Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη των Ιωαννίνων στα πλαίσια εκδήλωσης του Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία

 


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη των Ιωαννίνων, στα πλαίσια εκδήλωσης του Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία, Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Νομού Ιωαννίνων, την Πέμπτη 06/07/2023.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων

Τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 52 του Ν.2696/1999 «Περί Κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει.

Την υπ’ αρίθμ. 6786/23/ 1347141 από 05-07-2023 αναφορά – πρόταση του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Το γεγονός ότι, από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης, δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, στην πόλη των Ιωαννίνων, στα πλαίσια εκδήλωσης του Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία, Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Νομού Ιωαννίνων:

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Ά ρ θ ρ ο 1ο

Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων, στην ενταύθα οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, από την συμβολή της με την οδό Αβέρωφ, έως την συμβολή της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη, στην αριστερή πλευρά (ως προς την κυκλοφορία των οχημάτων), την Πέμπτη 06-07-2023 και από ώρες 08:00’και μέχρι 12:00′.

Ά ρ θ ρ ο 2ο

Η τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης θα γίνει με ευθύνη – μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, το οποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων κυκλοφοριακών μέτρων, εφόσον απαιτηθεί.

Ά ρ θ ρ ο 3ο

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν τωνPolice On Line https://tws.ydt/arxeion-xml/pages/police/prot_beta/file-get?arx-files-di

καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Ά ρ θ ρ ο 4ο

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99(Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Ά ρ θ ρ ο 5ο

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευση της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτηση της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010, την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης και την παρουσία τροχονόμων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.