Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Συμμετοχή της Νεανικής Χορωδίας Δήμου Κόνιτσας στο 1ο chorus lake fest στα Ιωάννινα και της μεικτής χορωδίας δήμου Κόνιτσας στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων

 


Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 η Νεανική Χορωδία Δήμου Κόνιτσας εμφανίστηκε στο 1ο Chorus Lake Fest στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος Βλάχου της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, που διοργανώθηκε από το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, το Δημοτικό Ωδείο και τον Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδικής Χορωδίας Δ.Ω.Ι., ενώ την επόμενη ημέρα Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 η Μικτή Χορωδία Δήμου Κόνιτσας εμφανίστηκε στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων στον υπαίθριο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Ιωαννίνων Ιτς Καλέ στο Κάστρο Ιωαννίνων,  το οποίο διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμους της Π.Ε. Ιωαννίνων, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Κόνιτσας, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, το Μουσικό Σχολείο και τα Ωδεία των Ιωαννίνων με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα Μουσικής.

Οι χορωδίες του Δήμου μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό,  παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα και δέχτηκαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των μουσικών εκδηλώσεων, αλλά και στους συμμετέχοντες που μας εντυπωσίασαν και μας συγκίνησαν.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον Καλλιτεχνικό διευθυντή της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Κόνιτσας Γιάννη Γαλίτη, στους μουσικούς μας και τα μέλη των χορωδιών για το εκπληκτικό αποτέλεσμα. 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Δήμου Κόνιτσας με το 7ο Μουσικό Φεστιβάλ από την Τρίτη 20 έως Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 στην Κόνιτσα στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου. 

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε μοναδικές μουσικές βραδιές με υπέροχες μελωδίες και τραγούδια.

Από το Γραφείο Δημάρχου