Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Νάτσης Χρήστος: Ξανακατεβαίνω υποψήφιος στην Τ.Κ. Μαυρονόρους με το ψηφοδέλτιο του υπάρχοντος δημάρχου, κ. Κωνσταντίνου Καψάλη

 


Για όσους αναρωτιούνται για το έργο και τις προτάσεις έργων επί προεδρίας μου.

Σας παραθέτω τα κάτωθι.

1. Αντικατάσταση τού προστατευτικού στο κάτω μέρος τού μπάσκετ, γιατί το προηγούμενο κατέρρευσε, με καινούργιο γαλβανισμένο πλέγμα. 

2. Καθαρισμός της δεξαμενής ύδρευσης τού χωριού, από τόνους μπαζών και φερτών υλικών, και κατασκευή προστατευτικού τοιχίου, μήκους 10 μέτρων και ύψους δύο, με τριγωνικές πλαϊνές απολήξεις. Επίσης εγκατάσταση μόνιμου προκάτ οικήματος, στο πάνω μέρος της δεξαμενής, το οποίο εμπεριέχει ηλεκτρονικό σύστημα χλωρίωσης, τροφοδοτούμενο σε ενέργεια, από ηλιακό πάνελ.

3. Ασφαλτοστρώσεις δύο δρόμων, με προηγούμενη τσιμεντόστρωση, λόγο φθοράς και μεγάλης κλίσης αυτών. Σημείωση ο ένας εξ αυτών εξυπηρετεί το μισό περίπου χωριό. Εκκρεμούν τα έργα. Φωτισμός με δύο κολώνες της ΔΕΗ, στον δεύτερο δρόμο, από το μπάσκετ προς την πλατεία που βρίσκεται εμπρός στον σπίτι τού Κωνσταντίνου Ευάγγελου.  Ο οποίος έχει εγκριθεί και σημανθεί από την συγκεκριμένη υπηρεσία, και απλά αναμένουμε την εκτέλεση του.

Επίσης υπάρχουν τρείς εκκρεμείς προτάσεις. 

1. Ηλεκτροφωτισμός της πλατείας τού χωριού με καλαίσθητο διακοσμητικό φωτισμό, καθώς και τού δρόμου από αυτήν, μέχρι τού πνευματικού κέντρου. 

2. Δύο προβολείς στο γήπεδο μπάσκετ. (Κατόπιν απαίτησης των νέων τού χωριού).

3. Τσιμεντόστρωση η ασφαλτόστρωση τού δρόμου πίσω από την εκκλησία, έως την οικία τού Γεωργίου Ζώη, λόγο μεγάλης κλίσης αυτού, αλλά και λόγο μεγάλης φθοράς από παρεμβάσεις στο χαλασμένο δίκτυο ύδρευσης.  Για την καθημερινότητα δεν σας γράφω. Γιατί εννοείται ότι, η συνεχής παρουσία μου, ανεξάρτητα ώρας, ούτος ώστε να υπάρχει σωστός φωτισμός, καθαρό οδικό δίκτυο αλλά και επάρκεια νερού, επιβάλλεται. Παρακάτω σας παραθέτω και το φωτογραφικό υλικό των ανάλογων έργων. Επίσης θέλω να σας ενημερώσω, ότι κατεβαίνω, όχι πλέον ως ανεξάρτητος, αλλά λόγο της αλλαγής νομοθεσίας. Κάτω από ψηφοδέλτιο υποψηφίου δημάρχου.

Η προτίμηση μου και με αυτό κατεβαίνω, είναι το ψηφοδέλτιο τού υπάρχοντος δημάρχου, Κωνσταντίνου Καψάλη, με γνώμονα ότι η μέχρι τώρα συνεργασία μας, με τον ίδιο αλλά και με τους αντιδημάρχους και συμβούλους τού συνδυασμού του, υπήρξε άψογη. Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στον αντιδήμαρχο της δικής μας περιφερειακής ενότητας, Άνω Καλαμά, τον κύριο Θανάση Φωτίου, με τον οποίο η συνεργασία μας υπήρξε παραπάνω από άψογη.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα, με το παραπάνω κείμενο.

Αλλά μάλλον έπρεπε.