Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Δήμος Πωγωνίου: Διακήρυξη «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Πωγωνίου (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)»

 


Ο Δήμος Πωγωνίου προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Δημόσιο Ανοικτό Διαγωνισμό (μέσω της πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας: 

«Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Πωγωνίου (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη της εν λόγω προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 662.192,55€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24 %. 

Η προμήθεια εντάσσεται στην Πράξη με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμων», η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» (αριθμ. πρωτ. 871/30-12-2020 απόφασης ένταξης του Υπουργού Εσωτερικών) και ιδίους πόρους του Δήμου Πωγωνίου. 

Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει τον Κ.Α. Εξόδων 60-7331.002.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης: http://www.promitheus.gov.gr   και σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016 (Α΄ 147) σε ηλεκτρονικό φάκελο.
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: 22-06-2023 και ώρα 09:00 π.μ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Ηλεκτρονικό Σύστημα. 

Η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών είναι η 29-06-2023 και ώρα 09:00 π.μ.
Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των 10.680,53 € (δέκα χιλιάδες εξακόσια ογδόντα ευρώ και πενήντα τρία λεπτά).
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα (ημεδαπά ή αλλοδαπά), συνεταιρισμοί και ενώσεις, κοινοπραξίες, που υποβάλλουν κοινή προσφορά σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης και του λοιπούς όρους συμμετοχής.
Στο σύνολο των τευχών του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΕΣΗΔΗΣ www.promitheus.gov.gr  και στον ιστότοπο του Δήμου Πωγωνίου www.pogoni.gr  στη διαδρομή: Ενημέρωση ► Νέα Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δήμο Πωγωνίου και στο τηλ. 2653360147 (Αρμόδιος Υπάλληλος: κ. Κύργιου Ελένη).