Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 3-2

 

Στάθηκε στο ύψος του

Επιστροφή στις νίκες για τον  ΠΑΣ Γιάννινα αφού επικράτησε στους Ζωσιμάδες του Παναιτωλικού με 3-2 την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Ροσέρο στο 8΄  έστρωσε την μπάλα στον Παμλίδη, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση στα όρια της περιοχής, με τον τερματοφύλακα να πέφτει και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 12' ο Παμλίδης τροφοδότησε τον Τζίνο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά ο Αναστασίου μπλόκαρε.

Στο 14΄ ο Παμλίδης, με σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής έκανε το 1-0.

Ο Ξενιτίδης στο 24' κερδίζει την κατοχή της μπάλας, γυρίζει στον Χουάνπι, που με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Χουάνπι στο 56' εκτέλεσε φάουλ και ο Καρέλης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του Παναιτωλικού.

Στο 60' η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μλάντεν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Εραμούσπε αστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι, στη συνέχεια ο Ανέστης απέκρουσε ένα νέο σουτ από τα αριστερά με την μπάλα να φτάνει στον Παμλίδη  που με εξαιρετικό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2.

Ο διαιτητής στο 76' ειδοποιήθηκε από το VAR να τσεκάρει μία φάση για χέρι του Μάρτενσον στην περιοχή κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης κόρνερ. Αφού το είδε, έδειξε πέναλτι.

Ο Εραμούσπε εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας  την ανατροπή στην ανατροπή.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος (Σόρια 76΄) Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος (Μπιλμπάο 51΄), Τζίνο, Μορέιρα  (Τζίμας 82΄), Ροσέρο (Μπορταγκαράι 87΄), Παμλίδης, Μπάλαν.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου):

Αναστασίου, Αποστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς (Αναστασόπουλος 68΄), Μάρτενσον  (Σενγκέλια 85΄), Ντίας, Ξενιτίδης (Ντουάρτε 71΄), Κολοβός (Μπουζούκης 84΄), Χουάνπι (Πέντρο 85΄), Καρέλης.