίμνη Ζαραβίνα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία που έχουν επισκεφθεί.

Η συναυλία διεξήχθη σε συνεργασία με το Κέντρο Νέων Ηπείρου και το ραντεβού ανανεώνεται για τις 9 Αυγούστου 2024 για μία ακόμη ξεχωριστή μουσική βραδιά, με πολλές εκπλήξεις!